Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво обсъждат във форума?
Каква е теорията за разпределение на пола въз основа на момента на зачеване?
Какви са основните стъпки и цени за изкуствено осеменяване в репродуктивна клиника?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво обсъждат във форума?
-
Каква е теорията за разпределение на пола въз основа на момента на зачеване?
Теорията за разпределение на пола въз основа на момента на оплождане предполага, че сперматозоидите, отговорни за момичетата, са по-бавни, но живеят по-дълго от тези, отговорни за момчетата. Според тази теория вероятността да се роди момиче е по-висока при секс 2-3 дни преди овулацията, докато вероятността да се роди момче е по-висока при секс 2-3 дни преди, по време на и веднага след овулацията.
-
Какви са основните стъпки и цени за изкуствено осеменяване в репродуктивна клиника?
-
Какви са основните изследвания и процедури преди инсемниране?
-
Какви са основните симптоми и индикации за безплодие?
Хубавото е, че я има и бебче ще има тогава.Аз днес погледнах един от двата си календара и видях, че ми е 28ми ден.А последните три месеца ми е като по часовник на 27 ден.Лф си я бях хванала, че е късичка 11-12 дни.Ову ми закъсня беше на 17 ден.Ден преди това и ден след това имах адски болки в Я и Кръста, слуз,гадене, а в самия ден на ову никакви оплаквания, просто бях на профилактичен. Поне вече знам че си усещам ову денят по средата на два когато ми е супер зле.Днес ми е 12 ден след О.Зацапване още нямам освен усилено течение.
Имам определено подобрение и то само от два пълни месеца прием.Зацапването намаля до ден два преди М, а бешв стигнало седмица
Аз го вземма през месец но от втори ден на Ц до първи, почивам и пак.Така ми каза ендото.Може и от О до М всеки месец.Кукиии
Мисля,че го открих!Много съм доволна,дано да е все така и да успее да ни помогне за постигане на мечтата.В петък ще ходя да ми вземат кръв за изследвания.Назначи ми хормони,все още не знам кои,както и спермограма на мъжа ми и другата седмица с резултатите пак при него за да ги изкоментираме.Каза,че най-вероятно и зацапването и неуспехите се дължат на проблеми с хормоните,естествено ако спермограмата е добра
Та така момичета,определено ми е по-спокойно и както каза лекаря-връщане назад няма
Освен две , три момичета , които не пишат често , ние с теб май сме от доста отдавна