Ей чертички, ей ги две, през март се виждат най-добре! - Тема 303

• 37 830
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Билянка,не се отчайвай така.Аз също винаги съм искала първото дете да си го родя на 25-26,ама ето на, ще стана на 27,а дори не съм бременна.Понякога някоя по-висша сила знае кое е по-добро за нас и това,че искаш нещо точно сега не означава,че е най-доброто,което може да ти се случи! Peace
Вие от колко време правите опити?Винаги може да посетите лекар,ако искате да задвижите нещата  Hug
Теди,изумяваш ме  Joy Joy Joy

# 631
  • Стара Загора
Билянка,не се отчайвай така.Аз също винаги съм искала първото дете да си го родя на 25-26,ама ето на, ще стана на 27,а дори не съм бременна.Понякога някоя по-висша сила знае кое е по-добро за нас и това,че искаш нещо точно сега не означава,че е най-доброто,което може да ти се случи! Peace
Вие от колко време правите опити?Винаги може да посетите лекар,ако искате да задвижите нещата  Hug
Теди,изумяваш ме  Joy Joy Joy

Кукиии колко си праваа! И аз така лятото ще стана на 27 и  мислих,че е най-подходящ момент , завърших висшето си имам работа жилище абеее всичко ми е наред  уж амааааа той Бог си знае работата! Все някога ще стане!!! Трябва да сме благодарни ,че имаме човек до себе си и се обичаме. Имам една позната която е на 36 и горката няма никакъв късмет с мъжете а наистина е симпатяга , толкова много иска да си има детенце а няма от кого Sad 

# 632
Проблема е, че когато бях на 25 бяхме в началото на връзката си и забременях, и тогава не бил момента и трябваше да го махна.... а сега като искаме не става... Опитваме от 6месеца, но аз имам малко проблеми с хормоните, мъжо често е в командировки и всичко изглежда адски трудно #Crazy А повечето ми приятелки вече  са с деца и понякога дори не ми се и говори вече с тях. Не пиша много често, че понякога съм депресирана и да не ви заразя и вас  Grinning

# 633
Здравейте, момичета, успях да изчета всичко до момента, съжалявам, че няма още плюсове. Но стискам палци и тихичко ще си чета от страни, както до сега.
Mushmoranka - как сте с Ира ?

Organza -  много се радвам на хора, които се грижат добре за любимците си, дори при появата на нов член, аз имам златиста лабрадорка, наричаме я косматата сестра Simple Smile

Искам да споделя, че тестовете Престо са адски тъпи и с тях нито на тази, нито на предходната бременност ми отчетоха завишения хормон, а уж ранна бременност засичали, засече ама чак на 3-тия ден след закъснението, а шурчека успя.

*Lorena* - как се чувстваш?

# 634
Здравейте, момичета, успях да изчета всичко до момента, съжалявам, че няма още плюсове. Но стискам палци и тихичко ще си чета от страни, както до сега.
Mushmoranka - как сте с Ира ?

Organza -  много се радвам на хора, които се грижат добре за любимците си, дори при появата на нов член, аз имам златиста лабрадорка, наричаме я косматата сестра Simple Smile

Искам да споделя, че тестовете Престо са адски тъпи и с тях нито на тази, нито на предходната бременност ми отчетоха завишения хормон, а уж ранна бременност засичали, засече ама чак на 3-тия ден след закъснението, а шурчека успя.

С цялото ми уважение, но не съм съгласна.
Не плювайте  само защото на вас не ви е отчело.
На мен пък точно Престото три дни преди датата на /не/очакваната М ми показа втора чертичка, дори по-наситена от контролната.
Явно е индивидуално!

# 635

С цялото ми уважение, но не съм съгласна.
Не плювайте  само защото на вас не ви е отчело.
На мен пък точно Престото три дни преди датата на /не/очакваната М ми показа втора чертичка, дори по-наситена от контролната.
Явно е индивидуално!

Dafnita - не плюя, а изказвам силното си , лично възмущение от теста и резултатите му при мен. Чела съм за лоши партиди и всякакви неща, но при мен това се повтори два пъти, през 2 години, на база това изказвам личното ми негодувание спрямо допира ми с него. Не знам на какво се дължи, но честно казано, вече няма значение ( поне за мен). Аз лично приемам за 100% чиста монета, само кръвния тест. Там грешка, може да се получи само при намесата на човешки фактор.

# 636
Теди, само да кажа, че за О изобщо не ти е вярна информацията. При мен при последната стимулация, яйчници бяха реагирали доста бурно и на 12 ден от левия яйчник вече беше минала О, а от дясно имаше два фуликула, които бяха пред пукане. Представи си и двата се спукаха, а взеха че и се оплодиха! Ако ти беше вярна информацията, сега нямаше изобщо и едно бебе да имам в корема!
А на мен ми е много странно, как и защо след като сте за ИКСИ или там каквото казваш, защо изобщо правиш стимулации и си правите вкъщи опити. Ако проблема е толкова сериозен, тия опити са безсмислени.
Тони, много се радвам за резултатите и вярвай на тялото си, ще се пребори!
Органза, голдъна ти е прекрасен, много е красив!
Съжалявам само това запомних!
Стиснати палчета, на всички които са в очакване на О или на заветните чертички!

