Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 007
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
ЗлаВещица, останах с впечатление, че живееш в Кършияка. За газ провери в магазин Гюргица на бул."България", до колелото на Панаира, там са поне 3 железарии  Wink.

# 691
  • Пловдив
Благодаря за бързия отговор за фирма за щори!

# 692
Момичета, знаете ли къде в Пловдив има магазин - Имало едно време? Хранителен е.

# 693
  • о`майна лунна нощ е
На малката главна започна пролетният панаир на занаятите. Има страхотни неща! Не пропускам да ги посетя. Все още не са заети всички маси, но старите муцуни са тук. Има и доста нови участници, което ме радва страшно много!

# 694
  • Пловдив
В рибния магазин до Четвъртък пазара (Рибарски кей) дали вадят готова риба и в събота?

# 695
Някой дали знае на Илиенци има ли извадени вече джапанки?

# 696
  • о`майна лунна нощ е
Джапанки има навсяъде. Не ги прибират зимата. И в Декатлона съм виждала, и в магазините на Рънърс, Булдозер, Мат стар ....

# 697
Мерси, Туиг, не знаех че ги има целогодишно в Илиенци, защото много рядко ходя в онзи район. В Декатлон ги гледах, но няма подходящ модел за мен, търся с цяла лента, не мога да нося от онези модели между пръстите.

# 698
  • Пловдив
Срещу "Хепи" до хотел "България",  в Hot Spot, на втория етаж има нещо като аутлет и там видях много джапанки.....на Ипанема и на други марки. Има и някакви дрехи. В детайли не съм гледала. Никога до сега не бях се качвала горе.

# 699
В рибния магазин до Четвъртък пазара (Рибарски кей) дали вадят готова риба и в събота?
Преди около месец съм взимала в събота на обед Peace

# 700
Мерси, Туиг, не знаех че ги има целогодишно в Илиенци, защото много рядко ходя в онзи район. В Декатлон ги гледах, но няма подходящ модел за мен, търся с цяла лента, не мога да нося от онези модели между пръстите.

Повечето модели, които се продават в момента са минали колекции със захващане между пръстите
За твой късмет тази година /то е от няколко години, но не се усеща при нас/ ще бъдат модерни точно джапанки цяла лента.
Видях дамски модели на Найк няколко вида, ако изчакаш няколко седмици, предполагам, че ще залеят навсякъде.

# 701
  • Пловдив
Кажете някоя изпитана агенция за недвижими имоти, или пък брокер, че вече ми се изчерпва търпението  #2gunfire

# 702
  • Пловдив
http://shop.bgflags.com/index.php?route=common/home

За знамената - от тук съм поръчвала преди около 2 месеца, защото синът ми искаше знамето "Свобода или смърт" , а за ДГ им трябваше същото + българското - дойдоха още на следващия ден.

# 703
  • Пловдив
Преди около месец съм взимала в събота на обед Peace
Супер  bouquet

# 704
  • Пловдив
Имам най-различни монети, знаете ли как мога да разбера ценни и рядки ли са? Видях, че за българските има специална книга, тя достъпна ли е онлайн? При човек няма как да отида и да се доверя...от разл държави са монетите, от 1885 до 1962 ми се виждат интересни, но стойността им каква е ?!

Общи условия

Активация на акаунт