Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 023
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Сега гледах на сайта, има някакво шише, но сигурно е по скъпо от железария

# 676
  • Пловдив
Препоръчайте ми  фирма, от която сте доволни,  за изработка и монтаж на външни ролетни алуминиеви щори! Благодаря предварително!
Ние сме слагали на Ролпласт- доволни. Ползвали сме офиса в Тракия и техните монтажници. Сега има и реклама за намаление на щори.

# 677
  • Пловдив
Не търся газ за котлонче и петромаксова лампа , а за газена лапма, от едновремешните:

Скрит текст:

# 678
Знае ли някой как се казва заведението над водната естакада на главната, там където е паметникът на Мильо, нагоре по стълбите? Мисля, че в началото беше детски център, после нещо друго. Сега май ползват и терасите  newsm78

# 679
  • в сърцата на децата <3
Искам да купим маркуч на дължина, но се чудя в кои магазини да проверя???
По магазините тип "селска железария" има. В интерес на истината в селото ми има и в двете такива, но из Пловдив май само в Алати съм засичала  newsm78

Момичета къде правят знамена по поръчка? Искам да купя българското знаме, но размера е нестандартен и явно ще трябва да го поръчам.
И ако знаете как вървят цените, защото това, което гледам като варианти в нета - по 50-60лв за знаме, никак не ми харесва.
Бях писала преди - в магазини Триумф има. Цените са до 10 лева, но размерите не помня. Може утре като пазарувам да проверя, но нещо около 120 на 80 ми се върти, че беше най-голямото. Какъв размер и материя ти трябва?

Не търся газ за котлонче и петромаксова лампа , а за газена лапма, от едновремешните:

Скрит текст:

Точно газ за такава лампа съм виждала в горепосочения магазин Триумф. Ако не ти е спешно за утре мога и цена да ти проверя  Peace

# 680
  • Пловдив
Знамена съм виждала в Алати. Също и в един магазин на Пещерско шосе срещу ТЕТ-а някъде се пада и като че ли беше специализиран в тази насока - флагове и подобни.

# 681
  • Пловдив
Ще мина утре през Триумфа да видя. Че квартална железария не се сещам наблизо.

Благодаря на всички за отговорите  bouquet

# 682
  • в сърцата на децата <3
В железарския отдел, имаше и спирт за горене покрай газта, а също и от "бомбичките" за преносими котлончета (това за да се ориентираш горе-долу къде се намира)  Hug

# 683
Знае ли някой как се казва заведението над водната естакада на главната, там където е паметникът на Мильо, нагоре по стълбите? Мисля, че в началото беше детски център, после нещо друго. Сега май ползват и терасите  newsm78
La Veranda

# 684

Скрит текст:

В магазина за строителни материали/железария на ул.Ален мак има газ за горене,бутилка от 0,5 л е към 2-3 лв.

# 685
Ще мина утре през Триумфа да видя. Че квартална железария не се сещам наблизо.

Благодаря на всички за отговорите  bouquet
На Карловска има железария /поне една де  Peace/

# 686
Момичета къде правят знамена по поръчка? Искам да купя българското знаме, но размера е нестандартен и явно ще трябва да го поръчам.
И ако знаете как вървят цените, защото това, което гледам като варианти в нета - по 50-60лв за знаме, никак не ми харесва.

http://www.bendida-bg.com/flags.htm

# 687
  • Пловдив

Моля споделяйте поста, за да върнем картата на момчето.Намерена е и е оставена в Лафката пред Чайка Фарма, срещу Екскалибур.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=605835989593049&set= … ype=3&theater

# 688
  • в сърцата на децата <3
Споделих го, видях, че и в групата ПГХТТ е пусната снимката... Ако има как да намерим ЕГН-то мога да "пусна връзки"  Mr. Green по мобилните оператори да намерим телефонен номер (ако има на негово име) или адрес  Peace

# 689
  • Пловдив
  Звъннете в канцеларията на училището. Не е редно да се търси ЕГН.

Общи условия

Активация на акаунт