Ей чертички, ей ги две, през март се виждат най-добре! - Тема 303

• 37 830
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Честит празник, прекрасни  bouquet Пожелавам на всяка една да се сбъдне най-желаната мечта, възможно най-скоро  newsm51 smile3525 Бъдете безкрайно здрави, силни и позитивни !

В петък съм на преглед за сърчице и страшно се надявам за хубави новини, за да мога най-накрая и аз да ви понаръся .  Praynig

Нека тази хубава розова тема да е отново на късмет, че с голямо вълнение чакам положителни резултати тук  Hug

# 16
Честит празник мили дами! Пожелавам Ви да сте здрави, щастливи и скоро всяка да сбъдне най-съкровенната си мечта. newsm51 baloni

# 17
Честит празник, момичета!  bouquet bouquet bouquet На най-хубавия женски празник пожелавам на всяка от нас да сбъдне всичките си мечти, да бъде винаги здрава, обичана и щастлива!!!!

И в тон с останалите момичета - обилно ви наръсвам с категорично син прашец:  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 18
Честит празник и от мен момичета! И аз да се цопна под прашеца! Поздравления за Куки и дано избухнем в тази тема с мнооооого положителни тестчета:) Хайдееее,  не се скатавайте, знаем ви кои сте нечакащите Wink

# 19
Куки, темата е прекрасна... Снимчицата направо ми разтапя сърцето  baby_neutral baby_neutral  ooooh! Hug

Честит празник, мили дами, нека скоро всички да сме МАМИ Simple Smile Бъдете обичани и създавайте любов..  bouquet

Успех на нечакащите, а за Комала, специални палчета в петък  Peace

Смуквам и се запасявам с прашец  Praynig Hug

# 20
  • София
Честит празник и от мен! Страхотна тема, браво, Куки! Дано розовичкото да донесе късмет на всички ни! Успех, момичета! Simple Smile

# 21
 Прекрасно оформена тема, Куки  bouquet

Честит 8 март, момичета! Дано най-женският месец ни донесе много  EFP, а на всички бъдещи мами един щастлив и здрав финал  stork-boy ylinfant stork-girl.

Тази нощ за първи път в живота си сънувах тест с втора черта, но не бях сигурна дали я има наистина, или не. Исках да го снимам и д ви го покажа, но нещо не успях да се справя със снимането  #Crazy. Толкова се надявам към края на месеца да имам този проблем наистина  Grinning.

Взимам си от прашецаааа  newsm79 newsm79 newsm79

# 22
Благодаря за новата тема!
Нека я напълним с много покожителни тестове!

# 23
Куки, благодарности за новата тема, както винаги прекрасна!
Честит празник, мили момичета! Пожелавам ви да сбъднете мечтата си! Аз казах на мм, че ще го празнувам догодина /само всичко да е наред Praynig/, от край време това за мен е празника на мама.
Мен още ме е страх да ръся, нищо че чухме сърчица. Само всичко да е наред скоро ще ви наръсвам с силно заразен близнашки прашец!

# 24
Аз пък сънувах, че имаме момченце и трябва да го къпя, като имах помощници и после му суших косичката със сешоар.. Егати и съня..  Rolling Eyes newsm78 #Crazy

Тълкуванието на съня ми харесва -
Скрит текст:
1. Сънувате ли, че къпете бебе, това е знак, че сте готови да започнете живота си на чисто.

2. Ще загърбите грешките от миналото и ще се опитате да направите нещата по правилния начин.

3. Къпането на бебе насън е знак, че сте открили нов път и нова вяра, които да ви водят от тук насетне.

# 25
  • София
Честит празник на всички дами  smile3525. Бъдете живи, здрави, красиви и винаги усмихнати .
Благодарности на Куки за новата тема  bouquet

# 26
Благодаря и аз за прекрасната тема и честит празник  bouquet

Ние с малката сме на АБ , и тоя месец го отписвам за мен.

Успех на всички НЕчакащи.

# 27
Каква хубава темичка  Simple Smile
Честит празник мили дами,бъдете много обичани и щастливи и скоро всички видим  EFP, а на вече виделите ги-пожелавам една лека и безпроблемна Б до финал!Весел празник  bouquet bouquet bouquet

# 28
Честит 8 Март момичета!  bouquet bouquet bouquet bouquet
Бисквитке темата е много сладурска благодаря  Heart Eyes
Връщам се назад да Ви изчета  Joy Joy hahaha hahaha
Днес за добро утро ме дупнаха за прогестерон на 28 ден от Ц дано поне той не ми се изсмее в лицето като всички останали  #Crazy #Crazy

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 11:06 от Dimitrichka Krasteva

# 29
Честит празник с най-искрени пожелания за двучертичкови тестове и проплакващи бебчета около термин!  babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт