Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 001
  • 763
  •   1
Отговори
# 705
Трябва ми направление 3а (три а) с номер 35 за дете. Може ли да го издаде обикновен кардиолог, или трябва да е детски? Да ме насочите към някого? bouquet

# 706
да знаете индивидуални уроци по актьорско майсторство в нашия град  Hug

Да, знам. За каква възраст ?

# 707
Кажете ми свястна пловдивска фирма за групажен транспорт на стоки, че тези, с които до сега работя започнаха да дефектират.

# 708
  • Пловдив
Кажете някоя изпитана агенция за недвижими имоти, или пък брокер, че вече ми се изчерпва търпението  #2gunfire
Само не се захващай с Адрес .Съвет от мен .

# 709
  • Пловдив
и аз не ги харесвам адрес, по-точно с брокер техен имахме вземане даване преди години, надменен, нахален, все едно си им длъжен, вместо да те уважават, че си ги избрал. Аз такива "продавачи" не обичам  Crossing Arms

според мен някоя семейна фирма, имах познат с майка си работеше, брокери от край време, но как им се казва точно фирмата...ще трябва да потърся, винаги ми е правел добро впечатление!

# 710
  • Пловдив
Кажете някоя изпитана агенция за недвижими имоти, или пък брокер, че вече ми се изчерпва търпението  #2gunfire
Само не се захващай с Адрес .Съвет от мен .
И от мен, много некоректни!!!

# 711
  • гр.Пловдив
Кажете някоя изпитана агенция за недвижими имоти, или пък брокер, че вече ми се изчерпва търпението  #2gunfire
За продажба или наем?Имам много готин брокер,но е в отдел продажби.

# 712
  • Пловдив
Знаете ли някъде из Тракия денонощен магазин с топла витрина? Май към 00ч. само дюнерите работят...

# 713
Жозефин, и аз имах мн. добри взаимоотношения с един брокер, който работи с майка си, не знам дали е същият. Естейт07 е фирмата, офисът е на бившите хали в Кичука. Ползвали сме го за продажба на парцел.
 Мерси за отговорите за джапанки, ще изчакам малко да видя какви модели ще пуснат.

# 714
  • в сърцата на децата <3
За покупка/продажба мога да препоръчам Калоян Йонков от Кондор. Но не знам за наеми дали се занимава... Много готин и точен  Peace

# 715
  • Пловдив
Маникюристка за шилак да ми препоръчате, че тъкмо си свикнах при една и тя замина за чужбина  Rolling Eyes в Кичука ми е най-удобно ама може и по други квартали.

# 716
  • в сърцата на децата <3
Маникюристка за шилак да ми препоръчате, че тъкмо си свикнах при една и тя замина за чужбина  Rolling Eyes в Кичука ми е най-удобно ама може и по други квартали.
Точно с ши ли искаш да работи или по принцип с гел-лак? Мога да препоръчам Руми, ако искаш ще ти пратя телефон на лични. Последно работеше в тях, аз съм много доволна  Peace

# 717
Телефон на д-р Николай Иванов - ортопед - хирург от Пълмед някой дали може да ми даде?

# 718
Моля да ми препоръчате наистина добър кардиолог?
Става въпрос за човек претърпял масивен инфаркт, който в момента лекуват в Пълмед. Само че след като излезе ще се търси 2, 3, 5 мнение и така.
Ще ви бъда благодарна за координати!  bouquet

# 719
  • Пловдив
д-р Димо Василев, само на частно е мисля.
Цялото семейство там ходим, а и наши познати при него ходят. Колега е на майка ми, има му голямо доверие. Доволни сме. Освен инфаркта на дядо ми, майка ми също се лекува при него от други сериозни неща ..

Общи условия

Активация на акаунт