Ей чертички, ей ги две, през март се виждат най-добре! - Тема 303

• 37 830
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Момичвта,може ли палчета за следобяда,на преглед съм,надявам се всичко да е ок!
Мамче много  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover от мен и след прегледа да пишеш как са нещата при Вас с бебо  Hug Hug

# 646
Цитат
ilein87, прави ли изследване за проходимост на тръбите, инсеминацтите може да са безполезни, а и вредни за организма, ако с тръбите има някакъв проблем.

Разбира се. Simple Smile

Голямо мамче, късмет и плачета, чакаме те да се отчетеш после.

# 647
Благодаря ви много, момичета! Подкрепата ви помага много!
Hrisi, мила, потърси друга лаборатория! Колко малко ти е градчето? Все трябва да има и друга лаборатория! От момента, в който тези не знаят какви дори тестове правят, аз не бих вярвала и на резултата! Резултатите от кръвните тестове за бременност излизат за половин час! Ако лабораторията прави тестове, едва след като са приключили с взимането на кръв- след обяд излизат резултатите! Токова много дни са прекалено много време!
golqmoto_mamche, всички седим със стиснати палци на ръце, крака, лапи и недорасли крайници! Чакаме те на отчет!
Относно домашните любимци (най-вече котки) и бременността и появата на ново дете:
Скрит текст:
Да, има вероятност от зараза с токсоплазма, но по-голяма е вероятността да се зарази жена чрез яденето на не добре измити зеленчукови продукти! Аз имам животни около мен от момента, вкойто съм се родила (включително новородена в леглото ми съм спала с котка) и за 32 години не съм се заразила с токсоплазма! Заразяването (това, за което бабичките и необразованите лекари викат постоянно да се махнат животните от къщата) става ако пипате изпражненията и после си облизвате пръстите! Всичко е въпрос на хигиена, независимо дали говорим за зараза чрез животно или зеленчуци! Та това за бременността! Дръжте си косматите дечица с вас, грижете се за тях и не се притеснявайте! Относно детето иживотинчето- ами... самите косматковци в началото и те са доста уплашени от новият гол член на семейството и особено котките, свикнали на независимост, свобода и къщата да им е кралството може със седмици или месеци да отбягват както самото бебе, така и територията му! Ние Косматото Мъжко Тяло го взехме доста късно, Малкото Мъжко Тяло беше на 3 години и нещо, когато Фродо влезе в семейството ни! Както някой беше казал, сдобиването с косматко не е лесно! При нас трябваше да отоговаря на някои неща, за да може съжителството да е щастливо и затова не осинових бездомно сладурче! мъжът ми има психо проблем с вида на косми (неговите не влизат в тази графа, защото е сляп към тях) и не иска да вижда косми вкъщи! Аз пък заради пътуванията ни исках да е малко на размер, за да е лесно пренасянето му и престоя в хотел! Така стигнахме до ших-тцу! Разбира се козината му има нужда от голяма поддръжка и така се научих да го подстригвам, но после и другите жители на острова си водеха косматковците при мен, за поддръжка и други, но това е друга тема! Фродо (ших-тцу-то) за разлика от Ира(Йорки) един път в годината си сменя козината и наличието на подкосъм прави отзи процес по-зебележим, но в сравнение с куче или котка, космите са никакви! Характера му е ного тих и сладък и преди 3 години през нощта седейки до леглото на Малкото Мъжко Тяло започна да лае (нещо, което не прави никога), въпреки че му казвахме да спре! Оказа се, че Малкия имаше температура 40,5 градуса! В момента, в който го проверихме лаят му спря! Винаги знае кога Малкия трябва да ходи на училище и в колко часа трябва да се върне! Имало е пъти, когато поради слагането на ампула против паразити Малкот Мъжко Тяло не е трябвало да го пипа и сутрин вместо поздрав и гушки Фродо е получавал само поздрав! Десет минути след като синът ми е отивал на детска, Фродо отиваше и той там, докато не си получаваше гушката! Преди да забременя с Малкото Мъжко Тяло имахме една глуха котка, която бяхме спасили от летището и майка му го беше изоставила! Нарекохме го Бетовен и до ден днешен се чувствам отговорна за смъртта му, защото след като забременях свекърва ми успя да убеди Голямото Мъжко Тяло, че той е опасен за бебето и трябва да й го дадеме! Бетовен живееше в къщи и заради липсата му на слух имаше неща, които не можеше да прави- например да се катери по дървета, да е на улицата без наблюдение и т.н. И до ден днешен не съм срещала котка като него (обожаваше водата, идваше с нас на плажа, изкарваше си главата през прозореца, когато беше в колата, и още много други)... направо великолепен чисто бял котарак със изумрудени очи! Една кола го блъсна и така останахме без него! Голямото Мъжко Тяло ми каза, че ако Бетовен беше с нас все още нямаше да имам Фродо и Ира, но не мога да го приема така! Мога с часове да говоря за ползата деца да растат с животни, но се страхувам, че ще стана досадна! Не се притеснявайте, при правилно обучение не са страшни... нито животните, нито децата!
Относно лутеалната фаза и моите наблюдения: аз съмв веган и едно от нещата, които обожавам да яда е тофуто! Нооо.. понеже се прави от соя, а пък соята е богата на фитоестроген, редовният ми цикъл от 28 дни се превръщаше в 31 дневен ако съм консумирала доста (поне 2-3 кг на месец)! И понеже винаги си усещам овулацията, забеляах, че при "соевите" месеци, и лутеалната фаза се променяше и стигаше до 15-16 дни! Така, че за мен тази константа е само по книги! Също така през месеците, когато ядох много тофу, забелязах, че симптомите ми на ПМс след овулация стават още по-силни и дори това лято гърдите ми бяха толкова чувствителни, че слизането на 2-3 стъпала беше много болезнено, освен ако не си държах гърдите ... и нали се сещате каква картинка е ...
Ох... май се изчерпах!

