90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 331

• 49 826
  • 716
  •   1
Отговори
# 630
  • Калифорния, САЩ

# 631
  • Русе
Скрит текст:
Защото преди 3-4 години бях на 90ДД и за 45-50 дена бях свалила 14кг и бях много доволна, но започнах да работя на смени и се наложи да я прекъсна заради забраната за хранене след 20ч. Година по-късно реших отново да пробвам, обаче след страхотния резултат първия път (който естествено си върнах с това нощно ядене) се бях отпуснала и вместо да сваля, качих, защото то беше през ден нарушение и то не малко, а и бях студентка - много алкохол отиваше  Laughing Embarassed Ии реших, че не е моята диета. Та правех безвъглехидратната, но то не може прекалено дълго само нея, защото няма плодове, няма млечни и ... Трябва да се пият отделно витамини, а аз не обичам. Но тази година съм си поставила за цел да отслабна значително и започнах да тренирам, та ми трябваше режим, който е по-продължителен и да не е наблъскан със сьомга и бадеми  Laughing Laughing Laughing А за кг - не съм се мерила преди да започна този режим, но общо за 2 месеца заедно с безвъглехидратната съм -10кг, -11см ханш, -7см талия, - 8см бюст и бедра също -8. За последната седмица съм свалила навсякъде по 1 см, така че явно успявам - дрехите ми са осезаемо по-широки и стават все по... Доволна съм за момента. Но аз и тренирам освен диетата, та знам, че като кг не съм свалила много, но стягам здраво.  Малко се поолях, но... Hug Hug Hug
Hug    Hug     Hug

Оооо, Ир  Hug  bouquet

# 632
  • Калифорния, САЩ
Скрит текст:
Защото преди 3-4 години бях на 90ДД и за 45-50 дена бях свалила 14кг и бях много доволна, но започнах да работя на смени и се наложи да я прекъсна заради забраната за хранене след 20ч. Година по-късно реших отново да пробвам, обаче след страхотния резултат първия път (който естествено си върнах с това нощно ядене) се бях отпуснала и вместо да сваля, качих, защото то беше през ден нарушение и то не малко, а и бях студентка - много алкохол отиваше  Laughing Embarassed Ии реших, че не е моята диета. Та правех безвъглехидратната, но то не може прекалено дълго само нея, защото няма плодове, няма млечни и ... Трябва да се пият отделно витамини, а аз не обичам. Но тази година съм си поставила за цел да отслабна значително и започнах да тренирам, та ми трябваше режим, който е по-продължителен и да не е наблъскан със сьомга и бадеми  Laughing Laughing Laughing А за кг - не съм се мерила преди да започна този режим, но общо за 2 месеца заедно с безвъглехидратната съм -10кг, -11см ханш, -7см талия, - 8см бюст и бедра също -8. За последната седмица съм свалила навсякъде по 1 см, така че явно успявам - дрехите ми са осезаемо по-широки и стават все по... Доволна съм за момента. Но аз и тренирам освен диетата, та знам, че като кг не съм свалила много, но стягам здраво.  Малко се поолях, но... Hug Hug Hug
Hug    Hug     Hug

Оооо, Ир  Hug  bouquet

Заспивай, Мими казва, че от съня се отслабва  Joy Joy Joy.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 633
...И се разхубавява  Joy Joy Joy
Как си, Ирка?
Мерси за кафенце. Последните ти предложения бяха много романтични!
Хубав ден  Hug

# 634
  • Калифорния, САЩ
...И се разхубавява  Joy Joy Joy
Как си, Ирка?
Мерси за кафенце. Последните ти предложения бяха много романтични!
Хубав ден  Hug

Уморена съм, детенце расте, а с него и нуждите му  Heart Eyes. И тези дни си е направо лшто - около 25 градуса през денш, само за паркове и за разходки.
    Лек и успешен ден, банда, а Курдов подразбирам се стяга за някъде  newsm78 newsm78 newsm78, къде ли?

# 635
Добро утро! Днес е петък, и  се работи, за Бали след 17 ч.  тръгва чартъра, носете малко багаж за да има място за всички  Mr. Green

screen shot
 за закуска ви предлагам три Балийски палми

host image online
моето зелено меню:
з- банан
о- полента с маслини и цвекло
в- най вероятно някакво вариво