# 637
Здравейте момичета, може ли малко акъл - много се обърках с тази лутеална фаза  Rolling Eyes цикълът ми беше 24 дена, откакто правим опити стана 26. този месец за първи път овулацията ми беше толкова късна - на 15-ти ден. това значи ли, че цикълът ми този месец ще е около 29 дена newsm78 възможно ли е лутеалната фаза да е 11 дена, за да си станат 26 дена цикъл, или е константна и ще ми се удължи цикъла?

# 638
Здравейте!
Най- после се прибрах.Минах прегледа и успях да пусна изследвания за цитонамзка и микробиология на мен и на ММ и ако всичко е наред още края на месеца стартираме процедурата по инсеминация, освен ако някакво незнайно чудо не ни сполети този месец и не се окажа бременна, но имам още осем дни до датата, а симтоми- никакви.То е и много рано де, днеска ми е 5-ти ден от овулацията.

# 639
Здравейте!
Скрит текст:
Днес сме по-добре! Вече като я викам Ира идва и по-често маха с опашчица! Преди малко я нахраних 5 пръста консерва пак на сила, но се надявам до довечера поне един път да близне сама! Напредъка й ни обанбеждава и се надяваме да се излекува напълно и да не й останат проблемите с дихателните пътища! Лекарката каза, че може да си остане вкъщи, след като напредва, но все пак иска да й се обаждам по два пъти на ден най-малко, за да я осведомявам за това как се развива! Вече мога да си отдъхна малко и даже спах на пресекулки през нощта и някоко часа тази сутрин...Ако продължи да се подобрява и довечера или утре сутрин близне сама храна може да отида и аз на лекар да видиме с малко то ни лаймче ни какво става ...
Гледам за тестове си говорите...Ами ще се вмъкна и аз с моите провалени опити, но на теория съм- спец!
До който беше правил тестове и после гледал няколко часа по-късно (сори, че не помня името, но сега много и моето не го помня), това със сигурност е изпарителна чертичка! Ако имаше реална, щеше да се засили след престой от няколко часа, а не да има тънка и малка! Тествала си се прекалено рано! Аз винаги поддържам кръвния тест поради няколко причини:
1.- Това е единственият сигурен тест, който показва поне на хормонално ниво наличието на бременност;
2.- Хваща бременност по-рано от колкото който и да е друг тест, пък ако ще теста да е с чувствителност и 1! Все пак тези чувствителности са изпробвани на лабораторно ниво, където всичко е строго контролирано! Не мисля, че искате подробности, за това как става...
3.- Както казах по-хоре тестовете първо се тестват на лабораторно ниво, а не в реалния свят, където жените може да приемат много тестчности и тем подобни, кдето няма бъгави партиди или жени, който не ги хващат тестовете изобщо, от там и различните резултати при различни марки тестове, както и различни резултати от една и съща марка тест при различни жени! Мен лично не ме хващат тестовете и единственият ми източник на резултат е кръвта!
В кръвта няма бяене, цветове на чертички, тънки, дебели, наситиени и тем подобни! Има цифри и референтни стойности! Вярно, не е хубаво като да видиш двете чертички и цялото това с иглите, но е единственото сигурно!
.. друго... ами не  помня...
Теди, сори, но ако ти станеш лекар,няма да идвам при теб, ако ще и последната да си! Доста си ми несериозна, за да ставаш лекар! Детски мой приятел втори курс ми помогна да диагностицирам автоимунно заболяване, само от няколко думи, ти... не си за там... и това ти го казвам с най-добри чувства!  Peace
Успех на всички! По-късно и списъчето!

после ще говоря за моите наблюдения за лутеална фаза и домашните любимци и бременност и дете!

# 640
Мушморанке, браво Simple Smile
Радвам се, че сте по-добре и дано утре съвсем всичко си е наред и си хапва самичка.
Аз кръвен тест никога не съм пускала заради боцкането, а пък и пикливите ми отчитат Simple Smile
Прегръдки и махаща опашчица!

# 641
  • София

АМАЕBG  Hug , много добре съм, нямам никакви бременни симптоми и неразположения освен леки придърпвания от време на време в областта на левия и десния яйчник - нито гадене, нито болки в гърдите, нищо. Ориентирам се сега към кой лекар да се насоча за следене. Ти как си? Избра ли лекар? Имаш ли някакви неразположения, ти би трябвало да си с термин около моя?

ilein87, прави ли изследване за проходимост на тръбите, инсеминациите може да са безполезни, а и вредни за организма, ако с тръбите има някакъв проблем.

VeseVese, и двата варианта са възможни - в конкретен месец лутеалната фаза да е +–1 ден от стандартната, а също и при късна овулация цикълът да се удължи с няколко дена.

# 642
Мери,  Hug Тук съм, няма нищо ново при мен.
Мушморанка, аз съм с тези тестове. Дано наистина е било рано. Затова и пуснах кръвен, за да не се колебая и вманиачавам в тези чертички. Ама по-рано от 23-25 няма да разбера, а датата на МЦ е 22-ри.

# 643
Момичвта,може ли палчета за следобяда,на преглед съм,надявам се всичко да е ок!

# 644
Блягодаря Лорена! Да не се засилвам с тестовете още на 26 ден  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт