Зимата полека отминава, Юнчето пълзи и се изправя.

• 82 665
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Добро утро!  bouquet
Моята сутрин започна много забавно.  Ема днес прави 10 месеца и сама си е поръчала храна за вкъщи.  Joy
Вчера разглеждах менюто на една частна детска кухня, попълних документите електронно, но не пуснах заявка, защото реших, че искам днес да говоря с тях по телефона. Е, добре, но тази сутрин ми звъннаха за да ми кажат, че са пред нас и ми носят храната. След много глуповат разговор и вид от моя страна, ми казаха, че заявката е направена електронно. Взех храната и се замислих, че вчера малката "писа" на тати от компютъра... Явно е успяла да си поръча и храната, без аз да знам  Joy
shinzou, коремчето е добре, расте и рита по- стабилно, но поне още мога да се сгъвам и да си обувам чорапите Simple Smile
Всички болни бебоци и мами да се оправят бързо, и никакво боледуване повече  Peace

# 181
Нечие бебче да пропуска следобедния сън? Моят юнак вече за трети път ви го прави. Все си мисля, че му е рано да е с един дневен сън само. Каката до годинка и 3 месеца имаше два съня.

# 182
Вики от скоро почна да спи по два пъти.Денем спеше първият месец,после почна да не спи,или да спи по 20 мин.
Кара на обратно май  Laughing
Иначе нищо ново при нас,пълзи и се катери където успее по цял ден.

# 183
  • athina
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!!!

Никола все още спи по 2 пъти през деня-веднъж преди обяд за около 15-20мин. и после от 13.30-14ч до към 16-16.30ч. вечер заспива към 21-21.30ч.

ЕМИЛИ-ако на 10м. малката хакерка е успяла да си поръча храна по интернет-какви ли чудеса ще сътворява когато порасне и се изучи?Разбрахте ли вече какво се крие в коремчето-той или тя?
ПИЛЕТА-съжалявам за загубата ти!Когато започнах 90-дневната диета сякаш се сдобих с нови сили-чувствах се лека и изпълнена с енергия-вчера ми беше последният ден и резултатът е –12кг. сега ще почивам и след 3м.пак ще я направя.Надявах се на малко повече свалени кг. но пък все още успявам да кърмя успешно така,че може да се каже,че съм много доволна от постигнатото.
СИСОНДЕР-Какво значи халтави стави,и защо са халтави?Надявам се с масажи и гимнастика да се справите и най-вече ТИ да се успокоиш  Hug

ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ!!!

# 184
Здравейте, момичета  Hug

Браво, Гери, чудесно постижение са -12 кг.! Важното е да ги задържиш и да си здрава  Hug

Сиянчето спинка по 3 пъти на ден обикновено - една дрямка към 11.30 ч., сън около 60-90 минути между 14 и 16 ч. и още толкова към 18 ч. После си ляга към 21 ч.  Heart Eyes Много се радвам, че се поуспокои малко и вече понася разходки в количката. Може пък предната седмица да е била по-кривичка заради това, че беше болничка.
Иначе сега се връщаме от консултация. Седмица преди да навърши 11 месеца Сияна тежи 8 кг. и е висока 74 см. Педиатърката ми изглеждаше съвсем доволна. Добре си било детето. По-добре било да е по-фина  Wink
Това е от нас за сега. Радвайте се на хубавото време навън и слънчицата вкъщи!  Grinning

# 185
Здрасти и от нас!
Калина спи веднъж на ден. Буди се към 6-7, спи към 12-13 около един два часа най-много и вечер към 21-22ч ляга. През цялата нощ се буди да суче.
Обаче имаме някакви лишеи които постоянно се появяват и изчезват. Не мога да разбера от какво са. Иначе още сирене и млечни трудно и давам и по-малко, защото явно не е готова за тях. Чудя се какво да й готвя. Тези прекрасни дни сме на вън, каката е ваканция и цялата се търкаля ( Калина) в почвата и пясъка, няма такова щастие.

# 186
Здравейте мами,
Алекс спи 2 пъти на ден - преди обяд около час и половина,два и от 14-16ч. Сега на село като сме спи понякога по 3часа следобяд.

Момичета давайте съвет-както пона да се изправя колкото и да го пазим се случи да се тупне тика там. Днес примерно си тупна главето в ръба на масата-беше от близо (около педя) ама пак стана синьо и малко се поду. Сложих куулпач и една майка ми препоръча арнигел.  Вие как се справяте?

# 187
  • athina
Няма как да ги предпазим да не се удрят-може само да се молим да е сравнително леко и без сериозни последствия.Да споделя-от опит-когато се ударят по главата незабавно слагайте нещо мазно-масло,маргарин,олио-каквото имате под ръка.НЕ успокоява болката,но предотвратява да се надигне цицина.След по-сериозно падане/удряне на главата/ по възможност поне 2ч. не трябва да заспиват малчовците.ЗА сега все още не се е удрял дребосъкът ми,НО знам,че няма да ми се разминат и на мен тези "приятни" емоции!!!

ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ!!!

# 188
Да споделя, момичета, понеже преди време обсъждахме триколките. Аз си купих такава: http://-spam217-/index.php/trikolki-i-karting-s-pedali/trikolki/ … -1-metalik-detail
Взехме я от Илиенци за 180 лв., което е доста под цената на други места. Вече возих Сиси с нея тази сутрин. Харесва й  Heart Eyes
А беборана напоследък по цял ден, от рано сутрин до късно вечер, повтаря "тате, тате". Баща й просто се разтапя  Laughing Не съм убедена, че е осъзната думичка, де  Joy

# 189
СИСОНДЕР би ли споделила по колко капки витамин Д трябва да даваш, и какви упражнения трябва да правите? Моята мома също не може да сяда сама, да се изправя а камоли да ходи newsm78 а вече сме почти на 11. Има ли други такива бебоци? Нещо почнах да се филмирам Thinking

# 190
Една майка на "селския мегдан" беше питала ММ не е ли виждал, че се продават каски, защото тогава прохождащата ни кака си ударила главата в мрамора:( сега само веднъж сложих наколенки.

# 191
  • в матрицата
Добро утро!

Само да споделя, Карина на 10 ме е 7.200кг и 70 см! Държим приз за най-кльощаво бебе!!!  Grinning Иначе не се спира, пълзи, ходи, вече даже се опитва и да се пуска от ръце. Скоро мисля, че ще проходи. За секунда не мога да я оставя без надзор, много е бърза и все намира най-опасните предмети!

GERINCETOVV , не се филмирай, а говори с лекар. Според мен няма място за притеснение, децата са различни, но за твое успокоение я заведи на педиатъра ви.

Хубав ден! Днес ще е по-хладно! И това го казвам през Април...какво ли ще е лятото  Crazy

# 192
ГеринцетоВВ, по 1 капка и други витамини, но не ми се иска да те подведа нещо. Идете на преглед. Педиатърката и невроложката ми казаха различни неща. Масажи основно, упражненията не се получават- не мога да го накарам да кляка и става - той застава стабилно на крака или тръгва да пристъпва. Като отидеш на консултация говори с педиатърката си.

# 193
  • athina
Помагайте момичета!
Какви обувчици за прохождане взехте/ще вземете на съкровищата?
От два дни се ровя и разглеждам модели и колкото повече гледам и чета толкова повече се обърквам.

много ми хареса това: http://www.novobebe.com/bebeshki-i-detski-obuvki/primigi-detski- … hovo-i-sin-o.html

А за това какво ви е мнението? http://camminandocon.com/product/3034/bebeshki-obuvki-attipas-robot-navy.html

В момента му слагам едни обхващащи глезена на BABYBOTTE, но са зимни и няма да мога дълго да му ги слагам.Тук и без това вече е топло и се замислям за сандалки.

Да питам и как смятате да се справяте с комарите-миналото лято беше лесно-само с мрежа го спасявах,обаче сега?С какво ще мажете децата или може би само с машинки против комари?

Много рано дойде лятото тук и направо се чувствам неподготвена!

ЛЕКА ВЕЧЕР!!!

Последна редакция: пт, 08 апр 2016, 19:27 от Geri ATHINA

# 194
  • в матрицата
Гери, основното е обувката да обхваща глезена! Да е с мека подметка. И 2та вида НЕ мисля, че са подходящи за прохождане. Има буйки на Колев и Колев, много подходящи.

Общи условия

Активация на акаунт