90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 331

• 49 788
  • 716
  •   1
Отговори
# 675
dudinkiОбущаря ходел бос ,шивача скъсан
Голяма полза от бързо свалените килограми няма,както бързо падат така и бързо се качват.Затова и няма смисъл да се гладува.Не знам за другите,но лично аз съм тук ,с цел да променя нацяло начина си на хранене,да не гладувам ,да си хапвам каквото си искам ,и да не качвам.Това не е диетка за една седмица,а от такива пък диетки никакъв смисъл няма.Това е мое мнение,но предполагам ,че ще бъда подкрепена от повечето тук.Спазвай си режима и резултатите няма да закъснеят.

# 676
dudinki , аз съм на 20 ден - протеини и имам свален 1 кг, който е възможно и да е плаващ. Sad Така че - не си сама!
Спазвам почти стриктно диетата. Имам съвсем елементарни нарушения. Надявам се след първия воден да се започне свалянето. Иначе днес като излизахме с детето срещнах едни познати, които много ме похвалиха, че съм отслабнала видимо. Shocked КГ са си същите, обаче. Simple Smile
 Ще упорствам до 90 ден, а ако дотогава няма някакво развитие, мисля да попрочета повече и да избера по - подходяща за мен диета.

Успех ти желая! bouquet

За В направих зелена салата с 3 бр сварени яйца, много зелен лук и авокадо. Много ли са яйцата за мен? Мъжът ми не обича такава, затова цялата купа е за мен...

# 677
  • Бургас
sentido 2 яйца за вечеря Peace

# 678
Ето моето меню за утре
З-ябълка и кафе
О-боб с ориз,салата димати и ФПХ
В-същото като на обяд без хляб

Някой  знае ли режимна рецепта за баница със спанак?
Приятна вечер.

# 679
  • планетата Земя
Жгмъц,бързо да оздравяваш.
Мими,бързо и твоите проблеми да отшумят
Менюто утре з-ябълки о-праз с домати и ориз на фурна,салата домати и краставици в-ябълков пай+РЧШ

# 680
Добър вечер!

Дневен отчет - ден Варива

З: пропусната (много късно станах)
О: Ориз със спанак + салата домати и краставици + 1 морков + няколко маслини
В: Остатъка от ориза + 3 моркова + салата боб с лютеница и лук

Утре ден за въглехидрати:
З: Портокали или банани
О: Оризови бисквити, намазани с лютеница и с маслини + салата краставици
В: Халва + едно малко руло (80гр)

Аз вчера забравих да опомена, че реално от вчера започвам да броя 90 дена, че то преди това си беше ядене на корем  Laughing Laughing Laughing Без да спазвам грамажи, без нищо и реших, че изминалите 3 чтворки ще ги броя подготвителни, тъкмо да тествам кое по колко и как иии сега на чисто започнах. Дори си купих електронна везна и всичко минава през нея вече. Да ми е спокойно и мирно на душата, че не прекалявам с лакомията  Laughing Laughing Laughing

Понеже заради колената спрях да тренирам за момента (въпреки че утре мисля да подновя, но без клекове и напади), сега поне ходя по много - вчера съм извървяла 12 км, днес 10км и съм доволна от себе си.

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 19:47 от mariaaaaa_88

# 681
Милена, как правиш праза с домати и ориз? Blush
Аз пак да си задам въпроса за ананаса в консерва, в сок от ананас и без добавена захар- режимен ли е? newsm78
mariaaaaa_88 ,честита везна! bouquet  А какво имаш предвид под оризови бисквити? newsm78 Не знам дали за вгх ден са ок брашната от ориз, нахут, картофено/царевично нишесте и т.н. и затова ги избягвам. Но ще чакам някой друг да се включи по темата, че ми е любопитно може ли, не може ли... Grinning
Аз си хапнах послушно 55 гр шоко бисквити, 75 гр (2 броя) шоко мъфини, РЧШ и капучино с мааалко мляко.  Mr. Green Далеч под 200 гр беше вечерята, но се шоколадизирах напълно. hahaha

