Пробвайте новите Pampers® Premium Care с копринено мек горен слой

• 17 099
  • 141
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте аз също ползвам Pampers active bebe,но ми се иска да пробвам и Premium care чувала съм,че били истинско бижу.
Моята госпожица е на 3 месеца и тежи приблизително 6,5 кг,като в момента използваме #3 на Pampers Simple Smile

# 46
За момченце 7 кг.бих желала.

# 47
Бих искала да се присъединя към инициативата на Pampers и да изпробвам тази иновативна технология за бързо попиване и мекота. След месец очаквам второто си детенце - момченце. За първото си детенце също се доверих на марката Ви още от самото раждане и оставах много доволна от способността да попиват и поддържат сухотата на нежната бебешка кожа. Също така не позволяваха раздразнения, както и протичане. Ще се доверя на марката Ви и сега с момченцето, което чакам вече с огромно нетърпение  Simple Smile

# 48
Здравейте и аз се нареждам на опашката-мойта бебка е 12.500кг.

# 49
Не сме ги пробвали, но ще стискаме палци за тази възможност. За размер 14кг.

# 50
Здравейте, много искам да пробвам пелените Pampers Premium Care, тежим 11 кг. Бих се радвала ако сме сред победителите.

# 51
Моето момченце е на 11 дни и тежи 3 килограма  Simple Smile

# 52
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Здравейте!
Дъщеричката ми е 12кг.

# 53
  • София
Здравейте, на мен ми предстои раждане след 20-тина дни. С удоволствие бихме ги пробвали.  Simple Smile

# 54
С най-голямо удоволствие бихме пробвали вашите пелени, 13кг. сме.

# 55
  • в 1001-та нощ
Бихме пробвали с удоволствие - 12 кг Simple Smile

# 56
  • София
С удоволствие бих пробвала тези памперси.  Pampers Premium Care съм ползвала само най-малкия номер за новородено и определено бях с добри впечатления. Синът ми сега е 11 кг.

# 57
  • Ямбол
Използваме 4+ , около 11 кг  е.

# 58
  • Варна
С удоволствие бихме пробвали новите Памперс с малката ми дъщеря. Около 9 кг. е, вземаме размер 4 по принцип.

# 59
Здравейте! И ние използваме само Pampers Active baby, но бих се радвала на възможността да изпробваме и новите Pampers Premium Care. Детето ми е 13 кг. в момента.

Общи условия

Активация на акаунт