Ей чертички, ей ги две, през март се виждат най-добре! - Тема 303

• 37 830
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Лошото е , че аз предните месеци ,  без да съм Б имах много болезнени гърди , нервна бях , докторът твърди че това са признаци на минала О и хубава ЛФ.  А сега нищо. Аз Б в момента изобщо не мисля, притеснявам се по скоро,  че Ц много ще се измести и че не е имало изобщо О.  Sad

# 601
Minimouse , аз бях така миналия месец . Абсолютно никакви симптоми , нито болки , нито напрегнати гърди , нито нещо друго , а бяхме толкова усърдни ...имах + тест за О и толкова се потрудихме и накрая нищо . Все си мисля , че месеца е бил ановулаторен . Дано при теб липсата на всички симптоми е за хубаво  Hug

# 602
Мери По-скоро ще съм като теб. Яд ме е,  но има още някаква микро надежда. Ще изчакам,  но от сега усещам на къде вървят нещата.   Cry

# 603
  • Габрово
Лорена  Hug надали е от хубаво(този месец е от кошмарите в живита ми), затова и тестове не искам още да правя.
Кукиииии мила съжелявам за червената гадост  #Cussing out Хубавото е, че я има и бебче ще има тогава.Аз днес погледнах един от двата си календара и видях, че ми е 28ми  ден.А последните три месеца ми е като по часовник на 27 ден.Лф си я бях хванала, че е късичка 11-12 дни.Ову ми закъсня беше на 17 ден.Ден преди това и ден след това имах адски болки в Я и Кръста, слуз,гадене, а в самия ден на ову никакви оплаквания, просто бях на профилактичен. Поне вече знам че си усещам ову денят по средата на два когато ми е супер зле.Днес ми е 12 ден след О.Зацапване още нямам освен усилено течение.
А за Геритамин, аз съм много за да се пие при смущения, даже чакам да ми почне да го започвам.Теб от колко време ти зацапва и по колко дни, засяклали си  Thinking Имам определено подобрение и то само от два пълни месеца прием.Зацапването намаля до ден два преди М, а бешв стигнало седмица  ooooh! Аз го вземма през месец но от втори ден на Ц до първи, почивам и пак.Така ми каза ендото.Може и от О до М всеки месец.Кукиии  Hug
Съжалявам, че ви отекчих
 Sad......благодаря ви за подкрепата момичета вие сте големи душици радвам се да съм сред вас.

# 604
Скорпи , айде чакаме да ни зарадваш , както казва Куки , след лошото идва доброто  Hug

# 605
Скорпи,аз пих Геритамин до О по схемата на Денис,понеже не съм изследвала хормони и не ми е предписан,а го пия на своя глава.След Геритамина от О до М пих вит Е и зацапване имаше въпреки всичко.Моето зацапване е по 5,6,7 дни,понякога (рядко) и повече!
Скорпи,нали знаеш,че става когато не го мислиш...Пожелавам ти понеже мислено си била на други места,бебчето да те изненада приятно и до няколко дни да ни размахаш двучертичков тест  Hug Тогава ще разбереш,че след дъжд изгрява слънце!
Мушморанка,мила,моля те пиши нещичко!Притесняваме се!
Да се отчета след лекаря  Simple Smile Мисля,че го открих!Много съм доволна,дано да е все така и да успее да ни помогне за постигане на мечтата.В петък ще ходя да ми вземат кръв за изследвания.Назначи ми хормони,все още не знам кои,както и спермограма на мъжа ми и другата седмица с резултатите пак при него за да ги изкоментираме.Каза,че най-вероятно и зацапването и неуспехите се дължат на проблеми с хормоните,естествено ако спермограмата е добра  Peace Та така момичета,определено ми е по-спокойно и както каза лекаря-връщане назад няма  Wink

# 606
  • Варна
Cookie, с гинеколог или ендокринолог се консултира?
Аз днес съм по-спокойна и малко по-уверена. Цикълът ми свършва и започваме отново опитите. Ние си действаме през ден или всеки ден, за да не пропуснем момента. Утре ми е и часът за гинеколог най-после.
За лутеалната фаза - тъй като проблемът живо ме вълнува, четох малко и всъщност е съвсем възможно дължината на ЛФ да варира и да не е еднаква всеки месец..

Заинтригувахте ме с дигиталния тест за О. Да попитам колко тестови ленти има в комплекта и после откъде се вземат консумативи? Всъщност тези тест ленти, които се поставят вътре същите ли са като обикновените от по 5 броя, които се продават?

# 607
Благодаря ви много, че ни мислите!
Скрит текст:
Ира си е вече вкъщи! Сутрина са успели да намерят вена ие била на системи! Подобрило се е състоянието й, температурата й се е покачила, но има нужда от още хидратация! След малко трябва да й сложа малко по малко, до 3 пръста храна на небцето, иначе не яде! Докторката не иска да й сложи отново система, защото вените й са измъчени и се страхува да не се спукат повече... След като я извадихме от клетката я пуснах малко да походи и прояви малко интерес към новото място, но после пак се спря под един стол не се мърдаше! Сега съм я сложила да легне между две възглавници, които я държат топла и тя от там седи и си гледа и подремва. Надяваме се утре да прояви интерес поне малко към храната и да не я повърне! Аз моя го нахоках, че вчера не се е върнал и ме остави всичко сама да изживея! Каза ми, че понеделник е имало забрана за пътуване по море и да е искал не е могъл във вторник, защото не успял да си запази място! На мен ми звучи като удобно извинение за вторник, но все пак възможно... както и да е! момичето ми е е по-добре и в момента, това има значение! Благодаря много наистина, за всичко!

# 608
Браво Куки , хубави новини Simple Smile Всичко ще се нареди , само се иска време . Дано по-скоро откриете проблема/ако има такъв/ и да го отстраните иии...разбира се да се сбъдне мечтата ви , че вече се превръщаме във ветеранки в темата  Grinning Освен две , три момичета , които не пишат често , ние с теб май сме от доста отдавна  Mr. Green

# 609
Здравейте, записвам се да ви следя Simple Smile
Надявам се март да е нашият месец за двете чертички  bouquet

# 610
Мушморанче, най-накрая се появи Simple Smile
Радвам се, че душичката вече е по-добре. Стискам палци утре да е по-кукуряк.
И да пишеш, че ви мислим Simple Smile

# 611
Dafnita, надявам се ако утре е достатъчно добре, за да си е вкъщи, ще мога да пиша често! Гледам писали сте мнооог и май ще има доста да наваксвам!
Благодаря отново  Hug

# 612
Не вярвайте на тези тестове,аз днес бяха на фоликуметрия и доки видя доминантен фоликул 18 мм и ми постави Хориомон,и каза до два дена овулация и да на третия едн да видим спукал ли се е,а теста е отрицателен......така че не вярвайте много на тези тестове ...

# 613
Dafnita, надявам се ако утре е достатъчно добре, за да си е вкъщи, ще мога да пиша често! Гледам писали сте мнооог и май ще има доста да наваксвам!
Благодаря отново  Hug

Дано, дано, дано...
Ще наваксаш Simple Smile

# 614
Теди, а на  теб да вярваме, така ли  Joy

Муши, бързо да се закрепя, миличкото ти момиче  Praynig Hug

Малко вечерен наръс от мен  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт