90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 331

• 49 734
  • 716
  •   1
Отговори
# 660
Ден 21 - Протеини. След вчерашния плодов ден, днес съм 64 кг. Трябва да си извадя електронния кантар, че да зная с точност какво е раздвижването при мен. Laughing Сега се тегля с обикновен.
 Макар и само - 1 кг, съм обнадеждена много, че ще се получат нещата...
 Днес З - фреш грейпфрут и лимон (сетих се, но късно, че не трябва да смесвам плодовете )
 О - пържола и половина със зелена салата
 В - пържола със същата салата

Друго исках да попитам - вярно ли е, че зеленчукова супа може да се яде всеки ден от режима? И за пладовия ли важи това?
Чела съм книгата и явно не съм разбрала, че може да се смесват храни от една група и досега винаги съм яла еднотипни манджи. Например в едно хранене да се ядат ориз, картофи, грах.
 Може ли например, както днес съм на пържоли, довечера в зелената салата да сложа и сварено яйце?

bouquet

# 661

Може ли например, както днес съм на пържоли, довечера в зелената салата да сложа и сварено яйце?

Ако довечера няма да ядеш пържолата може, иначе не  Peace

# 662
Здравейте, да се представя и аз. Чета ви редовно, зареждате ме с позивитизъм и кураж за да продължа борбата. Започнах диетата на 18.02 и вчера ми беше първият водният ( който стана плодов.....).  За първият месец свалих от 75 кг. -3,500 кг. и сега започвам вторият месец от 71.500 кг.  През 2010 го. правих диетата и свалих 12 кг. , възвърнах след това 1-2 кг. ,но сега след втора бременност като видях 75 кг при ръст 168 см. направо се ужасих и се взех в ръце. Скоро се връщам на работа след 2 годишно отсъствие и ми се иска да изглеждам по добре.... Започнах успоредно с диетата и 30-дневното предизвикателство от първа страница , защото нямам време за спортуване кой знае колко. Установих , че не съм си избрала добра дата за започване , защото очаквам да ми дойде и МЦ и така ще е след края на всеки 28 ден.....Сутринта станах и се усещам подута , но това пък за мое успокоение може да е някой друг грам по-голям минус след МЦ.
sendino в протеинов ден не е хубаво смесването на месо , млечни и яйца - едно от всичките . Но в бобов можеш да си смесваш по твой избор и вкус 

# 663
  • Оптимист по принуда
Днес уж сме малко по-добре и двете с детето  Praynig Аз като че ли чувам малко по-добре, пак съм заглъхнала, но няма да се оплаквам  Mr. Green
Жгмъци, надрусвай се витамин Ц според теглото ударна доза и нещо друго  Peace

Вчерашния белтъчен премина безславно. Вечерта ядох само шунка, че не ми се ядеше манЖата с яйце от обяд. Ама и апетит нямах. Ко'й туй нящу, сигурно адът е замръзнал  hahaha

Днес варива.
з - пропусната Blush
о - бъркоч от два сварени картофа, шепичка нахут, задушени грах и морков, червен лук, това се явява като вид салата + фпх,
в - не съм го измислила, сигурно същото

# 664
Сентидо, зеленчукова супа може всеки ден (обаче не всеки ден може да и добавяш фиде, ориз, картофи и подобни, а в плодовия ден трябва да е НЕОВКУСЕНА, само с лимонов сок...). Hug Иначе в деня за варива можеш да си правиш всякакви комбинации- много вкусно става, пък и разнообразно. Laughing
Sunrice, добре дошла и успех! bouquet
Жгмъц, взимай мерки! Hug
Деми, радвам се, че сте по-добре! Оздравявайте вече! Hug

# 665
  • Sofia
sentido, супата може всеки ден, ако е от неутрални зеленчуци. В плодов неовкусена, както вече са ти казали, ако изобщо това може да се нарече супа. За мен си е чай от зеленчуци.  Sick В белтъчен не може да смесваш различни видове белтъчини. Ядеш или месо, или риба, или млечни, или яйца. Във варива можеш да смесваш колкото си искаш.

