Ей чертички, ей ги две, през март се виждат най-добре! - Тема 303

• 37 830
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Теди, а на  теб да вярваме, така ли  Joy

Муши, бързо да се закрепя, миличкото ти момиче  Praynig Hug

Малко вечерен наръс от мен  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Нямам причина да ви лъжа,казвам си истината,в Понеделник ходих беше 14.1 днес вече 18

# 616

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Нямам причина да ви лъжа,казвам си истината,в Понеделник ходих беше 14.1 днес вече 18

Тедичка, ми какво стана с другия ти фоликул?
Нали нещо те притесняваше?

# 617

Тедичка, ми какво стана с другия ти фоликул?
Нали нещо те притесняваше?

Той каза,че когато натъпи овулация от дясно,няма как да настъпи от другия яйчник,другия фоликул щял да претърпи обратно развитие! Изписа от Понеделник дуфастон 2 по 1,докато не минат п оне 15 дена от овуто и тогава да се тествам,и ако е - да спирам хаповете.. Трудна работа Rolling Eyes

# 618
Мушморанка,много се радвам,че сте по-добре  Hug Сега като си е вкъщи,заобиколена от любящи хора,няма начин да не се оправи!Аз ти пожелавам по-бързо да се възстанови и отново да върти  щастливо опашка Hug
Мери,аз съм тук от ноември месец,но опитваме вече повече от година...Много се задържахме наистина,а темата се пълни с все повече и повече момичета.Предлагам да се местим в съседна отчетна и да преотстъпим местата си Mr. Green
Мар Бела,при гинеколог бях,но желанието му да пусне хормони и това,че ми обясни толкова много неща и какви са следващите стъпки(Дай Боже да не се стига до там),ми е достатъчно да си направя изводи.Имам приятелки много доволни от него,като сред тях има и такива които като нас чакаха дълго време да се случи чудото  Peace Заинтригува ме с тая променлива дължина на ЛФ  newsm78 Успех утре при лекаря
Верчето,добре дошла и скоро в отчетни  bouquet
Взимам си вечерен прашец за запас  Mr. Green  newsm79 newsm79 newsm79

Абе,Теди,не давай поне съвети за неща,с които не си запозната!Тестовете за О показват пика на ЛХ,който е 24-36 часа преди пукването на фукито,а не колко мм е!Може да се пукне с големина от 20-24 мм,а може и да не се пукне,за това да нямаш пик и следователно да го предизвикате!Тогава какъв положителен тест очакваш да видиш?Първо,че може да е рано още и второ това принудително пукване(ако се стигне до него) няма как теста да го отчете като пик!

# 619
Абе,Теди,не давай поне съвети за неща,с които не си запозната!Тестовете за О показват пика на ЛХ,който е 24-36 часа преди пукването на фукито,а не колко мм е!Може да се пукне с големина от 20-24 мм,а може и да не се пукне,за това да нямаш пик и следователно да го предизвикате!Тогава какъв положителен тест очакваш да видиш?Първо,че може да е рано още и второ това принудително пукване(ако се стигне до него) няма как теста да го отчете като пик!
  Добре,благодаря  за  съвета  bouquet

# 620
Само да кажа, че принцеса е доста добре запозната с нещата, ама не знам защо само си ги причинява тия неща?

# 621
Теди тая процедура с ФМ ,Хориомона и Дуфастона я прилагаш май всеки месец?!
Аз от както те знам си все на тая схема..

# 622
  • Габрово
Мери, Кукитааа  Hug  Heart Eyes
Бисквитке много хубаво че си намерила сносен доки, да действа експедитивно че вече ти е време за отчетна, но и от тука не те пущаме  Heart Eyes
Мушморанка радвам се за душичката все така да се възстановява  Praynig
За ветеранство май бия  Laughing ама аз съм от несериозните  Mr. Green
Теди, запиши една медицина, не си ли се замисляла  Grinning

# 623
Добро утро сънливки , много спите  Flutter

Аз от снощи съм с нов симптом  Grinning По гърдите имам малки червени капиляри  newsm78 Ако няма Б на какво може да се дължи това ?

# 624
Добро утро  bouquet
Мери,този месец не мога да те позная  Laughing Имам чувството,че някой се вселил в теб!Дано  newsm32
Дано днес вече да има много плюсчета!Нечакащите да не се ослушват  Hug

# 625
Хаха , Куки и аз не мога се позная , но от много време не съм имала толкова признаци  #Crazy ... накрая ще се окаже , че всичко е в главата ми  Joy

Hrisi къде се изгуби  Whistling

# 626
Добро утро мили дами Simple Smile
Днес е деня на очаквания МЦ,но за момента следа от него няма. Снощи не се сдържах и си направих тест,беше отрицателен Sad но надежда има винаги.

# 627
Аз чакам до Неделя, но ми се струва, че няма да е моя месец ... До скоро исках да родя преди 30, но вече няма шанс ...

# 628
Мери, Кукитааа  Hug  Heart Eyes
Бисквитке много хубаво че си намерила
сносен доки, да действа експедитивно че вече ти е време за отчетна, но и от тука не те пущаме  Heart Eyes
Мушморанка радвам се за душичката все така да се възстановява  Praynig
За ветеранство май бия  Laughing ама аз съм от несериозните  Mr. Green
Теди, запиши една медицина, не си ли се замисляла  Grinning
Това ми е другата най-голяма мечта,дано в бъдеще успея да я реализирам. Simple Smile

# 629
  • Стара Загора
Здравей , аз си поръчвам теста от Амазон няма ги в България , има различни опаковки по 10 теста и по 20.  10 са около 24$ . ClearBlue се казва. Има два вида единия е който засича 2 хормона естроген и ЛХ.Той показва фертилните дни и пика. Другия вид само пик.

Cookie, с гинеколог или ендокринолог се консултира?
Аз днес съм по-спокойна и малко по-уверена. Цикълът ми свършва и започваме отново опитите. Ние си действаме през ден или всеки ден, за да не пропуснем момента. Утре ми е и часът за гинеколог най-после.
За лутеалната фаза - тъй като проблемът живо ме вълнува, четох малко и всъщност е съвсем възможно дължината на ЛФ да варира и да не е еднаква всеки месец..

Заинтригувахте ме с дигиталния тест за О. Да попитам колко тестови ленти има в комплекта и после откъде се вземат консумативи? Всъщност тези тест ленти, които се поставят вътре същите ли са като обикновените от по 5 броя, които се продават?

Общи условия

Активация на акаунт