# 648
  • SOFIQ
http://prikachi.com/images.php?images/604/8695604G.jpg момичета според вас утре ли ще е положителен попринцип съм с цикъл на 29 дни предишните 2,3 месеца

# 649
Малко е настина градчето, има една болница с една лаборатория. Пратиха ме да се изследвам в Плевен. И в крайна сметка се оказа, че могат да вземат проба и да я пратят там.

Помня, че някой друг дали в тази, или в друга тема беше споделил, че също се чака толкова за това изследване.

# 650
  • Стара Загора
http://prikachi.com/images.php?images/604/8695604G.jpg момичета според вас утре ли ще е положителен попринцип съм с цикъл на 29 дни предишните 2,3 месеца
  Не мисля ,че може да се каже със точност когаа. Може би тези дни! Хубаво е да се правят всеки ден  по едно  и също време.

# 651

*Lorena* - как се чувстваш?

АМАЕBG  Hug , много добре съм, нямам никакви бременни симптоми и неразположения освен леки придърпвания от време на време в областта на левия и десния яйчник - нито гадене, нито болки в гърдите, нищо. Ориентирам се сега към кой лекар да се насоча за следене. Ти как си? Избра ли лекар? Имаш ли някакви неразположения, ти би трябвало да си с термин около моя?

Браво на теб, до финала да ти все така леко. Аз имам някакво постоянно зацапване и ми изписаха половината менделеева таблица - фолиева киселина, селен, магнезии,  утрогестан и но-шпа поне до 9 г.с. Иначе си лягам в 21, после се будя в 3 и  като някой бухал будувам цяла нощ. Заради 25 дневния ми цикъл, не фиксираха термин- 19/21 Ноември ще да е. Доктор си имам, даже двама, аз съм пациент на  Щерев и ползвам услугите на Билчев и Кановалова и двамата са страхотни. Записах се при Ноемврийките- голям купон е Simple Smile чакам те и там !

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 14:56 от AMAEBG

# 652
Искам да споделя и моят опит с тестовете-4 дни преди датата на ц не с първа урина тест от 2 лв ,даже не му помня името,но не беше с висока чустнителност-положителен,последваха два отрицателни престо на следващия и на последващия ден с първата урина и накрая естествено пуснах кръвен в деня на ц и беше положителен,лично при мен престо и др път са отчитали невалидни резултати.
Наръсвам ви всички,които имат нужда и са в очакване  Praynig Heart Eyes
Стискам палци!

