90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 331

• 49 741
  • 716
  •   1
Отговори
# 690
  • планетата Земя
Милена, как правиш праза с домати и ориз? Blush

Слагам първо праза,като омекне настъргани домати,червен пипер малко,сол,чер пипер на зърна,ориза.Като е готов ориза е готова и манджата.За разкош може да се запече във фурната.Правя го същото,но вместо ориз със стар боб.Пак става вкусно

Давам завивките вместо Курдов

# 691
  • Sofia
Девойки и тук-там момчета, имам стабилно свалени 3 килца за 5 четворки - аз доволен!  Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Прегрешения от сорта да не закусвам и понякога да не обядвам също  Embarassed няма да си ги признавам, но иначе всичко друго е режимно  Sunglasses
Искам още 3 кг и спирам  Simple Smile
Днес бобов - кафета, кафета, кафета, В - грах.
Утре въглехидратен - О и В - паста с Болярски сос и салата.
Не ми се карайте, че много каране ми се събра  Simple Smile
Пожелавам:
Килцата надолу, духа нагоре!
 Simple Smile

# 692
  • Калифорния, САЩ

# 693

Днес съм на плодчета. Много минусчета на всички и приятен уикенд!!  Hug Hug Hug

# 694
  • софия
Добро утро!След плодов- 400.Днес закуска-портокал, обяд -пилешки крилца , кюфте и салата, фпх вечерята е неизвестна , но пак ще е месо и салата.

Усмихнат ден!

# 695
Курдов, дано не бъркам, но май днес помъдравяш. Ако е така, честит рожден ден  newsm59 party023

# 696
  • София
КУРДОВ
Скрит текст:
Бъди, здрав, все така чаровен, грижовен и ти желая много, много щастие Hug

# 697
Добро утро. Най- после да намеря време да ви пиша. Чета на пресекулки и съм скапана тази седмица, много ми дойде тези 6 дни и после още 5. А другата събота пък съм дежурна Tired
Ама няма как ше се търпи.
Честит имен ден на всички празнуващи. Бъдете живи и здрави. Аристократични и силни като конете Blush Mr. Green Heart Eyes
Аз съм на никъде, остават ми 2 седмици до края на режима и кажи речи нищо не свалих Crossing Arms Ще видим.
Курдов, честито и на теб. Много здраве, щастие късмет и упоритост ти желая bouquet
Днес съм на белтъчини, изядох 1 и половина ябълки за закуска. На обяд сигурно ще е шопска салта, а за вечеря същото или маруля с к.мляко. Ще видим, chef

# 698
  • София
Курдов, ЧРД!  Hug

Отчет по късно!

# 699
  • Targovishte
Добро утро банда  bouquet

Ирка, Пешеходка (къде си) , Виктория  bouquet Hug - благодаря за кафетата, чакам си картинките  bouquet

Вчера се прибрах в 1 след полунощ и тази сутрин не мога да отлепя. Изобщо не можах да бъда режимен. Като количество беше малко и останах гладен, но това не чречи да имам плюс. Не съм се теглил, разбира се.

Днес обаче няма да се ядосвам. Както вече Стаси и Вангоби  Hug Hug писаха - помъдрявам с още една година. Избрах да почерпя всяка от вас и Васко с по едно ей такова

Ясно защо меню за днес няма да пиша.

Приятен почивен ден  bouquet Hug bouquet

# 700
КУРДОВ, честит рожден ден! Желая ти здраве, много късмет, по-малко притеснения и повече причини за усмивки!  Hug

Така: +400 гр след млечни - всичко заради вече наистина пристигналото МЦ  smile3512 да си ходи по-бързо...
Скрит текст:
в тея дни много мразя да съм жена... повръщам, вдигам температура, главоболие... въобще съм ходещ парцал Rage

Менюто за днес:
З: ябълка
О: варени картофи със зелен лук (много  Mr. Green), нахут, салата, ФПХ
В: същото

# 701
Честит Рожден Ден г-н Курдов жив и здрав бъди!  newsm59

днес моето момченце става на 10 меси  newsm30 newsm44
относно кантара,3-ти ден цикли на едни и същи кг
Ден 9-ти белтъчен:
З. банани
0. салата и кашкавал
В. салата и месо най-вероятно,заради празника Simple Smile  bouquet
Хубав ден на работещите като мен и на почиващите!  bouquet

# 702
  • Sofia
Курдов, честит рожденден! Да си жив и здрав, все така позитивен и усмихнат и много, много щастлив!  newsm59 newsm38 ura

# 703
Имаме си рожденици! sohappy
Честит рожден ден, Курдов! party006 Да си ни жив и здрав, мнооого щастлив и все толкова вдъхновяващ   Two Hearts
dudinki - Много щастливо детство пожелавам на твоя сладур  birthday Да си изкарате прекрасно днес!

Ден 32
Плодовият ми ден приключи с доста солидно количество плодове: 6 портокала и 2 банана  Heart Eyes
Днес съм на вкусния ден! Ще се майстори пиле Жулиен  Flutter

# 704
  • София
И моя отчет след плодов е липсващ кон и + 300 гр.
Странен феномен с тези плодове, но винаги става така...

dudinki, честити 10 месеца на твоето бебче.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт