90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 331

• 49 805
  • 716
  •   1
Отговори
# 645

След пладовия съм -700, а за цялата 4ка -1,700.
Днес Белтъчен
З- 2 круши
О- 4 кюфтенца и салата домати и краставици
В- 2кюфтенца и салата

Hug

# 646
  • софия
Добро утро!Днес след въглехидрати съм -500.Менюто е портокали и ядки.

Усмихнат ден!

# 647
Добро утро и от мен!

Джули  Hug
Стаси, Иринитка, по принцип е заядлив.
Скрит текст:
Смята, че по този начин мотивира хората... и мрази жени  Laughing съмнява се в способностите им, защото жена му го е разочаровала... и въпреки че говоря 3 чужди езика, ме кара да се чувствам адски тъпа...оплаках се  Embarassed
Стаси, реших си го проблема с конете. В последните 2 седмици на всяка салата слагам семена - ленено, тиквено, слънчоглед и са доста по-редовни от преди  Laughing
жгмъц, и аз съм все уморена... вечер в 9 вече ми се е доспало. Да не говорим, ако съм излязла някъде и ми се додреме на масата... в колко ставаш сутрин?

Отчет след бананов ден: -800гр  Twisted Evil измамих ги плюсовете тоя път!

За днес си мислих риба да ям... ама така ме мързи да я размразявам, чистя, пека... затова млечни  Mr. Green

З: 2 ябълки
О: 60гр сирене, салата, ФПХ, кисело мляко
В: същото

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 09:30 от Пагане

# 648
Добро утро,

След въглехидратите съм нагоре, дано днес успея да го изчистя този плюс.  newsm78 Въртя се в един кръг, ту надолу, ту нагоре.

Искам и аз на  Бали, как ще ми се отрази добре. Ама търся и аз спонсор.  Mr. Green

И аз съм на ръба на силите си, на всичкото отгоре снощи ме втресе, цяла нощ ми беше студено. Пих сега един аспирин дано ми е по-добре.
Аз отивам в темата за рецепти да измисля нещо за почивните дни.

Хубав ден на всички!  bouquet

# 649
Пагане, ей такава бяла блуза искам, така и така ще ме кръщаваш  hahaha
Скрит текст:

жгмъц,
да се изнасяме към Бали  Mr. Green

# 650
Пагане, ей такава бяла блуза искам, така и така ще ме кръщаваш  hahaha
Скрит текст:

жгмъц,
да се изнасяме към Бали  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Embarassed
Още спя, извинявай  Hug поправям се веднага
Имаш я бялата блузка! Ама и на мен ми харесва, и за мен ще купя   Laughing

# 651
  • София
здравейте:)
слънчево е и идват почивни дни-заслужава си да сме в добро настроение:)дано да нямате главоболия на работните места Simple Smile
днес плодове, заредила съм ябълки, имам и орехи.
днес съм пъдар, че малката докопа един молив и си избира стена в момента, довечера баща и ще го зарадваме я с някоя "Джуконда" , я с някоя "тайна вечеря" ...или с главоболие по скоро:)))
поздравления за минусите, аз май зациклих със свалянето, от утре ще се меря, че да знам какво се случва.Хем не ям, ама им готвя на домашните, та явно и от миризмата се качвало... Mr. Green

# 652
Стасиии, а аз искам тази ризо-рокля https://www.facebook.com/199125940116936/photos/a.12006976699597 … ype=3&theater Мрън!

# 653
Ха здравейте и от мен! Grinning Значи...(почти) всички искаме бели блузки, Бали и нови бански това лято! Mr. Green
Вангоби, супер, дано задържиш теглото. Hug
ni4iq, защо не и вземеш пишещите средства за малко? Laughing
Пагане, твоя шеф е открил топлата вода- със заяждане се мотивирали хората! newsm78 hahaha
Благодаря на всички за доброто настроение, кафета, пейзажи в темата! bouquet След малко ще видя какво ще каже Кантарев- да знаете, ако не съм по-слаба и красива днес то ще е от малкото сън..... Joy
За днес менюто ще е: з- ягоди и кафе, о- пълнозърнеста пица със зеленчуци, салата, в- 2 шоколадови мъфина, шоколадови бисквити и РЧШ (и евентуално едно капучино с малко мляко и много вода  Laughing ).
Хубав ден! Hug

# 654
  • Бургас
Добро утроо !

О още ми е рано да мисля за бански, но ще се стегна щом е за Бали.  Mr. Green
На мен ми е трета работна събота и ще се гръмна вече.
Менюто по-късно ще отчитам.  Peace (като го купя)

# 655
dolce miele, аз бяла искам, ама и червената няма да я върна Grinning

# 656
  • Русе
Вангоби, за теб разбрах за успешния плодов, Жули си премълча май  Naughty. Май ще ходя до Руси, хем да я  newsm66, хем да нащипя едни бузки.
Отчитам се веднага!!! 0 след плодовия...  Mr. Green А такъв глад бешее... Но МЦ ще идва и на това го отдавам, чувствам се подута...  ooooh! Ама ела в Руси, мнооого ще се радваме, бузки за щипане мноого...  Grinning   Heart Eyes
Браво на всички с минусите...  Crazy
вангобиии  Heart Eyes Heart Eyes
Мноого хубави ризки-рокли...  Flutter
Днес пържолииии...  Crazy  Crazy
Хайде, тоивам да муам, после пак ще се включа...  bowuu
 Hug Hug

# 657
Здравейте! Ако си мълча дълго, то е защото няма с какво да се похваля. Голям застой след първи воден. Утре плодов, та ще видим. Днес з-портокал о- гъби, лютеница 2 ФПХ и салата зеле с моркови. Нямам бульон
За вечеря еклер и РЧШ.

# 658
  • София
Ох, разболявам се.  Cry
А утре съм на работа ...

# 659
Никога повече няма са изям 4 кюфтета наведнъж, направо ще гръмна , ама поне няма да съм гладна довечера и ще мога и с едно да мина.
жгмъц вземай мерки навреме  Hug- аз като усетя че тръгвам да се разболям пия два Нурофен стоп колд и пресичам нещата.

Общи условия

Активация на акаунт