Усмихнете се, петък утре не е работен ден и ще ходим мисленно на Бали Mr. Green

# 636
  • София
Добро утро,
Ох, аз тъкмо се ядосвах, че съм ви изпуснала за Бали, а то днес Grinning Ето тук викам да кацаме и медитираме, в случай, че сте съгласни де:
Скрит текст:
Стаси, успяхме с Джулито вчера Mr. Green е аз включих и портокали и моркови , но бях режимна Hug
Джули, Heart Eyes де да беше от мен земетръса вчера, тази седмица все има нещо да се прави след работа и се прибирам късно, даже снощи, за да не окъснея за вечеря си купих фреш портокал и морков и с него пътьом вечерях, а после заспивам на дивана в 9 часа. Май пролетна умора ме е налегнала newsm78.
Днес видях най - после 71 на кантара, дано да не върна нагоре пак и скоро ми се ще 69 Blush Тази врътка (с нарушенията дето си позволявам) на килограми почти нищо не съм свалила, но на сантиметри е доста и пак съм много доволна Laughing
Днес менюто портокал за закуска, за обед две пилешки шишчета със салата айсберг, а за вечеря варени яйца 2 бр. със зелена салата. Пак няма да ям еднакво, а само се каня Embarassed
Курдов, лек път и спорна командировка Hug
Оставям ви да си пусна още едно кафе, че двойното днес не ми стигна.
Прекрасен и слънчев  ден на всички bouquet
Иринитка, стискам палци за предварителните изпити Hug
Дописвам за малко петъчно настроение ви копирам един сладур дето мернах в клюкарника:

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 07:00 от vangobi

# 637
Добро утро,
Тази сутрин се събудих от удар и  див крясък на Божидара, която ни замеряше от кошарата с играчки Laughing
Ир, мерси за кафето. Как искам и аз 25 градуса...
Пешеходче, голяма мома таз котка Laughing
Вангоби, ще го изям този бебок Heart Eyes
Менюто днес: З: портокали, О: зелена салата, елда с коприва, В: зеле на фурна, 3 ФПХ

# 638
  • Sofia
Добро утро! Нищо особено интересно нямам за отчитане. Днес - белтъци:
з- ягоди
втора з - банан
о - салата зеле и моркови, кисело мляко и кашкавал
в - салата и телешка пържолка.

Иринитка, много добре си го измислила за Бали. Само намери спонсор и тръгвам веднага!  Joy
Пожелавам ви кратък последен работен ден!  Hug

# 639
  • София
Добро утро
Отчитам - 500 гр. и съм със 100 гр. под теглото с което завърших първите 90 дни, доволна съм.   Grinning
Лошото е, че утре за мен е работен ден, но след края му заминаваме за Берковица за един рожденденски купон. Дано имам сили за танци... Вече се чувствам страшно уморена. И аз в 9 вечерта вече спя на дивана.
Днес - плодов ден, утре на купона ще съм на мръвки.  Wink

# 640
Добро утро....от сутринта си търся банските....за Бали де.... Joy
Усмихнахте ме всички,....че днес аз ще съм яко в джаза hahaha
И май се кани да ми потича нос

# 641
Жгмъц, и аз съм така. Май е пролетна умора newsm78
Момичета и момче, мерих банските от лятото, много са ми големи. ММ каза, че определено ще ме зарадва с нов и ми стана едно хубавоооо

# 642
Добро утро
Гледам отчитат се доста добри минуси днес.БРАВО
За Бали компаниятя е доста голяма,май ще трябва и голям спонсор .
Благодаря за закуската и кафето.
Аз днес съм много доволна от кантарев.След плодов - 900,за последната четворка - 800 ,и днес най-ниското тегло до момента 71,600 Joy
Приближавам се до целта бавно и славни.Дано успея да ги задържа.
Менюто днес
З-банан и кафе
О-две наденички и салата от краставици +ФПХ
В-не е много ясна ,но мисля да е две яйца и салата зеле и морков
Приятен и усмихнат петък

# 643
Добро утро,
Чета, нещо искам да кажа и забравя.
Деми  Hug
Пагане, все забравям, реши ли проблема с конете? Снощи чета, че нещо Иринитка ти писала, връщах се, връщах и видях. Този шеф да не е с ПМС?  Crossing Arms
Вангоби, за теб разбрах за успешния плодов, Жули си премълча май  Naughty. Май ще ходя до Руси, хем да я  newsm66, хем да нащипя едни бузки.

Оф, толкова ми е уморено  Tired. Трябва да забранят да се работи 6 дни в седмицата  Tired

# 644
  • София

Оф, толкова ми е уморено  Tired. Трябва да забранят да се работи 6 дни в седмицата  Tired

Да, определено! И аз мисля така ...

Жгмъц, и аз съм така. Май е пролетна умора newsm78
Момичета и момче, мерих банските от лятото, много са ми големи. ММ каза, че определено ще ме зарадва с нов и ми стана едно хубавоооо

При мен умората вероятно е комбинация от сезона, от хормона и от работата, от която много се изнервям.
Днес даже се събудих с главоболие и нещо ме втриса, дано да не се разболявам...

Това с банския трябва и аз да го направя.

Общи условия

Активация на акаунт