бъдете здрави и много щастливи 
нервничи,реве,тръшка се.Напоследък е пълен манипулатор,изпада в едни истерии,направо незнам какво да я правя.Реве,блъска си главата,извива се назад
абе кошмар.Има ли други такива капризни дечица?
доста се успокоява със сученето,а и така се приспиваме.Гледам има и други деца сучат което ме успокоява,че не е само тя Крали Марко 
Ние сме обратно в София за няколко дни и после пак на море
До момента моренцето много добре ни се отрази - Сиси съвсем се отпусна и започна да си ходи самичка. Още й е по-комфортно, ако ме държи за ръчичка, но, ако аз реша да не ходя след нея, тя се пуска и си поема. Вече официално я броя за малко детенце, а не за бебе 
Въобще много често сочи с ръчичка (не с пръстче) и ми казва "та, та". Когато в тази посока има няколко неща, става особено трудно да разберем какво точно желае

Много безгрижно детство й желая, а на теб много сили!!! Възхищавам ти се за смелостта! 

Прощъпулник не съм правила, няма и да правя. Аз и на Габи не съм правила за ужас тогава на няколко баби, които твърдяха, че нямала да проходи стабилно, ако не й направя.
. Според списъците и съответното място, което тя заема, има шанс най-рано през април 2018. Съответно отива в частна градина, а аз на работа, за да си получавам заплата, с която да покривам таксата 

Браво на вас и с удоволствие да си я ползвате! 
Иначе гледам Сиси да спи по един път на ден - заспива към 13 ч. Понякога обаче към 18 ч. е много изморена отново и я слагаме отново за кратка дрямка. Няма значение колко спи през деня, това не оказва влияние върху нощния й сън 
За мен важното е, че детенцето видимо се успокои. Само мога да си представям колко са го мъчили тези зъбчета покрай падането им
Дано наистина отсега нататък новите зъбчета по-лекичко да излизат 

Препоръчани теми