# 666
  • Бургас
Привет от мен в късния следобед.
Днес доста натоварен ден, но се чувствам добре - дай ми на мене работа и ми гедай сериа. Луда история.
Снощната вечеря беше смесена и резултата днес е очакван + 700 гр.
Днешното меню:
З - банан
О - леща и зеленчуци на фурна, в които имаше и картоф.
В - незнайна...май сладичко ми се е прияло.

Щях да пиша още неща, но ..забравих newsm78
Довечера, ако ми остане време ще прочета последните странички още веднъж, че сега ги минах телеграфно.

# 667
  • Бургас
Отидох до Билла да си взема хапване - то опашка за кИфтета от 0.29лв.  hahaha Не ги дочаках, взех си от кухнята наденички и салата зеле + моркови, за вечеря може би омлет със салата или шопска салата !

Днес ме гони глад нещо, ще заложа на кафе и вода докато дойде време за вечеря !  hahaha

# 668
Здравейте милички Hug Не ми остава време да ви нагледам, днес успях - и да кажа - Лаура чудесен разказ и чудесни снимки  Hug. И понеже Иринитае предложила дестинация Бали, предполагам , че ти с удоволствие би приела да си ни Гид. В търсене на спонсор сме и затова да имаш време да се подготвиш Heart Eyes  hahaha
На всички  болнички да се оправят Hug
Аз днес на плодове, Джул и аз днес съм на много вкусни ябълки Sick hahaha.Обаче на обяд си хапнах и фурми с орехи - обожавам тази комбинация.
Петъък ееееее Heart Eyes
Приятна вечер и приятни почивни дни - дано да са хубави дните, че обещах на мама да и помогна да засади арпаджика Grinning

# 669
Ура работния ден и седмица свърши.Два дни почивка  Joy

# 670
  • Наблизо
Привет и от мен!
Страшно съм уморена и едвам работя,а днес ни е много натоварено.
Сутринта 2 банана и 2 големи чая + едно кафе.Няма събуждане братче!
На обяд хапнах сирене с домати и хляб + салата домати,айсберг и авокадо.Сега ми е тежко ,защото бързо се надумках,а минаха 3 часа и все същото.

За вечеря нямам никаква идея,ще вземе нещо готово,сигурно пак ще остана след работа,защото това тука няма свършване.

Виждам само минуси при вас,само така!При мен - 200 грама все пак от цялото кило,което качих.
Хайде,момичета!Още малко и утре е събота!

# 671
Хай,диетуващи и почиващи,я на Бали,я на 90-дневна почивка  Mr. Green
След вчерашния ВГХ съм си пак без - и без +  newsm78
Днес 8-ми ден плодов на банани,смути от микс плодове и диня и мнооого вода,но каквото стане.
Направих бисквитена торта по рецептата на Juliett14,стана много вкусна,само вчера я опитах,за жалост  #2gunfire Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нека се включи някой,който е свалил трудно многото кг,за да ми вдъхне надежда,сигурно съм единствената,на която режима няма да подейства,а спазвам всичко както трябва  #Crazy Whistling ooooh! Crossing Arms Simple Smile

# 672
dudinki защо си мислиш че на теб няма да ти подейства този режим.Едва осми ден и при това си свалила,че той действа.Имаш да сваляш доста,но това не значи че трябва да паднат за една седмица,не мислимо е ,а и не е желателно  Peace

# 673
Мимииии права си,не знам и аз защо си втълпявам само вредни мисли,разбира се че за 8дни няма как да сваля 10кг имам 2кг само свалени,но наистина може в размерите да има промяна и подута не съм вече чак толкова.Все едно съм дете,много говорим с една приятелка и тя ме пита и постоянно ми казва "как така не сваляш,значи не правиш нещо правилно"  #Cussing out а всичко си е както трябва,само време и упоритост е нужен,да му се не види(един психолог помага на всеки друг,но не и на себе си-защо си избрах да работя това  Mr. Green )

# 674
  • София
Аз живнах, пия упсарин и вит С.
Още ми горят очите обаче...
А детето е с ужасно течащ нос, горкото ми то.

Общи условия

Активация на акаунт