# 682
  • Русе
Ууухууу пак са затрихти уа....
Брашната, няма значение от ко, са ок за вгх, както например качамака, въпросът е тез оризови бисквити от какво точно са..... А? Crazy
дудинки радвам се за тортата, задели си за друг вгх..  Mr. Green
Инджи как бяха вкусотийката ябълки...  Party
Аз мноууу добре Апнах, утре няма да се тегля, щот кантара може ми тегли един...  Twisted Evil
За утре картофи на фурна с грах, може би..  Flutter
Хайд, хубав вечАр..  Heart Eyes

# 683
mariaaaaa_88 ,честита везна! bouquet  А какво имаш предвид под оризови бисквити? newsm78 Не знам дали за вгх ден са ок брашната от ориз, нахут, картофено/царевично нишесте и т.н. и затова ги избягвам. Но ще чакам някой друг да се включи по темата, че ми е любопитно може ли, не може ли... Grinning
Аз си хапнах послушно 55 гр шоко бисквити, 75 гр (2 броя) шоко мъфини, РЧШ и капучино с мааалко мляко.  Mr. Green Далеч под 200 гр беше вечерята, но се шоколадизирах напълно. hahaha

Благодаря! Аз бях питала преди време, но така и никой не ми отговори дали мога да ги консумирам. Нито царевични, нито оризови. И понеже хляб не ям, използвам алтернативните неща... Не знам доколко са режимни, но не са особено калорични, а мен лично ме засищат доста тези бисквити.

Скрит текст:
Ето тези имам предвид, защото са и безглутенови.

# 684
  • Русе
mariaaaaa_88 ,честита везна! bouquet  А какво имаш предвид под оризови бисквити? newsm78 Не знам дали за вгх ден са ок брашната от ориз, нахут, картофено/царевично нишесте и т.н. и затова ги избягвам. Но ще чакам някой друг да се включи по темата, че ми е любопитно може ли, не може ли... Grinning
Аз си хапнах послушно 55 гр шоко бисквити, 75 гр (2 броя) шоко мъфини, РЧШ и капучино с мааалко мляко.  Mr. Green Далеч под 200 гр беше вечерята, но се шоколадизирах напълно. hahaha

Благодаря! Аз бях питала преди време, но така и никой не ми отговори дали мога да ги консумирам. Нито царевични, нито оризови. И понеже хляб не ям, използвам алтернативните неща... Не знам доколко са режимни, но не са особено калорични, а мен лично ме засищат доста тези бисквити.

Скрит текст:
Ето тези имам предвид, защото са и безглутенови.

Хмм , май са за варива ден... От какво са направени всъщност?

# 685
Juliette14 , мисля, че са от "изпукан" ориз, а не от брашно- не се сещам за по-подходяща дума на бг... Embarassed Не знам само защо ги наричат вафли/бисквити като са без захар Laughing Но са вкусни, и аз много ги обичам.... Blush

# 686
  • Русе
Juliette14 , мисля, че са от "изпукан" ориз, а не от брашно- не се сещам за по-подходяща дума на бг... Embarassed Не знам само защо ги наричат вафли/бисквити като са без захар Laughing Но са вкусни, и аз много ги обичам.... Blush

Тугаз, за варива ден...  Flutter

# 687

Да, от кафяв ориз са, изпукан, и тези, които аз си имам, са с ленено семе и слънчогледови семки.

Значи ги оставям за следващия ден на варива, както и царевичните, че те пък са 98% царевица  Laughing Laughing Laughing А утре ще са сухарчета в такъв случай. Предполагам с тях няма драма?  Confused Confused

# 688
  • Русе
Да, от кафяв ориз са, изпукан, и тези, които аз си имам, са с ленено семе и слънчогледови семки.

Значи ги оставям за следващия ден на варива, както и царевичните, че те пък са 98% царевица  Laughing Laughing Laughing А утре ще са сухарчета в такъв случай. Предполагам с тях няма драма?  Confused Confused
Нема, нема...  Crazy

# 689
Жгмъц,бързо да оздравяваш.
Мими,бързо и твоите проблеми да отшумят
Менюто утре з-ябълки о-праз с домати и ориз на фурна,салата домати и краставици в-ябълков пай+РЧШ
Миленка мерси! Ейййй много тихо в темата, спите ли, ядете ли!Уф добре, че дойде петък, тежка седмица беше! Crazy
Хайде, спинкайте, почивайте ! bouquet newsm46

Общи условия

Активация на акаунт