тази ежедневна домашна работа край няма. Подготвям и следобяд багажа за морето (само аз и мм,малчо при баба и дядо) и време не остава.
много се радва
днес трета нощ както спи самичък там..
стана ми много мъчно и носталгично. Колко бързо порастна! Опитвам се да запомня всеки важен и весел момент и сякаш се нях вкопчила в тази мисъл. Поревах си и о стабилно и сега се опитвам да мисля положително и че все по-хубави неща ни очакват заедно. Аз съм малко чуствителна душа-от 4-5 години съм по-добре с емоциите, но пак преживявам всичко
Купих си една книга по препоръка на позната "Оковите на майчината любов" започнах я,но още нямам впечатления.
тръгнали случайно към него се забързва и стават проишествия-веднага забива муцунка в тръбите. Затова седя търпеливо на пейката и го чакам да се умори 

Обаче като й дадем спагети - голяма смешка, слагаш й в устата малко и тя си ги всмуква много умело, за да си ги хапне
Според мен, всичко е въпрос на мотивация 
Преди малко кака й се движеше насам натам с едно плюшено куче, а Сиси ги гонеше като викаше "бао-бао"
не мога да ви опиша каква "помощ" ми оказа слънчицето ми.Докато сортирах малки бебешки дрешки,Никола искаше да пипне всяка една и я разнасяше из апартамента и дори се опитваше да ги "облича" като си ги слагаше на главата
голям маймун е.А,когато извадих куфара за да започна да прибирам дрехи в него,дребчо се настани вътре и не искаше да излиза
направих снимка с детето в куфара и я изпратих по Вайбър на баби,дядовци,лели,чичовци с послание,че най-важният "багаж" е вече в куфара и няма търпение да дойде събота.Истината е,че както ние нямаме търпение да се приберем в България,така нетърпението на роднините е примесено със "страх" от реакцията на Никола когато ги види за първи път-постоянно чувам:Той ще плаче,ще бяга от нас,беше една мръвка месо когато тръгнахте,а сега вече е малък-голям мъж с характер.Успокоявам ги,че детето е общително и ако не го "насилват" и му оставят малко време да свикне с новата обстановка,всичко ще е наред.
БЛАГОДАРЯ за пожеланието!!!Дано да е лек и Никола да спи спокойно,че да не го усети 
Гери, голям сладурко!
Лек път и много приятно прекарване в България! 
Казва "ало" на телефона, "бао-бао", "дан" (когато подава нещо), "тати", "татко", "кака", "ку-ку" (като играем на криеница), "ам-ам", "да" (за вода), "та" (за това или толкова) и доста рядко "мама". Това ни е репертоарът за сега
Иначе като и показвам "боц" се ядосва и ми бута ръката. Не знам дали за това не иска и да сочи. Днес сутринта й се смяхме, защото взима четката за коса на кака си и се опитва да се сресва косата, но държи четката с гладката страна към косата си 

Ще се постарая да се включа възможно най-скоро за да Ви пиша как сме.Днес се замислих,че миналата година на утрешният ден ни изпратиха за Гърция,а утре-една година по-късно ще ни посрещнат.АХ,носталгията е голяма работа!!!
Лек път и прекрасна почивка на българска земя! 
Забавляваме се да скачаме на батут в двора с кака Рая, а беба се друса от нашите скокове, както си е седнала в края, и много се забавлява
Даже се къпе и в басейнче на двора и много обича да си изсипва вода с детската лейка върху главата
Препоръчани теми