"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 21

• 66 895
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, нова съм и пиша за първи път.Та с мъжа ми опитваме за второ детенце (имаме едно на 9 г) този месец имам болки в яйчницете, гърба, кръста,предърпвания в корема и яйчниците се ми отпаднало и ми се спи ще изчакам да ми закъснее и ще направя тест силно се надявам да видя две чертички Simple Smile

# 61
Е, аз се включвам, за да кажа, че това не е моят месец. Успех, момичета Hug

# 62
Здравейте, нова съм и пиша за първи път.Та с мъжа б
ми опитваме за второ детенце (имаме едно на 9 г) този месец имам болки в яйчницете, гърба, кръста,предърпвания в корема и яйчниците се ми отпаднало и ми се спи ще изчакам да ми закъснее и ще направя тест силно се надявам да видя две чертички Simple Smile
Здравей, дано те зарадват двете чертички този месец. Дай малко повече инфо - кога чакаш цикъл и кога ти е била ову. Успех и скоро братче или сестриче, или и двете Hug

# 63
  • Стара Загора
Здравейте, аз по принцип имам ПМС винаги ,този месец никакъв го няма, само леки боцкания в гърди и яйчниците които ги нямам принципно.Вечер обаче не мога да спя от болки в кръста ,а през деня не ме боли. Странни работи.Засякох и О този месец. Някак си надеждата ми се изпарява. :/

# 64
Липсата или наличието на ПМС не винаги е признак  на идващ цикъл... както и на бременност!  Wink

# 65
  • Стара Загора
Липсата или наличието на ПМС не винаги е признак  на идващ цикъл... както и на бременност!  Wink
  Да много си права,от както започнахме опитите и много неща започнаха да ми се случват за 1 път Grinning

# 66
OrchideaBlue, докато лелката я няма, надежда има Simple Smile
Стискам палци!

# 67
Здравейте,днес си чакам цикъла (дано не дойде) О по клендара беше на 29 02  та ние си бяхме доста активни през плодовития период Simple Smile дано е станало

# 68
Календарния метод е ок, единствено ако имаш редовен цикъл, лутеалната ти фаза е 14 дни, не пътуваш, нямаш промени в хранителния режим, (не) спортуваш както винаги, не си подложена на стрес ... та да.. не се води много по него  Peace

# 69
Вътрешно се надявсм да е станало ...но ако дойде лелката продължаваме пак Simple Smile

# 70
  • England
Здравейте! И аз се включвам към темичката с въпрос.
По прицип съм с точен цикъл на 28 ден. Засечената О ми беше на 04.03.2016г но имахме прекъснат  акт (като част остана в мен) на 03.03.2016. Очаквам следващия си цикъл  на 18.03 но ми се иска да направя тест но не знам дали не е рано? Съвет?! Дано са две чертичките!  Embarassed Thinking Praynig

# 71
направи си кръвен тест, който не лъже и не се гадае

# 72
Извини ме, но защо като искаш две чертички, актът е прекъснат?
Дано въпросът ми не те обижда Simple Smile Извини ме, ако е така!
Аз мисля, че може да си направиш тест, но високо чувствителен.
За мен такъв е Престо Simple Smile
Стискам палци!

# 73
  • England
Извини ме, но защо като искаш две чертички, актът е прекъснат?
Дано въпросът ми не те обижда Simple Smile Извини ме, ако е така!
Аз мисля, че може да си направиш тест, но високо чувствителен.
За мен такъв е Престо Simple Smile
Стискам палци!

Не не ме обижда Simple Smile като цяло не правим опити но ако се е случило ще си го гледкаме и обичаме Simple Smile Аз се надявам на двете ||

# 74
  • София
няма нужда от личен лекар за кръвен тест, той не е по здравната каса и ЛЛ няма да ти даде направление, а и да ти даде ще си го платиш ти.
Кръвния тест се прави по всяко време във всяка лаборатория и резултата му излиза или в същия ден ако е дадена кръв преди обяд или на другия ден ако си дала кръв по-късно.

п.п. масово хората си мислят, че за кръвен тест трябва да се вземе направление... - не е така. Аз ако трябваше да взимам направление за всеки кръвен тест, нямаше да правя кръвни... Добре че в БГ човек може когато си иска да си изследва каквото си иска, стига да има пари Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт