"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 21

• 66 895
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте момичета,миналия месец беше ми закъсняло пак с няколко дни и ми дойде на 04.04 бяхме правили секс няколко фни преди предполагаемата ОВ и след нея няколко дни,тъй като постих една седмица,а то точно тогава когато бях в ОВ,но от тогава зърната ми много ме боляха,корема ми също,като корема спря да ме боли. По принцип моя цикъл от години е много болезнен,всеки месец съм на легло с силни хапчета,днес обаче ми дойде без да усетя първо няколко капки кафеникаво,псле по-силно,но пак не е със същия цвят,та въпроса ми е мога ли да се съмнявам в нещо изобщо?

# 721
Чудиш се дали си бременна, при условие че ти е дошъл цикъла?
Според мен е малка вероятността, но нищо не ти пречи да изхабиш един тест за твое успокоение.

# 722
Чудиш се дали си бременна, при условие че ти е дошъл цикъла?
Според мен е малка вероятността, но нищо не ти пречи да изхабиш един тест за твое успокоение.
по-скоро си набивам някакъв филм,защото не ме заболя изобщо и ми тече кафеникаво, за това..утре е видя,благодаря за съвета

# 723
Според мен след като ти е дошло не си бремена но нищо не ти пречи да направиш тест

# 724
Здравейте, момичета! Аз искам да задам поредния въпрос "Бременна ли съм?" или по- скоро да чуя нещо положително и да обменя опит. И друг път съм писала по същия въпрос и отговорите ви ми помогнаха страшно много.
И, сега по темата- трябва да ми дойде след 3 дни, при 30 дневен цикъл (преди беше на 28, но последните месеци ми идва на 30 дни). Вчера, от нетърпение реших да си направя тест- Престо и точно, когато реших, че е отрицателен, докато се взирах в него видях една много бледа и невзрачна чертичка, за която си трябва голяма доза въображение. Тази сутрин направих и втория тест и за моя изненада видях много малко по- ярка втора чертичка, но толкова бледа, че се вижда само на светлина и дори не излиза на снимка, когато се опитам да я снимам. Въпроса ми е- има ли защо да се надявам? Винаги до сега съм ползвала Престо и не съм виждала до сега на него такива резултати. Мога ли да му вярвам, според вас?
Ще си направя тест отново утре сутрин, но пусто нетърпение...
Знам, че много избързах с тестовете, но са толкова голяма краста, че трябва да забранят на жените да ги купуват, преди да имат закъснение  Laughing

# 725
Щом тази сутрин е била малко по-ярка от вчерашната, то тогава бременност си има и не е изпарителна линийка. Сигурна съм, че съвсем скоро ще се насити и ще е ярка колкото контролната. Тихичко честито!  bouquet

# 726
Благодаря много и дано! А, иначе на Престо изпарителните линийки са ми толкова до болка познати, че няма как да ги сгреша  Grinning
Утре ще споделя какво е показал теста, надявам се да е една поне добре виждаща се линийка, за която няма да се налага да използвам цялата си фантазия и едва ли не да си я измислям!

# 727
Моята подобна, почти въображаема линийка сега излиза на разходка с баща си и ни прави гаргамушки Simple Smile
Та вярвам, че утре ще ни се похвалиш с ярка чертичка, за да честитим официално Simple Smile

# 728
Благодаря ти! Много е хубаво, когато прочетеш нещо толкова окуражително!  Hug

# 729
Честито на следващите тестове ще се насити Simple Smile

# 730
Здравейте дами, имам едно въпросче към вас. Тъй като много силно се надявам, искам да чуя и вашите мнения. Приятелят ми свърши в мен 5 дена след края на цикъла ми. Въпросчето ми е каква е вероятността да съм бременна ? ( прекалено рано е за тест)

# 731
Здравейте дами, имам едно въпросче към вас. Тъй като много силно се надявам, искам да чуя и вашите мнения. Приятелят ми свърши в мен 5 дена след края на цикъла ми. Въпросчето ми е каква е вероятността да съм бременна ? ( прекалено рано е за тест)
Никой не може да ти каже такова нещо чакай.

# 732
Ако си с къса менструация и овулациятата ти е по ранна може но иначе шанса е минимален според мен Simple Smile

# 733
Кво да кажа,мой набор е 93,трябва поне малко да е,наясно с анатомията на тялото си...Сега определено не си бременна,след 3-4 дена пак го направете и тогава шанса е по голям.Нито казваш на колко дни ти е цикъла,как да се ориентираме,не съм баба Ванга

# 734
Теди,по-спокойно момиче.Не сме забравили ти как ни въртеше и колко неопитна беше.Не нападай така.
Извинете за спама,ама тази тема се превърна в нещо,което не трябва да е. Peace

Общи условия

Активация на акаунт