Ей чертички, ей ги две, през март се виждат най-добре! - Тема 303

• 37 830
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Честит празник дами ! Бъдете живи , здрави и много обичани  bouquet

Прекрасна нова тема  Hug Нека да се напълни с много положителни тестчета  Praynig

# 31
Честит празник,бъдете живи и здрави и много щастливи...  :*

# 32
Честит празник и от мен.Пожелавам на всички да чуят думата,,мамо".Няма такова щастие.
Благодарности на Куки за новата тема.
Лисичке, да се оправяте бързо.
ТОНЧИ, сънят ти е пророчески да знаеш...
Още нямам цикъл.Два дена ми закъснява,но имам усещането че ми идва.
Слънчев ден ви пожелавам.

# 33
Честит Празник на всички мами, и на всички очакващи и НЕочакващи все още жени! Желая ви много щастие и любов, не само на днешния, а всеки ден  bouquet

Аз тази сутрин, на 13 ден след ову, имах още един EFN На ехографа се видя силно удебелена матка, но не и плоден сак. Не било изключено да има такъв, но нищо не се видя. Направих кръвен тест... и чакам резултата със затаен дъх. Зърната са ми толкова чувствителни, че чак от струята на душа ме болят. Ако и той е отрицателен ще трябва сериозно да си изследвам хормоните, след всички тези симптоми последните 2 седмици.

Желая ви много положителни емоции и новини днес!  newsm51 smile3535

# 34
Резултата от Прогестерона излезе, ще помоля да ми кажете дали е малко това?

Име на тест                             Ресултат    единици         Референтни ст-сти

Progesteron                                      0.65     ng/ml           Ж: фол.:0,2-1,5; Ов.:0.8-3.0;Лут:1,7-27;Мено:
                                                                                                                                                          0.1- 0.8

Изследването е на 28 ден от Ц при продължителност от 45 дни. И другото което ми прави впечатление е някой стойности са с точка а други със запетая това дали е грешка при изписване или променя стойностите?

# 35
  • Бургас
Дими,

Прогестеронът показва, че овулацията ти все още не е минала. Предвид и дължината на цикъла ти стойността му е нормална, че и дори добра.

# 36

Тази нощ за първи път в живота си сънувах тест с втора черта, но не бях сигурна дали я има наистина, или не. Исках да го снимам и д ви го покажа, но нещо не успях да се справя със снимането  #Crazy. Толкова се надявам към края на месеца да имам този проблем наистина  Grinning.

Laughing с тия тестове и техните снимки понякога пада голям смях! Мисля, че ние сме най-тестваната тема на всички времена!Тестваме на сън и на яве!
Дано всички ги размахате скоро скоро, за да тръгнем пелени да сънуваме  Praynig
patiyaki, хормоните може и да са ти добре, но симптомите може и да са ти от стрес и прекалено вглъбяване! Колкото повече търсиш и се вглъбяваш в темата, толкова повече стресираш организма! Вярвай ми! Изживяла съм го! Все пак ти желая да се похвалиш с тест, но имай предвид какво правиш на тялото си!  Peace
Dimitrichka Krasteva, аз много често вместо запетая слагам точка, когато трябва да отделям числата... не мисля че е грешка! Ти сега нали овулация чакаш?
Cookie reall, при теб въм забелазала една закономерност- правиш новата тема и после се покриваш за няколко дни? Къде си?  newsm78
И понеже сега ще пускам Късметлийското списъче искам да ви кажа нещо- чувствам се мнооого неприятно, когато ми казвате да махна именце Sad Защо така? Разбирам, че при някои има проблеми, но нали все пак надеждата умира последна?  Peace
Соренда, какво става с теб? Дойде ли лелката или ще се дупчиш?
shik, време е да кажеш какво става! Мооооооооооооля те!

# 37
Здравейте момичета и честит празник!
Идвам да ви се похваля,че вчера получих най-прекрасния подарък,най-накрая чухме сърчицето на малкото човече,което расте в мен. Не само ги чухме,но и видяхме пулсациите, бебчето дори вече плувало според доки. Малката получи и снимка,специално за нея, а доктора и нарисува как изглежда бебчето.
Та мой ред е обилно да ви наръся babydust7 babydust7 babydust7 и дано донеса късмет на някого!

