Ей чертички, ей ги две, през март се виждат най-добре! - Тема 303

• 37 830
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Куки, стискам ти палци! Всичко ще е наред! Simple Smile

# 676
Добро утро!
Куки, благодаря ти за пожеланията! Силно ти стискам плаци, миличка да са добри изследванията!!! Praynig Praynig Praynig

# 677
 Добто утро!На мен пак ми прицапва,ще ми дойде  Tired.Муши ще изчакам и ще редактираме датите.Не съм ви чела за което се извинявам. bouquet

# 678
  • Стара Загора
Доброо утро и от меееен момичета, направих си един тест - отрицателен, но забравих да го направя с първа урина. Имах положителен тест за О на 6.03. таа минали са към 12 дни. Кофти ми е ноооо нов месец нов късмет ... С моята половинка имаме годишнина в неделяя така исках да му подаря този подарък Sad

# 679
Доброо утро и от меееен момичета, направих си един тест - отрицателен, но забравих да го направя с първа урина. Имах положителен тест за О на 6.03. таа минали са към 12 дни. Кофти ми е ноооо нов месец нов късмет ... С моята половинка имаме годишнина в неделяя така исках да му подаря този подарък Sad
Все още има надежда,може да няма натрупан достатъчно хормон,не се отчайваи,повтори го след два дни!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 680
Куки, щом си с такова настроение всичко ще е ок  Hug
OrchideaBlue, да не тъним много нещата, ама ако положителния е бил на 6-ти, значи същинската О е била след това  Laughing, така чееееее надежда имааааа  Hug

# 681
Ако е бил + тест на 6-ти,значи овуто е било на 7 или 8 Март,и са минали само 10 дена,нормално да не отчете,повтори го след 2-3 дена ....

# 682
  • Стара Загора
Ако е бил + тест на 6-ти,значи овуто е било на 7 или 8 Март,и са минали само 10 дена,нормално да не отчете,повтори го след 2-3 дена ....

Благодаряяя виии избързах защото исках да знам от 4 дена съм с повишена температура и адското главоболие сигурно се разболявам . Днес ми е 29 ден , Цикъла ми варира 28-30-33 дни за това си мисля ,че евентуално щеше да покаже ако имаше нещо. #Cussing out

# 683

Благодаряяя виии избързах защото исках да знам от 4 дена съм с повишена температура и адското главоболие сигурно се разболявам . Днес ми е 29 ден , Цикъла ми варира 28-30-33 дни за това си мисля ,че евентуално щеше да покаже ако имаше нещо. #Cussing out
  Не ти остава нищо друго,освен да чакаш,колкото повече го мислиш,толкова по-зле,само трупаме стрес в организма,който наситина пречи...Има някакъв вирус,с кашлица,главоболие и хрема,аз го изкарах,но всички около мен са така.Пази се!  Hug

# 684
Орхидеа,  по едно и също време чакаме хубави новини.Но аз съм решила да не се тествам, докато не ми закъснее повече.Днес си пуснах ПКК профилактично, но се заинатих и не пуснах ЧХГ .Успех Hug

# 685
  • Стара Загора
Орхидеа,  по едно и също време чакаме хубави новини.Но аз съм решила да не се тествам, докато не ми закъснее повече.Днес си пуснах ПКК профилактично, но се заинатих и не пуснах ЧХГ .Успех Hug

Дааа и аз забелязах :* Абеее и аз все едно и също си казвам няма да бързам и аз ги давам тези съвети постоянно не правете тест и  ей ме на направих един . Сега ще се надявам просто да е било рано! Стискам ти палчета много и на теб мила  Hug

П.П какво е ПКК?

# 686
Пълна кръвна картина, и всичко е в норма.Пускам си на 6 месеца профилактично още от дете.  chef

# 687
Здравейте! Ламята Спаска и крокодила Гена си направиха дете и се появих аз! Днес денят ми е много смесен- Ира вече припка от тук от там, сутринта като се събудих се измъкна изпод леглото ми и се изправи на леглото на Малкото Мъжко Тяло и го събуди! Само дето още насила я храня и като види че нещата отиват на там веднага се крие! От друга страна съм готова да убия човек!!! По-скоро един определен човек, но понеже се сдържам (чудя се само дали трябва или не) може да я отнесе някой друг ... Ако имате някой, на когото искате да му видите сметката0- викнете ме с надеждата да се изпразня!
Cookie reall, вярвай ми, в момента сериозно обмислям да остана с едно мъжко тяло по-малко! Но аз като казвам, че мъжете ги тресе повече хормона, всички се смеят и не ми вярват! Омръзна ми от деца в телата на мъже!!! Стискам ти силно палчета за хубави резултати! ... а защо не и един изненадващ, имайки предвид (не)чаканата дата  Whistling
биби, всичко шиеме, всичко коригираме, не се притеснявай! Ти новини да имаш, пък другото лесно се оправя!

babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:

Organza първи ден 10.02, предполагаема дата на О 04/05.03, дата на М или тест 13.03  fingerscrossed
Cookie reall първи ден 16.02, предполагаема дата на О 3/4.03, дата на М или тест 19.03
OrchideaBlue първи ден 19.02, предполагаема дата на О 6/7.03, дата на м или тест 20.03
bilyanki4ka първи ден 21.02, предполагаема дата на О 06.03, дата на М или тест 20.03
Solace първи ден 26.02, предполагаема дата на О 11.03, дата на М или тест 25.03
ilein87 първи ден 11.02, предполагаема дата на О 11.03, дата на М или тест 25.03
minimouse първи ден 0000, предполагаема дата на О 13.03, дата на М или тест 27.03
gEHu първи ден 01.03, предполагаема дата на О 14/15.03, дата на М или тест 28.03
bs30(биби) първи ден 08.03, предполагаема дата на О 23.03, дата на М или тест 06.04
Соренда първи ден 10.03, предполагаема дата на О 24.03, дата на М или тест 07.04
shik първи ден 10.03, предполагаема дата на О 27/28.03, дата на м или тест 10/11.04
blondie_anna първи ден 12.03, предполагаема дата на О 27.03, дата на М или тест 10.04
данито83 първи ден 14.03, предполагаема дата на О 26.03, дата на м или тест 09.04

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 22:05 от Mushmoranka

# 688
Mushmoranka да вземеш и мен да добавиш в списъчето, току виж ми излезе късмета. newsm78
първи ден 01.03, предполагаема дата на О 14/15.03, дата на М или тест 28.03
Благодаря !  bouquet

# 689
Днес ми е много нервно ooooh!,ако ще ми идва тоя цикъл да идва.Ако ли не ,да не ми се мярка пред очите 9 месеца. Twisted Evil.Хайде ще пиша когато мислите ми са в главата,че сега са излезли на пикник. Tired

Общи условия

Активация на акаунт