Ей чертички, ей ги две, през март се виждат най-добре! - Тема 303

• 37 830
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Мила секс правих деня на съмнителен тест и двата дни на положителен след това спряхме... Дано не е била на 25,
Че може да съм я изтървала !  Иначе да споделя с вас.. До вчера имах болки в яйчниците, кръста и гърдите ..., днес веме нищо не чувствам и гърдите доста леко са болезнени... За това мисля, че няма нищо.  Не искам да ви държа под напрежение просто някак не съм готова да се раЗлчаровам с тия тестове, искам реално закъснение и тогава.  Някак не се чувствам бременна, абсолютно нищо не усещам.  Много ви благодаря, че се вълнувате с мен!  Вие сте ми най-силната подкрепа. Много съм благодарна, че ви има мои анонимни сродни души!! Вие ще сте първите, които ще разберете ако има щастлива новина!!! Целувки и силно ви
Прегръщам !!!!

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 20:18 от shik

# 61
  • София
Мили дами честит празник!!!  bouquet Hug

Много е хубаво при вас! Поста на Димитричка за доктора X-man с рентгеновия поглед много ме развесели  Joy Мен последно ме рови доки сумати време с вагиналния докато види фоликул. Свърши хартията на принтерчето и си постоях докато сменят лентата с ехографа вътре, с извинение  Simple Smile
А от поста на Шик ми стана мило, наистина темичката ни е чудесна и е супер, че се подкрепяме, чакаме и радваме заедно!
Айде да сме живи и здрави  Peace

# 62
Едно обилноооооо сутрешно наръъъъъъъъъсссссссс с розов прашец

# 63
Хоп,първа под сутрешния прашец  newsm79
Шик,Чершка  Hug И на мен ми е супер приятно с вас,чувствам ви много близки  Heart Eyes
Хайде хубав и успешен ден от мен  bouquet
Днес дано да има поне един положителен тест при на Praynig

# 64
Хайде чакаме тестчета да изплакнем око и да се престрашим и останалите Simple Smile

# 65
Хайде чакаме тестчета да изплакнем око и да се престрашим и останалите Simple Smile
Joy Joy Joy Шик ние теб чакаме!  Hug

# 66
Ха добро утро и от мен  Sunglasses Досега се смях и аз с рентгеновия доктор -само не разбрах защо изобщо кара пациентките си да се събличат като може да види и измери всичко през дрехите  Mr. Green
Честито сърчице, babybu - все така да тупка под твоето до термин  Heart Eyes
R_N, чакам близнашки прашец от теб, така че успокоявай се и почвай да ръсиш обилно, че докато се усетиш ще се превърне в наакани памперси ... ако не вярваш питай Ниана  Mr. Green
Продължавам да стискам палци на всички нечакащи Peace

# 67
Аз с риск да съм досадна, на някои от бременните вече момичета случвало ли и се е, точно преди + тест да й изчезнат всички симптоми?  Може би имам леко напрежение ниско долу граничещо с фантазия и нищо друго, даже гърдите вече не ме болят??? Още малко ще се държа в невидение... Скоро имам рожден ден и се надявам подаръка ми вече да расте Simple Smile. Galena мила, чакам и от тебе новини, не ни се крий Simple Smile

# 68
Хайде, shik, и аз теб чакам и стискам палчета. Миналия месец бяхме заедно г/д, но моя МЦ е по-дълъг. Може пък този месец да е нашия  Party

# 69
Коло ти е дълъг sunny!??   На мен ми е 33 ден, значи и твоя ред идва? Кога не чакаш. ?

# 70
  • SOFIQ
 Outta Joint аз този месец съм си казала малко по небрежно и без много мисления пък да видим какво ще стане затова не съм толкова активна но пък не спирам да ви чета ъспех на всиччки и честито на чулите  туп туп

# 71
Влизам да проверя Шик, ама тя продължава да ни пече на бавен огън Grinning Мила, не се вглъбявай в симптомите, защото при всеки е строго индивидуално. Най-важното е М да няма.
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за всички  Hug

# 72
  • София
Сега при Гала дават много интересни неща за вътреутробните операции и новостоте в медицината, които спомагат за износване на здраво дете, за което лекарите не са давали шансове. Струва ми се, че е много интересно и реших да споделя с вас  Hug. Радвам се,че медицината продължава да се развива в правилната насока и дава шанс на много хора по пътя към мечтите им.

# 73
shik, моя е 34, но миналия месец имах 10 дни закъснение, каквото не се беше случвало никога... И съответно се измести, не чакам на 21.03.

# 74
Към днешна дата аз няма с какво да се похваля, направих си тест, но е отрицателен. Сега остава да чакам Ц да се появи, което мисля, че ще стане в най-скоро време, имам още няколко дни до датата.

Общи условия

Активация на акаунт