Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 029
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, предварително се извинявам ,че въпросът ми не е за тази група, но групата за ясли е почти неактивка и затова реших да ви попитам.Септември месец ще записвам детето на ясла , за район Северен ме интересува ДЯ Дребосъчета и ОДЗ Славейче, някой мнения за тях. И също ако го запиша в ОДЗ Славейче сега на ясла, после ще има ли привилегия за класирането за детска градина пак там?

# 646
Да сте виждали малки пластмасови саксии червени за кактус /най-малкия размер/
Минали години ги е имало във всички магазини, сега са изчезнали отвсякъде
Струват около 1 лв
Необходими са ми 80 бр
Ноуммакс, Бриколаж и Практикер нямат
Дали Кауфланд или другаде да сте виждали?

# 647
  • Пловдив
Да сте виждали малки пластмасови саксии червени за кактус /най-малкия размер/
Минали години ги е имало във всички магазини, сега са изчезнали отвсякъде
Струват около 1 лв
Необходими са ми 80 бр
Ноуммакс, Бриколаж и Практикер нямат
Дали Кауфланд или другаде да сте виждали?
  Ако не е спешно, може да попиташ тук http://shop.zana-bg.com/index.php?route=product/product&path … p;product_id=4543
В Джъмбо ,  Рила ,Алати ,но не обикаляй ,а    питай по телефона на информация .

# 648
Момичета, знае ли някоя от вас работното време на доктор Батинков? Не откривам нищо освен тел. номер на регистратура, а днес е неделя и там няма никой.

# 649
Искам да купим маркуч на дължина, но се чудя в кои магазини да проверя???

# 650
  • Пловдив
Къде да кастрираме мъжко коте? Едно време в провет тракия кастрирахме стария котарак, но четох, че сега са др лекари и не са доволни хората?!

# 651
  • Пловдив
В Провет-Тракия съм доволна от д-р Иванов. Нашата котка за сега е с Екстраурин имплант. За кастрация ще мисля след две години и вероятно там ще я правим. За котарак е по-просто. Само тестисите махат.....но при котка......Страх ме е. Може да си караме на импланти.

# 652
Къде да кастрираме мъжко коте? Едно време в провет тракия кастрирахме стария котарак, но четох, че сега са др лекари и не са доволни хората?!

Аз препоръчвам клиниката на Карагьозов.

# 653
  • Пловдив
Д-р Иван Иванов - кабинетът му е на ул. Леонардо Да Винчи, но не помня номер. Гугъл казва, че е на 66 и вероятно е така - http://m.filibe.com/%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BD%D … B4-%D1%80-%D0%B8/.

# 654
  • Пловдив
По-назад в темата някой беше питал за пенсионни услуги. Може ли инфо и за мен?

# 655
  • Пловдив
Благодаря ви за препоръките, в кабинета кастрират и вие сте правили точно това? А тази клиника в кой квартал е? Там кой лекар да търсим или е само един?

# 656
  • Пловдив
Ние нашият котак го кастрирахме в Ситивет при д-р Лалев. Възстанови се много бързо и безпроблемно. Клиниката се намира до училището за деца с увреден слух, имат и сайт.

# 657
  • Пловдив
Кастрирали сме мъжко и женско коте, както и заек при Карагьозов, при едни млад, пъпчив / съжалявам, но не му знам името  Blush / лекар, който сега се бил преместил в клиниката им до Ескалибур. Доволна съм от него много. За заека в Провет в Кършака отказаха да го кастрират, защото било рисково и го правели само ако е животозастрашаващо  ooooh!

# 658
  • гр.Пловдив
Момичета,мъжО счупи аквариума на малкия.Около Бирената някъде мога ли да намеря или трябва да обикалям повечко? Sad

# 659
  • Пловдив
Josefin, нашият котарак е кастриран от д-р Иванов, но преди години, още работеше в клиниката на д-р Сяров. След като започна да работи самостоятелно кастрира кучетата и котките на всичките ни близки и приятели. Аз му имам огромно доверие, защото няколко пъти е спасявал и котарака, и заека ни. Вдига телефона си дори и през нощта, идвал е у дома в 4 сутринта, когато се е налагало.

Общи условия

Активация на акаунт