# 38
babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:

SheLLia, първи ден 29.01, предполагаема дата на О 13-14.02, дата на М или тест 26.02 fingerscrossed
shik първи ден 06.02, предполагаема дата на О 21/22.02, дата на М или тест 07.03 fingerscrossed
desita30 първи ден 14.02 предполагаема дата на О 27/28.02, дата на М или тест 12.03
blondie_anna първи ден 0000, предполагаема дата на О 29.02, дата на М или тест 14.03
Cookie reall първи ден 16.02, предполагаема дата на О 3/4.03, дата на М или тест 19.03
Solace първи ден 26.02, предполагаема дата на О 11.03, дата на М или тест 25.03
bs30(биби) първи ден 08.03, предполагаема дата на О 23.03, дата на М или тест 06.04

# 39
Бейбибу, честито сърчице.. Много се радвам и ми се сви сърцето от умиление...  Hug

# 40
patiyaki, хормоните може и да са ти добре, но симптомите може и да са ти от стрес и прекалено вглъбяване! Колкото повече търсиш и се вглъбяваш в темата, толкова повече стресираш организма! Вярвай ми! Изживяла съм го! Все пак ти желая да се похвалиш с тест, но имай предвид какво правиш на тялото си!  Peace

Ох да, стреса който си причинявам сигурно не е малък. Гледам да се успокоявам и добре, че имам доста работа и това ме разсейва. Но честно казано аз бях спряла да го мисля. Нито гледах кога се очаква да овулирам, нито каквото и да е друго. Бях решила когато - тогава. Взех да се замислям след като 2 дни имах постоянното чувство, че ще повърна, и след като и другите симптоми взеха да се появяват... Имам съмнения, че зачевам но нещо става след това.

# 41
babybu, честито сърчице, мила! Нека все по-силно да тупа ли тупа!  Hug
patiyaki, на мен това мие  втора бременност и при вторите по-рано се усещат симптомите, въпреки това, първите ми бяха едва 3-4 дни преди цикъл!!! Ти два дена след О дори оплождането на яйцеклетката е под въпрос както зачеване! Успокой се, че от това, което споделяш не си много спокойна и определено го мислиш прекалено много! Вярвай ми, тук всики не-помалко от теб го желаят, но понякога стреса е голяма бариера! Едно е да си кажеш "няма да го мисля" друго е да го правиш  Peace Всичко това с най-добри чувства!

# 42
Мушморанка, тук съм  Joy
От работа и честитки за празника не ми остава време да ви изчета.
Да си дойдем на думата-Честит празник на всички прекрасни жени тук! Бъдете живи и здрави, много щастливи! Обичани и уважавани жени  bouquet А тези, които не сме, скоро и мами  Heart Eyes
Силно се надявам темата да се изпълни с положителни тестове и още днес чакам някой да положи началото! След такъв обилен заразен прашец, няма начин да няма такива! Благодарности на всички, които ни ръсят толкова щедро  bouquet
Комала и Р_Н, стискам палци и с нетърпение очаквам вашия прашец Hug
Бейбибу, честито тупа-лупа! Все така силно да бие в мама  Hug
Минимаус, Тонче-дано са пророчески тези сънища  Hug
Лисичка, а вие много бързо да оздравявате! Пак ли върлуват тея гадни вируси  #Cussing out
Соренда, Галена, Шик, много палчета от мен Hug
Петияки, чакаме те поне с двуцифрено ЧХГ  Hug Мушморанка е права, успокой малко топката  Laughing
Аз днес съм спокойна, БТ се повиши с още 2десети  Mr. Green

# 43
Solace благодаря успокои ме  bouquet
Mushmoranka идея нямам кога трябва да е О. От тестовете дето правих все съм с + което е заради СПКЯ , преди да го открият си мислех че много точно я улучвам   Joy Joy Joy Joy
БТ не меря, че съм с много модерен термометър - от тези дигиталните дето са за уше. Бях на фуликомерия преди няколко месеца и уж бях в О с доминантен Ф на 17 ден ама не съм сигурна че наистина го е имало след като ме прегледаха на магаре без видеозон  Shocked .
Бейбибу, честито сърчице   Kissing Heart! Все така силно да бие в мама  Hug

# 44
Честит празник мили дами !!!! Пожелавам ви скоро всяка от нас, която се бори за детенце да бъде мама  Hug Praynig И да сме здрави и щастливи !!!  bouquet

Стиснати палчета за всички на които им трябват  Praynig Hug, другото го забравих  Blush

Общи условия

Активация на акаунт