Ти си свикнала с "тази" усмивчица и сигурно ще ти е странно като се наредят бисерчетата
На Никола преди два дни му проби шесто зъбче.
-но от както сме се върнали си минахме пак на старият режим и си върши работата в гърнето-случва се да изкара целия ден с един памперс.

някъде го прочетох това и ми хареса.И аз основно готвя отделно на малкия,но докато бяхме в България си хапна доста от общата храна-тази която беше подходяща за него разбира се.

Иначе за махане на памперса и на мен ми се струва раничко. По-скоро някъде около втория рожден ден. С каката така процедирахме и нямахме никакви проблеми.
За съжаление, резултатите от прегледа не бяха особено положителни. Изписаха ни лекарства, които да подпомагат сърчицето на Сиси. Най-вероятно наистина ще трябва да направим сърдечна операция след 3 годишна възраст в зависимост от състоянието на Сиси. Поне положителното е, че лекарят каза, че всички сърдечни хирурзи искали такива операции да им се паднат, защото били най-лесните... Вярвам, че всичко ще бъде наред и дори и да се наложи операция, Сияна ще оздравее напълно

може и двата 

)след като го сложа в креватчето.Всичко го отдавам на това,че е много активен,изморява се до степен да преплита краката като пиян и няма кратка дрямка след следобедния сън.Днес спа от 13.10 до 15.20 и едва го удържат буден до 20.50ч.Препоръчани теми