Ей чертички, ей ги две, през март се виждат най-добре! - Тема 303

• 37 830
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета. Извинявам се, че така нахлувам в темата ви, но това чакане ще ме убие. Знам че е твърде скоро, но просто не спирам да мисля за това. Моята дилема е следната - на 3 март с моят мъж правихме секс и се надявам да е станало оплождане. Мц трябва да ми дойде до 22-ри, овулацията ми беше преди 2 дена. Искам да ви питам кога най-скоро мога да си направя тест - кръвен или домашен. Просто не мога да чакам закъснението. Това чакане е прекалено дълго, а толкова много искам още едно детенце. Досега не сме правили опити, не е планирано, но е желано. Много объркано звучи, но и аз съм объркана след всичко, което четох през последните дни. Първата ми бременност беше неочаквано и тогава изобщо не бях запозната с всичко това.

Дано постът ми не стане обект на подигравки, ако мястото не му е тук, носечете ме къде да попитам.

# 76
Мила добре дошла. Знам какво ти е ама имай търпение... Многоо е рано за тест, най - рано знам че на 9 ден след овулацията може да ти отчете кръвен, а уринния  най- рано на 11-12 ден.. Въуражи се с търпение, желая ти успех!

# 77
Благодаря ти за отговора, знам че е рано, ама нали майчино сърце не трае. Дано  е станало чудото .

# 78
Дано мила , и аз съм в същото положение ... Ще стане рано или късно. А и за теб не е първа бременност и вярвам, че ще усетиш симптомите Simple Smile

# 79
Добро ютро!  Blush
Аз след като прекарах половин час на вън заключена, влизам с надеждата две чертички да ме стоплят  и какво- нищо няма!  Sad
shik, точно ти за какво ти нетърпение за резултат говориш? Та ти от ден на ден все отлагаш, а ние все те чакаме! Ще дойда и ще те отвлека до близкия микробиолог!
Hrisi, добре дошла! 10 дни след доказана овулация може да идеш да асе боднеш! Успех!
Sunny__, за мен 21/03 е важна дата и се надявам да стане важна и за теб ... ноооооооо това не пречи да стане и по-рано, нали? Wink
Хайде едно наръс и от мен ... в случай, че накара някой да кихнат и им дойде музата да се тестват!
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 80
Обирам си от прашеца и смятам утре веме ако няма цикъл да направя тест ! Praynig

# 81
А, ние това сме го чували  вече! Ако утре сутрин (за мен сутринта е мнооооооого разтегливо понятие... важното е да се събудя) не видя нещо, вярвай ми- ще те замъкна аз!

# 82
Здравейте момичета,нареждам се и аз под прашеца дано е розов   Praynig

# 83
Мушмуранка мила, обещавам ти че ако съм бременна ще те водя на сладкарница :* не бързам и ме е страх мила защото гледайки си календара виждам, че преди няколко месеца (октомври и юли мин. Година) ми е дошло на 37 ден Sad. Ако не ми беше идвало толкова късно щях да съм направила теста още вчера!

# 84
Данита, Хриси добре сте дошли и скоро да се прехвърлите в отчетни  Hug
И аз пожелавам на Мушморанка да й е розов прашеца  Heart Eyes
Хриси, ако сте пробвали на 3ти, а О е била на 8ми вероятноста за Б е малка, но тъй по писането ти разбирам, че ти не засичаш О, а смяташ по календарния метод, който е супер неточен.Затова ти пожелавам О да е подранила с няколко дни и да ни се похвалиш съвсем скоро с две черти.Изчакай до към 18, 19 и пробвай с едно тестче  Hug До тогава можеш да пишеш тук всичките си терзания и въпроси.С момичетата времето минава много по-бързо и чакането е много по приятно  Heart Eyes
Мушморанка, ти си много далече, да взема аз да заведа Шик до някоя лаборатория  Joy
Шик мила, ако тестовете са били положителни на 22 и 23, О ще е била най-късно(казвам най-късно, дано да е била по-рано) на 25.Броиш макс 14 дни ЛФ, което прави днес 13 ден от О и дата Х на 11.03.
Хайде дано утре сутринта да ни зарадваш с положително тестче!   Hug Ами че време е вече, то бива ли толкова време без две черти!?
Габито, и на теб палчета! Щом имаш още няколко дни до М, има надежда да се появи още една вертикална на теста  Hug

# 85
Мило, разбирам те чудесно! Не се притеснявай! Просто и ние сме нетърпеливи, защото искаме да честитим и да се порадваме и ние!  Hug

# 86
Какво Знами дата Х cooki real?  Датата на последната ми менструация е 6.02.16г.    Някъде бях чела, че при два положителни теста за овулацията, последната настъпва някъде между двата теста Simple Smile. Дано защото не продължихме с опитите след това..

# 87
благодаря за топлото посрещане  Heart Eyes   дай боже вси4ки да се похвалим с две чертички  Peace

# 88
Благодаря ти за палчетата Cookie reall. Надеждата умира последна нали така, може да се понадяваме още мъничко. иначе нямам все още ПМС, но аз по принцип нямам (много рядко се случва да ме боли корем или кръст), така че това не е някакъв критерии за мен. Пожелавам успех на всички!  bouquet

# 89
Cookie reall, наистина не съм я засичала, по календарчето се водя  Simple Smile

Истината е, че не правим опити, а аз много искам второ. И откакто разбрах, че има такава възможност просто не мога да мисля за нищо друго. Само работата ме разсейва от мислите. Тя пък от друга страна не е лека. Това са моите терзания.

Много сте мили, благодаря да топлото посрещане  Hug

Общи условия

Активация на акаунт