Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 004
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Къде да кастрираме мъжко коте? Едно време в провет тракия кастрирахме стария котарак, но четох, че сега са др лекари и не са доволни хората?!

Аз препоръчвам клиниката на Карагьозов.

+1
Две женски там съм кастрирала и съм доволна.
Намира се на спирката срещу Младежкия хълм, има автомивка влизаш в нейния двор.

# 661
  • Plovdiv
Аз съм доволна от доктор Пачев в Провет, той оперира кучо, миналата година. Ако го няма в Тракия, вероятно е в другата клиника.

# 662
  • Пловдив
 да знаете индивидуални уроци по актьорско майсторство в нашия град  Hug

# 663
  • На тепето...
Момичета къде правят знамена по поръчка? Искам да купя българското знаме, но размера е нестандартен и явно ще трябва да го поръчам.
И ако знаете как вървят цените, защото това, което гледам като варианти в нета - по 50-60лв за знаме, никак не ми харесва.

# 664
Момичета едно въпросче за кожен лекар - хлапето е на 5 г и му излизат ранички по главата /не е от шампоани - по метода на изключването  hahaha/ - водихме го в кожния диспансер, естествено изписаха  кортикостероиден мехлем /без да направят натривки без нищо, прегледа беше около 3 мин  #Cussing out #Cussing out/ някой може ли да ми препоръча "нормален" кожен доктор. Благодаря ви

# 665
  • Пловдив
Момичета едно въпросче за кожен лекар - хлапето е на 5 г и му излизат ранички по главата /не е от шампоани - по метода на изключването  hahaha/ - водихме го в кожния диспансер, естествено изписаха  кортикостероиден мехлем /без да направят натривки без нищо, прегледа беше около 3 мин  #Cussing out #Cussing out/ някой може ли да ми препоръча "нормален" кожен доктор. Благодаря ви
Аз съм доволна от д-р Арабаджиева. Ползвала съм я и за мен и за детето. Много мила и позитивна лекарка. Не е привърженик на силните лекарства. Последно работеше в Медлайн и има частен кабинет до второ ДКЦ. Мога да дам и телефон, ако е нужно.

# 666
Много ти благодаря, ако може телефончето на лично bouquet

# 667
  • Пловдив
И аз съм с положителни впечатления от д-р Арабаджиева. Препоръчвам я!

# 668
  • Пловдив
Къде мога да намеря газ? Такава за газена лампа, в бутилка.

# 669
  • Пловдив
Къде мога да намеря газ? Такава за газена лампа, в бутилка.
в железариите Peace

# 670
  • Пловдив
Благодаря!  bouquet

# 671
  • Пловдив
Препоръчайте ми  фирма, от която сте доволни,  за изработка и монтаж на външни ролетни алуминиеви щори! Благодаря предварително!

# 672
  • Пловдив
Газ има и в декатлона на пълнители за газови къмпинг котлончета..може и в шише да имаше. Аз все ги заглеждам, иска ми се да ходим на палатки...

# 673
  • Пловдив
Някъде да сте веждали тази козметика:

http://www.beyu.net/#

Купувала съм я от Дъглас в Германия. Тук в Beauty zone дали има. До сега не съм обръщала внимание.

# 674
Газ има и в декатлона на пълнители за газови къмпинг котлончета..може и в шише да имаше. Аз все ги заглеждам, иска ми се да ходим на палатки...
Сетих се и аз за пълнителите и в Алати/Практикер мисля, че имаше, но в шише .... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт