Зимата полека отминава, Юнчето пълзи и се изправя.

• 82 286
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Как сте, момичета, в тази жега?
Ние поне не сме в сф, но и тук е жега;(
Да ви почерпя виртуално на патерици за рождения ми ден.

# 586
  • София
Ралито, честит ти РД на патерици! Бъди здрава, много обичана майка и съпруга и много щастлива!  bouquet

Ние сме още на бг морето с децата - вече десети ден. Тук за пръв път вчера ми стана топло, но аз съм от по-топлолюбивите. Изкарваме си добре засега - всички са здрави, на плаж ходим от 9 до 12 като не се излагаме директно на слънце. Малката се боеше първите дни от водата и пясъка, но вече е морска фурия - стъпим ли на плажа веднага започва да ме дърпа към водата Simple Smile
Новото при нас е, че всеки ден казва по нещо ново - вече казва: леля, деди, Айде, броим до 5 ( като тя казва само две, т'и и пет Simple Smile, на батко си казва Ба Ал ( бате Алекс), от животните: па-па, бау-бау, мууу и кончето - цъка с език. Чуе ли музика започва веднага да танцува. И разбира абсолютно всичко.. Милата - да ми е здравичка само - голям ми е бонбон Simple Smile

# 587
 Мерси,  Aynat;)
Весело доизкарване на моренцето.
Цъкането за кончето на мен ми и любимо, мн смешна муцка прави Дими.
Някой знае ли защо казват,че не е хубаво да се отбива лятото?

# 588
rallyto, честит рожден ден на патерица!

Aynat весело моренце!

Аз пък да питам как се справяте с храненето на малчовците като сте  на почивка?

# 589
Ралито, честито и от мен! Много безоблачно щастие ти пожелавам!  bouquet

aYnaT, браво на мъничката бубичка!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много искам да ви видя скоро колко сте пораснали  Simple Smile Весело изкарване на морето! И ние края на седмицата ще се запътим натам  Wink

Да споделя и нашите новини сега  Simple Smile 2 август се оказа изключителен ден за нас. Първо, Сиси най-сетне започна да ходи самичка  Grinning Grinning Grinning Не на много големи разстояния, но си прави по 9-10 крачици и после гледа някъде да се хване. Аз реших да го броя за прохождане  Laughing За прощъпулника ще изчакаме да се постабилизира, де. Сега от време на време преплитаме крачета и падаме  Wink Другото знаменателно събитие, което пак вчера се случи, беше, че на Сиси й падна едно от зъбчетата, с които се роди  Shocked От долу никне друго, което явно го е избутало. Явно ортодонтката ни все пак е била права и зъбките на Сиси са били предмлечни. Сега отново си имам тризъбче вкъщи  Joy

# 590
  • Варна
Здравейте! Да ви питам, как вървят нещата при вас с гърнето. Аз слагам Ема често  и тя си върши всичко в него, но няма никакви признаци да иска, да казва/показва, че е време да седне. Просто ако аз уцеля момента. И има ли някой, който да се храни сам? Ние държим лъжица и вилица от много време, но не иска сама да вземе от купичката. Аз загребвам и й подавам лъжицата, и тя успява да се храни, но не иска да бърка сама.
Иначе да се похваля, че най- после и тя се пусна да върви сама, но все още само по няколко крачки. Е, ако има цел, която мама да не дава, може и повече крачки да направи Simple Smile

# 591
С гърнето сме до никъде  Rolling Eyes До скоро ревеше истерично като го сложа на гърнето.Сега от скоро няма проблем,седи си...и до там.Нищо не прави вътре.Случайно два пъти ака.Или не уцелвам момента,или нарпчно не иска   Rolling Eyes
Сутрин след млякото обикновено върши тези работи.Ако го сложа веднага след млякото си седи и нищо не прави и след 10мин. го вдигам,че ще му изтръпнат крачетата.И веднага пълни памперса.Ако го сложа на гърнето 5мин. след млякото вече е късно-свършил е работата в памперса.Още не съм измислила какво да правя.
Не яде сам,нито с ръка,нито с лъжица.Лъжицата до скоро я размахваше като обезумял и не му я давах,да не си извади някое око(опитвал  е #Crazy )
Сега си я държи,но нито гребе,нито я слага в устата.
Не ходи сам,предпочита си пълзенето-сигурна работа hahaha

# 592
Явно ние сме най-назад с гърнето,защото досега имаме само един неуспешен опит. Уж чаках лятото, а то  се прополови и май е време пак да се пробваме;)

# 593
  • София
Привет момичета!
Не съм писала доста време, но ходихме малко по гости насам-натам и вече сме си в София. Докато бяхме на гости при леля ми в Ст.Загора Лери се пусна и направи няколко крачки. От тогава тренира от време на време това умение, но като цяло не е много активна. В апартамента в Сф не иска да ходи, явно е свикнала, че се лази... Започна да прави белички, но все още се търпят. Голяма артистка е и е много чаровна и подкупваща. Вече има 10 зъба и още два на път. Тези дни изобщо не иска да яде, научи се да плюе (много неприятно).
Като цяло хапва вече всичко, не я и пазя толкова много като бебе, защото покрай големите иска всичко да опита.
С гърнето имаме преходен успех, ту става, ту не. Иначе тези дни я държа без памперс, заради горещините и като цяло не цапаме много гащи, дано да схване за какво иде реч.
Не сме били реваксинацията на Синфлорикса и Приорикс нямаме още. На 18 август (по случай моя РД) ще видим какво ще ни "подари" като ваксина доки. Суче още поне по два пъти - на заспиване и рано сутрин.
МАй това е от нас, надявам се темичката да се пооживи малко, че съвсем е заспала милата.

# 594
Здравейте дами,
ние сме добре!
Октомври съм кума и започнах лека полека да се опутам да организирам моминското парти Simple Smile все още съм в чуденка. Исках да направя един SPA ден и вчерта да се съберем в заведениице, но нещо не мога да намеря подходящо място. Някакви идеи от мамите в София Simple Smile малко е извън обичайните ни теми, но...
 трябва да ходя и за тоалет Simple Smile

# 595
  • Варна
Хайде да се похваля. На 10.08 с планово секцио се роди бебе Бел, с мерки 3100 на 51см

# 596
Честито, Емилиии!!!!!!!!!!!!!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Само радости и усмивки да носи Бел на вашето вече пораснало семейство! А за нея всеки ден да бъде като чудно хубава приказка!  Hug

Морски поздрави от нас!  Grinning

# 597
Честито Емили...много щастливо детство на Бел и само радост да Ви носи!

# 598
  • София
Честито, Емили! Да сте живи и здрави цялото семейство!
 bouquet

# 599
Честито Емили Simple Smile да расте здрава и щастлива малката Бел!

Общи условия

Активация на акаунт