Сияна вече един път беше ходила на басейн и не й беше харесало - гушкаше се в мен стресирано. Сега обаче, дали защото минералната вода в басейна беше с много приятна температура или защото вече беше посвикнала, но Сиси много се забавляваше и се отпускаше във водата. Още по-интересно й беше да наблюдава дечицата, които много й се радваха и все искаха да си играят с нея
Много добре се получи
Предполагам на морето, както и вие казвате, няма да й е толкова комфортно, защото водата ще е по-хладна. Ние обаче й купихме едно малко басейнче от Декатлон, което дори не се надува, а направо се сгъва. Мисля в него да слагаме водичка да се постопля и после вече да почва забавата за бебчо 
За секунди се измъква от 5-точковия колан на количката, изправя се в движение и иска да се катери и да дивее. Можете да си представите, че придвижването ни става изключително проблемно. Вече даже и солетите не успяват да я забаламосат
Като я извадя от количката ходи за мъничко за ръчичка и пак иска да я пусна да си пълзи. Отказ изобщо не приема - настава световна драма
На това отгоре, докато я водя за ръчичка я гледам, че много навътре си върти стъпалцата
И така, дано пък скоро да имаме положително развитие в това отношение 
имаше и бистри сополки,които до банята вече бяха спряли. Дадох инфлуцит, нурофен, физ разтвор за носа, вит С и Са,направих му и чайче от лайка и шипка. После видях,че две горни зъбчета са надули много венеца. Надявам се да е това причинат
Не е имал контакт с други деца,нито с болни. 

хубаво си се презастраховала и дано наистина да е било от зъбките.Определено малките ни съкровища с всеки изминал ден проявяват все повече характер и са неудържими и неуморими.КАТЕРИЧЕ-защо се притесняваш толкова,нали си водила беба на ортопед и не е имало някакви притеснения?Смятам,че си е много добре кукличката,просто и е по-лесно пълзейки и катерейки се да постига намисленото.Никола върви,лази малко,но пък за сега не му хрумва да се катери.
Била съм в Гърция през лятото и наистина си е тежичко без климатик. Но пък е още юни... А от Белгия нашите приятели ни пращат дъждовни снимки и казват, че температурата била 15 градуса...
Въобще все по-драматично става. Дори не може да я оставим да си пълзи по пода. На мига се изкатерва на дивана, а от днес - ново 20 - качва се чак на облегалката на дивана. Тя е повече от метър висока и не ми се мисли, ако в някой момент я изпуснем от поглед и се претърколи. Диване ви казвам, диване! И то явно със собствено мнение за света и нейния път из него 
Чудесно е, че му харесва да се цамбурка!
И много се радвам, че ти се чувстваш по-добре! 
назначаваш един постоянен пазач и чакаш да открие,че и ходенето е също толкова интересно като катеренето
Не се притеснявай-до колкото е възможно майка да не се притеснява-но ако се филмираш,потърси лекарски съвет.Вярвам,че всичко е наред!

ама те са от прекрасни по-прекрасни!!!!! Ще ги схрускам всичките! 
Аз тъкмо си мислех, че ще ме похвалите след последния ми пост, че съм ги поскъсила малко…пък ти…
Нашият хемоглобин на 11м беше 115, ами педи каза „абе добре е засега“. Според мен добре си решила да пробваш първо да му набавиш желязо от храната. Браво! Приятно изкарване на моренцето! 

