Испански сериали - Тема 6

• 147 699
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
моля някой ,ако е гледал снощната финална серия на Pulsaciones по Antena3 ,да ми сподели- накрая всички ли се взривиха ? Praynig
Kъде могат да се гледат сериите онлайн , дори и без субтитри ?

http://www.atresplayer.com/television/series/pulsaciones/
изискват регистрация

# 406
Много интересна копродукция почва сега, но за съжаление май няма да можем да го гледаме.

Видаго Палас
Сериалът е копродукция между Португалия и Испания, в него се говори на португалски и галисийски. Още преди премиерата сериала е продаден на РАИ и на Полската национална телевизия.

Хотел Видаго Палас във Видаго, Португалия. Сюжета проследява живота на служители и гости на хотела в продължение на 12 седмици - от 1 до 15 август 1936 година. Точно момента, в който се провеждат Олимпийските игри в Берлин, тече Гражданската война в Испания и откриването на първото голф игрище в Португалия - това във Видаго.

Трейлър:

по кой канал го дават

# 407
За финала на El Principe:

Скрит текст:
Момичета, прочетох цялата тема, но не видях да сте обсъждали финала на Ел Принципе. Аз снощи го гледах и още съм шокирана, та ми се искаше да споделя с някого! Този край ми се стори толкова нереалистичен /или поне на мен ми се искаше да е друг/! Нали Фран призова всички да тръгват към къщата на Халид, как така се озова там сам, останалите къде са се мотали, та да пристигнат, като на кино, минута след смъртта на двамата?! В целия сериал винаги полицаите бяха с партньори, та ми се струва доста наивно да тръгне сам и то за такава важна мисия! Да не говорим Фатима и Хави как стояха като парализирани срещу пистолета на Халид, та Хави е обучен, професионалист, можеше да предприеме нещо, да скочат по-рано или да се метнат в лодката... Затова не приемам този край и отчаяно търся алтернативен - може ли някой да сподели линк на вариантите за финал?

# 408
  • София

Скрит текст:
Момичета, прочетох цялата тема, но не видях да сте обсъждали финала на Ел Принципе. Аз снощи го гледах и още съм шокирана, та ми се искаше да споделя с някого! Този край ми се стори толкова нереалистичен /или поне на мен ми се искаше да е друг/! Нали Фран призова всички да тръгват към къщата на Халид, как така се озова там сам, останалите къде са се мотали, та да пристигнат, като на кино, минута след смъртта на двамата?! В целия сериал винаги полицаите бяха с партньори, та ми се струва доста наивно да тръгне сам и то за такава важна мисия! Да не говорим Фатима и Хави как стояха като парализирани срещу пистолета на Халид, та Хави е обучен, професионалист, можеше да предприеме нещо, да скочат по-рано или да се метнат в лодката... Затова не приемам този край и отчаяно търся алтернативен - може ли някой да сподели линк на вариантите за финал?

Скрит текст:
aйй, главните герои умират????
аз съм още на 2 сезон 6 серия
има ли трети?

# 409

Скрит текст:

Скрит текст:
има ли трети?

Аз последния епизод не можах да го гледам с превод. Гледах части от него, но накрая разбрах, че
Скрит текст:
Фатима и Фран умират, а Хавиер не.
Трети няма

# 410
  • София

Скрит текст:

Скрит текст:
има ли трети?

Аз последния епизод не можах да го гледам с превод. Гледах части от него, но накрая разбрах, че
Скрит текст:
Фатима и Фран умират, а Хавиер не.
Трети няма

eeeee

# 411
  • Mediterraneo
Изгледах Велвет и сега ми е много пусто и празно  Laughing Направо бях откачила с тях  Heart Eyes Какво да гледам newsm78

# 412
Mr.Selfridge опитвам да гледам , пододбно е, ама не е същото, не ме грабва така.     

# 413
Гледах 1-ви епизод от "Велвет" и нещо не ме грабна. Може някой път пак да му дам шанс.

# 414
  • Mediterraneo
Дай му, няма да съжаляваш! Аз бях изтеглила само първи епизод, да видя дали ще ме грабне. Ох  Heart Eyes

# 415
  • София
откъде да си дръпна субтитри за el principe s02x15, 16 17, 18?
само това ми остана да догледам.. супер се дразня, че убиват през 2 серии някой герой

и аз се чудя след велвет и гранд хотел какво да гледам, някак не ми се почва мар де пластико втори сезон..
тегля el final del camino...
искам различен сюжет, да не се повтаря

# 416
# 417
# 418
днес изгледах Гран хотел....много готин Йон Heart Eyes
  Но едно не разбрах- бебето от кого е?То не е много важно в случая,но все пак питам вие какво мислите. А може и да са споменали,но накрая си признавам че го гледах на бърз кадър Embarassed

# 419
  • España
Изгледах Велвет и сега ми е много пусто и празно  Laughing Направо бях откачила с тях  Heart Eyes Какво да гледам newsm78
Ееееех, Велвет... еееех, Алберто...   Embarassed Laughing ...и на мен ми бе така  Wink , любим сериал, като изключим последния сезон (без финала).
Пробвай La Embajada  или, ако ти се гледа Мигел Анхел Силвестре  Sin tetas no hay paraiso- не е същото, но...
Чакам с нетърпение нещо ново да започне скоро !!!
А най- най - любим ми е El Internado  - стар вече, но пък невероятен със всичките му 7 сезона !!!

Общи условия

Активация на акаунт