Мурат Йълдъръм и Нургюл Йешилчай след "ASK ve CEZA" стари и нови проекти Тема182

• 54 166
  • 737
  •   1
Отговори
# 675

Лили, Рина!   smile3525 smile3525

Кралицата на нощта - трейлър на 15 епизод финал bg sub

http://vbox7.com/play:e063e20d05

https://www.videoclip.bg/watch/574096_kralicata-na-noshta-treilr … izod-final-bg-sub

# 676
Поли,  bouquet Надявам се тези сватбени снимки да не са някакъв сън, а реалност

Марти, и аз се надявам да не е сън на Селин.

# 677
  • на Морето
Поли,  bouquet Надявам се тези сватбени снимки да не са някакъв сън, а реалност

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes😍😍😍😍👏👏👏❤❤❤
Марти,сигурна съм че не е сън!!!!
И преди бях писала,че финала трябва да е европейски,все пак сериала 🎬 май е по-популярен и оценен или гледаем извън Турция-мое мнение!!!

А за Азис-🔫🔫🔫 🕌
На Осман пачките дето им се точеше хванаха крила 💸💸💸 и ⚖ и ⛓.

# 678
  Лили, Рина bouquet bouquet

Хриси Hug

Поли, и аз мисля, че не е сън. Достатъчно подсказки имаше за хепи енд. Heart Eyes

И от мен за лека нощ!

Ето тези двама паши мнооого ще ми липсват. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 679

Добро утро!

Прекрасен неделен ден ви пожелавам!

Скрит текст:

# 680
  Привет и от мен!

Хриси
, прекрасна закуска с още по-прекрасна компания! Heart Eyes

От инстаграма на Нургюл... добре релаксира. Simple Smile Ако ще започва проект с Халит, трябва да се зареди.

# 681
Привет на всички! Hug

Да се обознача и аз, че вече съм с излекуван компютър, надявам се да не ме издъни пак.  Laughing

Имаме нов трей, както се надявахме - с щастлив край.  Peace Остават ни още само два дни, за да видим и финалния епизод... И ще чакаме да видим Мурат в кое кафе или МОЛ ще се появи, за да го зърнем за малко...   Wink Имам някакви надежди, че този път няма да се потопи така дълбоко и за дълго, дано да се сбъднат.  Peace Той сигурно сега е при мама и тате в Адана, нищо чудно да се появи някоя фенска снимка от там.  Joy Joy Joy А засега продължават да излизат прощални фотки от  сета на Кралицата.  Grinning

Скрит текст:

Таня, Нургюл след лифтинга и акупунктурата май е минала на йога.  Joy Joy Joy Явно и тя се е отдала на релакс и здравословен начин на живот на чист въздух сред природата.  Grinning Тя поне е старателна - не спира да качва снимки в инстаграма си и да сме информирани ежедневно как е и къде е.  Grinning

Докато пиша, се появи нова снимка и от инстаграма на малкия Османчик - как са го докарали само сладурчето, точно като за сватбена снимка.  Joy Joy Joy

Yaşasın bahar ✌🏻☺☀🍭🍀🌸 #geceninkralicesi #geceninkraliçesi #kaanirevul #osmanbulut #osmansakallıoglu #yaşasınbahar #spring #yuppi #laylasirincasting #laylasirin

Още две снимки от последния снимачен ден...

И от официалния туитър - каква ли голяма изненада е приготвил Картал за Селин?

Kartal’ın Selin’e büyük sürprizi ne?

Последна редакция: нд, 17 апр 2016, 15:49 от Alex_B

# 682
 wavey wavey wavey

Хриси,  Hug Поли,  HugТаня,  Hug благодаря за успокоението; аз при първо гледане така се сепнах, а и на тур. сценаристи нямам доверие  Peace Joy Joy Joy

Алекс,  Hug Heart Eyes каквато програма си начертала за Мурат бей, да му се стъжни на човек/на фена  Joy Joy Joy Аз му давам един месец почивка - малко Адана, среща с г-жа Нинели и сие и стига толкова Mr. Green Joy Joy Joy И като удавник за сламка съм се хванала за новината за филм с Фарах  Peace Пресата още не я е раздула, но те сега се занимават с новите дизи проекти.

Днес снимките буквално валят  Laughing

# 683

Марти, днес наистина много снимки се появиха, от сета, с фенове, селфита...

# 684
 Алекс, Марти Hug Hug

Алекс, радвам се за успешната операция на лаптопа и ти пожелавам скоро да не ти се налага такова упражнение! Ти явно го подготваш за новия проект на Мурат да работи безотказно. Joy Joy Joy.. или първо за моловете и Старбъкс.

Марти, нека почине човека както трябва, че трябва вредни да му платят за този сериал. hahaha hahaha hahaha hahaha Всички му правиха гадории без Емре и Османчик. Mr. Green Joy Joy Joy

А Фатма продължава да твори...

# 685
Добро утро!  Hug

Нов ден, нова седмица - дано да са спокойни, усмихнати и успешни за всички!  Grinning Heart Eyes Hug

# 686
ELELE DERGISI OCAK 2016

Нургюл с приятелки

Една сускунларка е имала рожден ден вчера и е получила предложение за брак - Пелин Акил е казала "ДА" на приятеля си Анъл Алтан, който също е актьор и са заедно от две години. Тя малко му се пада кака, но се надявам това да няма значение за тях и да са много щастливи!  Grinning

http://www.ucankus.com/detay/158821/guzel-oyuncu-pelin-akil-evli … abi-bakin-ne-oldu

Скрит текст:

Още една усмихната принцеса Сускунлара  Grinning

Скрит текст:

Има качен в Замунда втория епизод на Game of silance. Онзи ден Мурат беше ретуитнал съобщението за новия епизод в официалния им туитър с надписите, че е базиран на турския Сускунлар /Марти го беше сложила и тук/. Вчера пък Реха Йозджан/Саит беше написал, че е гледал първия епизод и, че Еджевит, Билял, Ибо и Аху са много по-добри. А Мехмет Йозгюр беше ретуитнал сравнение на неговата и на Реха снимки с техните американски еквиваленти и пишеше, че американците  изобщо не подхождали на тези герои.  Mr. Green

Sleepers,1996
Suskunlar, 2012
Game of Silence, 2015

Има отново статия и от Ранини, но този път почти нищо не разбрах... Mr. Green

http://www.ranini.tv/ozel/14271/1/suskunlara-amerikan-seyircisinden-ret

Клипче и статия в американски сайт - питали са  продуцента Дейвид Хъджинс какво ще каже за турския Сускунлар и той е отговорил, че героите били невероятно, просто се влюбваш в тях и искаш да знаеш още и още за тях. Като се добавят и елементите на мистерия и трилър, това било уникален начин да се направи един сериал. 

http://www.ew.com/article/2016/04/12/game-of-silence-preview-dav … gins?iid=sr-link3

# 687
Здравейте и от мен!  Hug

Вмъквам се набързо, за да ви предам поздрави от г-жа Нинели от Истанбул  Laughing

Програмата на Патрона е предвидима и без изменения, както виждаме  Joy Joy Joy

Алекс,  Hug благодаря за новините  Heart Eyes Пелин Акил да е щастлива  Laughing

Не мога да се въздържа и ще повторя края на поста ти - това е голямо признание  newsm10 smile3501

Клипче и статия в американски сайт - питали са  продуцента Дейвид Хъджинс какво ще каже за турския Сускунлар и той е отговорил, че героите били невероятно, просто се влюбваш в тях и искаш да знаеш още и още за тях. Като се добавят и елементите на мистерия и трилър, това било уникален начин да се направи един сериал. 

http://www.ew.com/article/2016/04/12/game-of-silence-preview-dav … gins?iid=sr-link3

В очакване на снимки от г-жа Нинели ви пожелавам хубав ден и спокойна и ведра седмица  Hug

# 688
  • На юг от тук
Слънчев привет мили момичета.
Нашите папараци Алек и Марти,са ни информирали за програмата на Патрона.Спокойна съм,че мамчето му пак го е посетило.Знаем,че няма да скучае.
На всички спокойна седмица.

# 689
Нашият красив и чаровен малък джентълмен - точно като татко си Картал.  Grinning

Още една прощална снимка

Кати, Hug

Марти,  Hug Аз затова сложих статията, защото има добър коментар и за турския Сускунлар. Иначе излязоха много статии покрай премиерата на американската версия, но там основно коментират техния си вариант и слагат интервюта с главните им актьори, които се повтарят също като в турската преса - болшинстовото са копи-пейст.  Grinning Ти беше писала, че си зациклила на новината за проект на Мурат и Фарах, аз пък от миналата година съм зациклила на проекта с Колин Фарел и затова много искам в скоро време да видя Мурат точно в него. Да си почине сега малко и да се захваща за работа. Това посещение на Нинели в Истанбул ме радва не само защото сигурно ще качи някоя снимка с него в инстаграма си, но защото подозирам, че няма да е сама, надявам се Ана също да е с нея, а знаем, че тя е основният мотор на американския проект на Мурат. Дано да чуем добри новини в скоро време.  Peace

В тази връзка се сетих, че вчера в турските сайтове пак се въртеше новината за евентуално партньорство на Нургюл с Халит Ергенч. Днес видях, че рускините са превели една от статиите.

Халит Ергенч в новом проекте будет с Нургюль.?

Наконец-то после двух сценариев, которые предложили Халиту, он принял решение и сказал да новому проекту "Измир 1918". После финала Muhtesem Yuzyil, Халит два года выбирал проект и наконец то выбрал. Он будет играть героя, который борется за Отчизну. В понедельник будет подписан договор. За каждую серию Халит будет получать 150 тыс. турецких лир. Съемки будут проходить там, где снимается фильм Filinta. Интересно кто же будет партнершей Халита?. Продюсер проекта предлагает на роль партнерши Nurgul Yesilcay.

перевод Алла Котаниду

<П.С дай Бог, чтобы у них был совместный проект 😍☺ Халит - талант и Нургюль не хуже, оба талантливые актёры , у которых + Ко всему ещё и шикарная внешность, хороший тондем бы получился

Хареса ми послеписа - наистина Халит и Нургюл биха били добър тандем. Но от опит знам, че в началото на един нов проект, когато е определен единият главен изпълнител, за другия се предполагат какви ли не варианти, спрягат се имена, а накрая се появява някой съвсем различен....

От официалния инстаграм  smile3505 smile3505 smile3505

#geceninkralicesi #damattarafı Gecenin Kraliçesi final bölümüyle yarın akşam Star'da!

Май не познах за Нинели - явно е служебно в Истанбул и не е с Ана, ами с кмета на Тбилиси.  Joy Joy Joy

Istanbul. ,,Develi,, With Mayor of Tbilisi..

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 16:01 от Alex_B

Общи условия

Активация на акаунт