ами и как не, като още от бебенце си беше така
Браво на нея за басейнчетата! Ние за пръв път топнахме Мария в басейн като бяхме на Сандански, еми няма такъв кеф
на всичкото отгоре маха с ръчички и крачетата, все едно е ходила на курсове по плуване от бебе
Има една снимка в басейна, която съм качила в нашето албумче
Това за надуваемото басейнче не е никак лоша идея, ще вземем да помислим и ние да вземем нещичко
Не знам откъде идват притесненията ти за Сиси и ходенето, преди време една прекрасна, много спокойна и мъдра мама ми каза:“ те бебетата си знаят кога за какво са готови“
Не мисля, че имаш повод за притеснения, все пак Сиси е само на годинка и 1м. Ще видиш как един ден просто ей така ще те изненада дори теб
Радвам се, че и ти си по-добре
Сега, не искам да го приемаш като критика, по-скоро го прочети като нещо, което аз не бих направила – не бих дала нурофен/панадол или каквото и да било температуропонижаващо при 37.5. Сега ще се опитам да ти намеря една статия, която мисля, че би ти била доста полезна:
Блазе ви за почивчицата! Много много хубаво да си изкарате! 
само уикендите се успива до към 8, хахаха, милата, сигурно се сеща, че мама и тати искат да се понаспят малко поне тогава 
Щъка навсякъде, не се спира, следи ме постоянно, но пък и доста често се заиграва с играчките й, така че грам не мога да се оплача от нея. Малко изменихме режима: спане – все още спи по два пъти/ден, м/у 10 и 12, и м/у 15.30-17.30, като вече второто спане е вкъщи, само предиобед спинка навън. Ако не е ужасно задушно и горещо, излизаме пак след 18.30-19 на площадка. Вечер ляга в 21.30, сутрин става 6.30-7. Бях ви казала, че от доста време насам са ни останали 2 кърмения/денонощие, от два дена се опитвам да й махна цокането в 4-5 сутринта (засега успешно, пу пу). Хранене – вече яде от нашата храна, понякога й взимам кухня, че такова разнообразие не може да й предложим. Напоследък обядите и вечерите са малко зор, едва изяжда 150гр, но пък сутрин най-обича попара, а през деня хапва доста плодове – тях никога не отказва
Мами, имам обаче въпрос: тъй като никога не съм й давала АМ, а сега като й остана само цокането вечер (кога цока, кога не, нещо май сама се опитва да си го махне), се притеснявам, че не пие достатъчно мляко. Хапва си кисело мляко, но навсякъде чета, че трябва да си взимат около 400-500мл млечни храни/ден
Но сякаш преди й се разбираха приказките, а сега си бръщолеви някакви нейни си бебешки неща
Разбира всичко обаче, „донеси това…“, „вдигни онова…“, „ мушни го тук…“ и изпълнява милото; А, мами, новото при нас е, че от две седмици малката ни госпожица се опитва да се храни сама
при това съвсем успешно (макар и с обратното на лъжицата
съвсем прецизно си загребва, а никакъв проблем да си нацели устата. Вече има една мега яка физиономия, когато е горда от себе си
Мими се радваше много на всички гости, на попа също, а след празника и на много подаръци. И попът, и фотографката бяха изумени от спокойствието на Мария, казаха, че за пръв път виждали такова бебе, което гък не каза през цялото време. Миличката ми
Мама си поплака предния ден,... както и вечерта на същия ден, когато с ММ разглеждахме снимки от малко ни бебе (и аз съм малко от емоционалните мами)...

аз също така бих постъпила,но сме при свеки,а тя е хипохондричка и направо ме вбесява понякога...при тях сме заради малчо. На него му е хубаво тук извън София, отделно не мога да ходя само при наще,а при тях не. Само и само мир да има аз броя до колкото мога...избухна ли ще стане лошо и...често ми се налага да броя
ама...какво да се прави. Иначе не е лоша жената, просто е супер хипер досадна. За сега Алекс е добре,давам сега до 7 дни 3х1 инфлуцит + вит С + Са.

Като се виждам с приятели те искрено ми се чудят как се справям като виждат как няма сила, която да спре Сияна, ако тя реши, че ще се измъква от количката
А за постоянния пазач идеята е чудесна. Проблемът е единствено, че това трябва да съм аз и тогава нищо друго вкъщи не мога да пипна… 
. Много безумно ми звучи това. Как може да го роди умът на някого да постави така под риск здравето на други... 
. Много ще се радваме, ако успеем да се впишем във вашия график и да ви видим скоро. За млякото не мисля, че трябва да му се притесняваш. Имаме си вече големи дечица. Аз на Сиси само кисело мляко с бисквитки за вечеря й давам и това е. Иначе слагам сиренце в попарата. Това са ни млечните продукти. Браво на Мария за прекрасно изкарания рожден ден и кръщенето! Смела малка госпожица!