Ей чертички, ей ги две, през март се виждат най-добре! - Тема 303

• 37 830
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Бейбибу,честито сърчице,наистина страхотен подарък,браво! bouquet

# 46
Бях на фуликомерия преди няколко месеца и уж бях в О с доминантен Ф на 17 ден ама не съм сигурна че наистина го е имало след като ме прегледаха на магаре без видеозон  Shocked .
Дими, изби рибата с тоя лекар хаха
  Joy Joy Joy
Щом си с СПКЯ ти трябва добър лекар и фоликулометрия да те следи за ДФ, ама с видеозон  Laughing

# 47
Бях на фуликомерия преди няколко месеца и уж бях в О с доминантен Ф на 17 ден ама не съм сигурна че наистина го е имало след като ме прегледаха на магаре без видеозон  Shocked .
Дими, изби рибата с тоя лекар хаха
  Joy Joy Joy
Щом си с СПКЯ ти трябва добър лекар и фоликулометрия да те следи за ДФ, ама с видеозон  Laughing
Е т'ва, за сефте го чувам, някой да вижда фоликули без ехограф! Shocked

# 48
Дими, тоя лекар да няма рентгенов поглед, фуликул видял, че и го измерил даже. Развесели ме много  Laughing

# 49
Дими, тоя лекар да няма рентгенов поглед, фуликул видял, че и го измерил даже. Развесели ме много  Laughing
Не знам какъв поглед изкара ама аз бях потресена на излизане от кабинета, а при него опашки от бъдещи мамчета не знам ФМ как прави- по формата на корема може би.

# 50
За съжаление е пълно с такива недоразумения! Важното е че си го сменила, дано сега да намериш правилния, който се разбира от работата.

# 51
  • Пловдив
Честит празник, момичета  newsm51

Не съм влизала доста време и сега ще върна назад малко да ви изчета и да видя какво ново има ...

аз ви бях казала за моите притеснения с кафявото течение, което ми се появи и всъщност това е бил цикълът ми, защото така и не ми дойде.

Правих кръвен тест - отрицателен.

Сега не знам как да броя дните от М при положение, че това капене не знам от кой ден да го броя и няма как да изчисля О, за това утре съм на фоликуметрия и наред с нея ще пусна нужните изследвания, за да видим дали всичко е наред. Стискайте палци!

Успех на всички и хайде вече този месец да се похвалим preggo

# 52
  • София
babybu, колко хубавооооо, честито сърчице!!!  Hug Hug Hug

Аз снощи имах розово зацапване, днес би трябвало да се "отприщи" сигурно.
Ще се бода, но за хормоните, като стане време.  Confused Исках да се падне в четвъртък, защото тогава почивам, обаче ако ми се появи чак довечера, трябва да броя от утре 1-ви ден, нали? Би било добре да ми се падне в почивния ден, че ако се припада, после да си се възстановявам цял ден у дома и да си ям шоколад на воля. Но на МЦ-то може и да са му други плановете. Ще видим.

# 53
И... резултатите от кръвния тест са отрицателни... Това малко ме успокоява, защото минах през доста стрес последните 2 седмици и надали щеше да е добре за бебо, ако имаше такъв.

Mushmoranka и Cookie - Съгласна съм с вас. Ако аз бях прочела написаното от мен, и аз щях да стигна до такъв извод. Но аз съм страшно спокоен човек, и наистина симптомите дойдоха преди притесненията ми. Едва на 3ти - 4ти ден от симптомите ми даже почнах да се замислям. Предполагам, че без да ме познавате няма как да го разберете, а и от този уикенд насам изобщо не съм на себе си Simple Smile

Притеснявам се, че може би съм направила нещо като химическа бременност. Незнам как иначе да си обясня дълготрайността на всички тези симптоми. Да, иска ми се да забременея, но имам и други здравни притеснения - хормонални, гинекологични, бъбречни... Затова ми беше важно да разбера час по-скоро. За съжаление сега ще трябва да правя и други изследвания.

Мерси все пак за отговорите и подкрепата! Надявам се скоро и аз да прихвана от вашия прашец.

# 54
Соренда, ако ти дойде след 14 за първи ден броиш следващия, така са ми казвали. За боденето, нз какво би ти помогнало, щото аз пък обичам да ходя на изследвания, даже винаги гледам как се пълни епроведката. Може би ако мислиш за това, защо го правиш ще те мотивира. Вземи си шоколад и щом те боднат веднага седни някъде и си хапни, да не ти прилошее. Пожелавам ти успех!
Патияки, съжалявам!

# 55
  • София
Лелеее, R_N, на мен малко ми причерня само като си представих как гледаш епруветката с кръв... Grinning
Ще се борим! Права си, като знам защо го правя, ще изтърпя всичко, каквото е необходимо. Много ти благодаря за подкрепата! Дано скоро усилията на всички ни се превърнат в сладки бебочетааа!!! Simple Smile

# 56
Честит празник мили момичета, жени и майки Simple Smile единственото което Ви желая е здраве, вдички друго се постига:).  На мен днес ми е 32 ден, още няма цикъл и силно се надявам и да няма занапред. Още не ми се прави тест, страх Ме е и ще почакам Simple Smile стискам палци на всички нечакащи!!!

# 57
  • София
shik, тези силно стиснати са за теб!!!  fingerscrossed

# 58
Малииииииииииииииииииииииии ... както казват някои ... какви са тия страхове бе... я взимайте и се тествайте, че имам теория да потвърждавам!
Соренда,  ooooh! аз вчера бях на изследвания.. трябвапе да избирам да седя и сама да ме бодата или да отида и да се крия в Голямото Мъжко Тяло.. не мисля, че трябва да казвам кое избрах! Пак капка по капка си пуска... ей, голяма скръндза съм, но за това помага и болестта ми- при стрес кръвосносните ми съдове решават, че ще правят "коремни преси" и нищо не минава ... поне вена не ми спукаха  newsm44 ! Изследванията са супер за голямо очудване не не привържениците на хранителния ми режим... или скорошната му липса  Laughing Така, че взимай си мъжкото тяло под ръка (ако не може нещо друго) и тичай! Няма да им се даваме на гадните игли  #Cussing out
shik, абе мила... заюо се оставяш на страха... толкова време чакахме и броихме да дойде този момент и сега ми се дърпаш! Ако няма нищо така или иначе ще се научи, но ако има.. не че няма да се научи, но нека поне празненствата започнат! А представи си ако резултата е положителен какъв прекрасен подарък щеше да бъде за днескашния празник!  Hug

Mushmoranka идея нямам кога трябва да е О. От тестовете дето правих все съм с + което е заради СПКЯ , преди да го открият си мислех че много точно я улучвам   Joy Joy Joy Joy
БТ не меря, че съм с много модерен термометър - от тези дигиталните дето са за уше. Бях на фуликомерия преди няколко месеца и уж бях в О с доминантен Ф на 17 ден ама не съм сигурна че наистина го е имало след като ме прегледаха на магаре без видеозон  Shocked .

Laughing да ти имам лекаря! Той със сигурност ползва от онези тестове със жабите и всички други подобни, които обсъждахме няколко теми назад  Laughing  Бързо го сменяй ... лекарско предписание на д-р Мушморанка!

# 59
Шик,сега погледнах,че си имала положителен тест за О на 22 и 23.02,което ще рече овулация на 24-25.02.
В най-лошия случай днес ти е 12 дни след О и утре сутринта спокойно можеш да пробваш едно тестче  Wink
Ако има нещо ще го отчете.Хайде направи на себе си и на нас един позакъснял подарък  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт