"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 21

• 66 260
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте отново, момичета Simple Smile
Резултатите от тестовете ми са много разочароващи и, честно казано успяха да ме сломят днес...
Направих днес отново Престо- абсолютно отрицателен, няма и следа от каквато и да е чертичка (както беше вчера), направих и един Шуър чек, който има буквално въображаема чертичка на него, която се вижда отново само на силна светлина... И, отделно имах 2 останали лентички в къщи, които се оказаха абсолютно отрицателни. Не мисля, че има за какво да се надявам вече, дори и въображаемата чертичка на Шуър чек не ми вдъхва абсолютно никаква надежда.
Следващия месец- пак Simple Smile

# 736
Слънце,съгласна съм напълно.Защо такова грубиянско отношение в такава хубава тема?.Иначе евала ви казвам-93 и вече сте се решили на бебе.Браво момичета.Казвам го с добри чувства.А аз на 27 още се помайвам.
Честито на момичетата,които се похвалиха.Лека бременност на всички.

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 11:07 от Miss_Bingley

# 737
Здравейте момичета. Имам въпрос... с приятелят ми си правим бебе. Овулацията ми веше на 27-28 . Остават ми 3 дни до очакваната менстуация , много съм нетърпелива е вчера си направих тест- беше отрицателен. Имам болки в корема от време на време , като все едно че ще ми дойде. Ако днес пак си направя тест дали би показало нещо , или пак ще е отрицателен... знам че е малко налудничево , но съм много нетърпелива ..

# 738
  • София !
И аз не съм съгласна с това отношение! Не е опитно момичето и не знае, за това пита. Дето се вика - всички сме минали по това и с времето ставаме по опитни.
Освен това Теди, аз също те помня още отдавна и си спомням и ти какви въпроси си задавала. Ама хайде да не се връщаме във времето Wink Нека да сме малко по човечни!

Viala, изчакай си датата и тогава направи тест.

# 739
Здравейте преди шест месеца родих сега от два месеца насам съм много притеснена защото гърдите ми са оголемени корема мине подут имам болки в яйчниците кръста ме боли но при двата теста които правиха са отрицателни ходих на генеколок три пъти нищо не показва гледаха ме и на магарето казаха че матката ми е нормална и няма бременност но аз не знам дали е вазможно мн се притеснявам все ми е отпаднало имам и задух😡

# 740
Здравейте преди шест месеца родих сега от два месеца насам съм много притеснена защото гърдите ми са оголемени корема мине подут имам болки в яйчниците кръста ме боли но при двата теста които правиха са отрицателни ходих на генеколок три пъти нищо не показва гледаха ме и на магарето казаха че матката ми е нормална и няма бременност но аз не знам дали е вазможно мн се притеснявам все ми е отпаднало имам и задух😡и имам редовна менструация
според мен няма от какво да се притесняваш,при положение,че имаш редовна МС,още повече,че си правила и тестове и си посетила док.,може да се дължи на хормонален дисбаланс или някакви други причини,успех!

# 741
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=921635.new#new
Новата тема!

Ограничете спама в нея, защото всичко се докладва на модератор!

Общи условия

Активация на акаунт