90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 331

• 49 719
  • 716
  •   1
Отговори
# 705
Курдов, честит рожден ден....вредни са цигарите, но днес може една специална пура!

Дудинки, честити десет месеца на твоето слънце! newsm07

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 11:39 от mimi.7299

# 706
 newsm59 Gift Gift Gift newsm59 newsm59  ,Курдов, бъди здрав и много щастлив!

# 707
Курдов, да си жив и здрав!  bouquet
Честит празник на всички именици!
Днес май ще прекарам деня в хоризонтално положение, зле ми е, детето и то мрънка, абе идилия.  Mr. Green
Готвя пилешка супа, дали мога да хапна от нея, на белтъци съм днес? Освен да си отделя преди фидето?

# 708
  • София
здравейте:)
Курдов  newsm59 -жив и здрав да бъдеш, удовлетворен от живота си и заобиколен от щастливи любими хора:)
dudinki прекрасен ден и на вас с бебо:)
за несвалящите-не сте сами , ще го бутаме заедно.Аз десети ден не съм мръднала, след свалени 5кг за първите 29 дни заковах на 93, мърдат се някакви грамчета нагоре надолу, но по същество спрях...предполагам, че както се казва ми свиква организма на това ниво, ама я питайте дали не ми иде да  #2gunfire кантарев.....Simple Smile
вчера плодов с 2 ябълки и 3 банана,ден с мама прекарах и нямах нужда от повече.
от утре почвам да се меря всеки ден да взема да разбера с кое прекалявам, че да ги раздвижа тея килограми
днес белтъчини
з:ябълка
о:яйца със зеленчуци
в:таратор или кашкавал със салата

питане имам:не ям филийката пълнозърнест, но мога ли днес да си я направя с разтопен кашкавал ?

хубав ден на всички  bouquet

# 709
Привет и от мен!

Курдов  nbirthday newsm67 Gift Много здраве и усмивки!!

Днес въглехидрати, но още не мога да се надигна от леглото  Laughing Само станах да си направя кафе и да изям 2 банана и пак си полегнах, че... нещо ми е сложно ставането  Laughing Laughing Laughing

Днес си е тъкмо като за разходки - слънчево и приятно  family

Усмихнат и слънчев ден!  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 710
  • Бургас
Добро утроо !

ni4iq , нормално е да има зацикляне , приеми го така - затвърждаваш свалените килограми.  Hug За филийка пълнозърнест хляб с кашкавал в белтъчен - мисля че е ок.

Курдов, честит рожден ден и от мен ! Пожелавам ти много здраве, защото то винаги е нужно, много късмет и прекрасни мигове с любимите хора ! Весел празник !  Hug

# 711

Добро утро, сладури! Честит уикенд.

Курдов, Честит Рожден ден! Желая ти хиляди незабравими мигове, здраве, сила, още сбъднати мечти. Наздраве!  Gift newsm59 bigdance2

дудинки,честити 10 месеца на пеленачето. Много да ви радва  Simple Smile

Ще пиша пак, искам да изчета миналите страници.

# 712
Добро утро,то май вече добър ден!
Да дам отчет след вчерашния воден:От воден до воден имам разлика едва 1.200кг
-6.300кг от началото.Малко ама нали втория месец не се сваляло,а и с тия плюсища след ВГХ през втория месец,като не съм на  нула пак добре.Пък и си имам МЦ .Сега да видим какво ще стане в третия месец. newsm78Надявам се да е малко повече.
Надявам се на 10кг до края,а дано ама на дали  hahaha
Курдов- Честит рожден ден!

# 713
 Здравейте!
Честит Рожден Ден на рожденика и Честит празник на имениците!  bouquet

Ден 21 - З- фреш от 1 грейпфрут и 2 кафета, О - ориз със зеленчуци, В - грах ще бъде
Претеглих се и отново съм си 65 кг. Този 1 кг качвам и смъквам не ме радва вече особено.
Не мога да си обясня защо така съм зациклила на едни килограми. Пълнозърнест хляб ям само във въглехидратен ден.  Какво да променя в диетата? Грамажа ли да намаля?

# 714
Здравейте, от доста време ви чета, но все не се престрашавам да ви пиша. Дори регистрация нямах  Embarassed От 10 дена съм на 90ДД, днес ми е 11 ден - въглехидрати, и се чудя дали е позволено малко краве масло на обяд, с което да намажа филийката си?

Иначе имам изключително много за сваляне, започнах от трицифрено число, до края на режима се надявам да е станао с две цифри, но кой знае. Много благодаря за отделеното внимание и отговора, който ще получа възможно най-скоро надявам се  Peace

Приятен ден желая!

# 715
# 716
Kурдов

Честит имен ден на всички именнци
Аз днессъм на бобче и салата, за обяд ще хапна и една картофена крем супа.

Общи условия

Активация на акаунт