# 653
Hrisi, да ти кажа честно изобщо не мога да повярвам, че може да се случи такова нещо... колко време ще пращат пробите, за да ти дойде резултата 10 дни? Много несериозно излиза! За да ти дам пример, до преди 6 месеца живеех на остров с население 1500 човека през зимата, нямахме болница, а здравен център, доктори като гинеколози, кардиолози и тем подобни бяха глезотии и единствените, които имахме бяха една нескопосана руска педиатърка и няколко нещо като общи лекари... някакъв ужас! Дори и крак да си счупиш трябваше да чакаш за кораб, да няма забрана за пътуване, кораб 1 път на ден(освен 15 дни в година, когато е на преглед кораба), после трябва да отидеш до болница- най-близната и в ужасно състояние беше на 20 мин път с кола, иначе ако искаш до по-голям град- час и половина,два... Но въпреки всичко имаше микробиолог и рзултатите излизаха на време, нямаше го това чакане с дви, пък и седмица/-и ... разбираш ли защо ми се струва несериозно и недостоверно! Не го приемай сякаш не вярвам на теб, просто лабораторията ми се струва несериозна! На твое място първо не бих дала кръв! Поразпитай най-добре, защото когато забременееш ще имаш доста пъти да се боцкаш и когато се стигне до глюкозата- за 3 часа 3 пъти ще те боцкат! Потърси професионалисти, а не който ти каже, че на теория може! Така никога няма да знаеш дали настина резултата ще е правилен! Както урина, така и кръв не е хубаво да седят дълго време преди тестовете, ако ще си правиш тестове при тази лаборатория, навярно може да ти извади резултати, които може да ти докарат повече главоболия, от колкото разясняване на ситуацията! ... Лично мнение!

# 654
Мери, Кукитааа  Hug  Heart Eyes
Бисквитке много хубаво че си намерила
сносен доки, да действа експедитивно че вече ти е време за отчетна, но и от тука не те пущаме  Heart Eyes
Мушморанка радвам се за душичката все така да се възстановява  Praynig
За ветеранство май бия  Laughing ама аз съм от несериозните  Mr. Green
Теди, запиши една медицина, не си ли се замисляла  Grinning
Това ми е другата най-голяма мечта,дано в бъдеще успея да я реализирам. Simple Smile

Теди, ти нали ми каза, че не си успяла да дойдеш на срещата ни , защото си била на изпит в София? Какво учиш?

Напоследък съм много ангажирана и едва успявам да ви изчета Simple Smile
Мушмуранчице, много се радвам, че милото кутренце се оправя. Ще видиш, че до няколко дни ще е забравена историята  Hug

По въпроса за тестовете за Б, на мен Престо ми отчете бледа чертичка още 3 дни преди закъснението. При всяка ЧХГ се концентрира в различно количество, и може би от това зависи колко е наситена чертичката.
Иначе аз съм добре, нямам неразположения все още. В 11г.с. и 3 дни съм и преди два дни отидох за БХС, но на УЗ видяхме, че бебето е 36 мм , което отговаря на 10г.с. и 2 дни и не може да се прави още БХС, защото плода трябва да е 41-71 мм. АГ ме вика в понеделник на УЗ и ако сме порастнали достатучно за БХС ще го направя веднага.
Стискам палци на всички чакащи и нечакащи момичета и ви наръъъъъъъсвам мноооого и обиииилно  Hug Heart Eyes

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 16:22 от 💘amore 💘

# 655
Права си, така е. Затова бях толкова възмутена. Даже гинеколжката ми ме посъветва да чакам на уринарните тестове. Утре ще отида до лабораторията в областния град. Изобщо нашият град по отношение на здравеопазване е много изостанал за съжаление.

# 656
Ако знаеш със сигурност, че пикльовците те хващат- разчитай на тях! Вземи си една достоверна марка и си послушай докито! Стискам палци само този есец да са ти нужни!

# 657
Момичета,прегледът ми току що мина,много съм развалнувана всичко е наред,чухме сърчице,отговаряме на8-9 седмица!

# 658
Браво! много се радвам за теб и твоето сърчице, golqmoto_mamche! Все така напред и до финал!  Hug

# 659
Момичета,прегледът ми току що мина,много съм развалнувана всичко е наред,чухме сърчице,отговаряме на8-9 седмица!

Мамче  newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 smile3525  честито сърчице,  все така да се развива малкото човече  Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт