Kоя е най-перверзната комбинация от зодии

• 34 220
  • 159
  •   1
Отговори
# 90
Скорпион с квото и да било Grinning

# 91
  • София
Предполагам, че ти си скорпиона
 Grinning

# 92
Мъж Стрелец-Жена Скорпион. Peace

ПП:Не съм Скорпион,но имам Венера в Скорпион. Mr. Green  Whistling

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 22:00 от ТЯ

# 93
Дева, близнаци

# 94

Интересно... Аз съм Стрелеца, аргументирай се моля...

# 95

Интересно... Аз съм Стрелеца, аргументирай се моля...
Била съм със Стрелец знам за какво става въпрос.. Crazy Mr. Green За Скорпионките няма смисъл да обяснявам,че са най-страстните в зодиака.

# 96
Раците и близнаците, особено жена рак/мъж близнаци.
Не съм нито едно от двете, само страничен наблюдател.

# 97
  • Тра-ла-ла
Раците и близнаците, особено жена рак/мъж близнаци.
Не съм нито едно от двете, само страничен наблюдател.
Разкажи, ако е удобно, защо?! Flutter В какво се състои перверзността?!

# 98
В правене на секс с други двойки, включително мъж с мъж и жена с жена, плюс всичко аут ъф стандартния секс, който вярвам е понятен на всички ни.

# 99
  • Тра-ла-ла
Аууу Crazy У мъжете Близанци и Водолеи дреме по един латентен гей, според мен. А и има доста известни хомосексуалисти или бисексуални от тези зодии Whistling Но сред Близнаците, които познавам - няма перверзници Grinning Даже са такива мунчовци, че и жена едва забиват Mr. Green

За жените Раци - не вярвам да им идват от вътре оргиите и прочие извратености. По-скоро може да идва от склонността им да угаждат на половинките си и да търпят в името на нещо си.

# 100
  • Пловдив

Което ме подсеща за Рибите колко са зле, съдейки по отговорите в темата "Мъжете от коя зодия са най-добри в леглото".  Laughing

Не мога да се съглася с това  Naughty

Едни от най-големите любовчии се водят стрелците. За това мисля, че подобна комбинация ще е доста добра в леглото. Само си мисля... Thinking
Зависи от мъжа.... Laughing може да бъдем и перфектни или пълна скръб...много е важно как те предразполагат  Wink

Била съм с близнак...абсолютна скука  newsm78 и да го нямаше не бих направила разлика  Embarassed

В моята лична класация приза давам на един страхотен лъв...да си е перверзен си му е втора природа, с финес и лекота прави/представя всичко...и най-шокиращото да е от него лъха лекота и естественост Peace

# 101
Предполагам, че ти си скорпиона
 Grinning
Не, аз съм рибките Grinning  bouquet

# 102
мъж скорпион- жена овен  Mr. Green жена овен с всички други издържащи над 5 минути на темпото и  Joy

# 103
мъж скорпион- жена овен  Mr. Green жена овен с всички други издържащи над 5 минути на темпото и  Joy

Това жените-Овни на бой ли сте тръгнали или по любов...  Mr. Green

# 104
в любовта като на война  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт