Мурат Йълдъръм и Нургюл Йешилчай след "ASK ve CEZA" стари и нови проекти Тема182

• 54 163
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Кати,  Hug
Алекс,
нищо не пречи Мурат да има и повече от един проект, който да не е свързан с турско дизи през есента. Един филм се снима за около два месеца, а за другия проект може би ще има повече подготовка. Да видим наистина ще качи ли снимки г-жа Нинели  newsm78 За да отиде в Истанбул толкова бързо след края на "Кралицата", явно е по работа и е съобразено с някакъв график. Моето впечатление е, че на Мурат му се работи и имам някаква увереност, че няма да чакаме много. Дано да сме прави  Praynig Praynig Praynig Но също така съм сигурна, че няма да е турско дизи  Peace

На проекта на Халит Е. съм му хвърлила око и бих се радвала да е с Нургюл. 1918 г е много интересно историческо време за Турция - разпад на империята, полагане основите на републиката, времето на Кемал Ататюрк, а точно в Измир и борбата с гърците (Измир си е старата Смирна и до ден днешен той е по-особен град в Турция). Така че ако сценарият е добър може да се получи нещо много интересно.

Аз  tantrum и се надявам на новини довечера! Laughing

# 691

Привет, къзлар!   wavey wavey wavey

Алекс, Кати, Марти Hug Hug Hug

Много готин младоженец ни чака утре вечер.

# 692
  • София
Здравейтеее, мацки!
Няма друг мъж, на който така да му стои костюм. Няма!
Особено черен и то на младоженец. Красота!!!
Нямам търпение да дойде утре и да гледаме последния епизод.

# 693
[Алекс HugХриси HugМарти HugКати HugПоли HugТанче HugКети Hug благодаря ви за всичко споделено  smile3521
Аз си изгледах 13 и 14 епиозд на Кралицата и сега си чакам вече последната серия.Малко ми става мъчно ,че сме вече в края на това пътешествие ,но какво да се прави  smile3518нищо дано Мурат ни зарадва в най-скоро време с нещо ново  smile3521
В 13 и 14 епизод почнаха да се разплитат интригите и всеки почна да си получава заслуженото. .
Картал и малкия Осман са чудесни заедно ,много хубаво се гушкат и се забавляват  smile3521Мерием като Селин също прави добри включвания доколкото  и стигат силичките де  smile3503
Харесаха ми много Хакан и Бурджу -той успя да надскочи себе си ,да прости и да дари кръв на умиращ човек ,а детето пък също прости на истинския си баща и му даде шанс  smile3521Не ми харесва ,че Октай се измъкна лесно ,но айде и аз да му дам шанс може пък да се очовечи някой ден  smile3521
Езра горката не може да се побере в себе си и не може да го пусне този хубав Картал без бой  smile3521Ееее на всяка жена би и било трудно да пусне такъв мъж  Joy Joy Joy Joyама Езрата малко попрекали и сега ще видим в последния епизод какво ще стане и колко и дали изобщо Селин ще пострада  newsm78
Осман най-накрая попадна там където трябва и сега се ослушва като прасе в царевичак  smile3511Обаче толкова е гаден този човек ,че направо ми е неприятно да пиша за него  smile3511В Сускунлар беше отвратителен ,нооо тук е надскочил възможностите си артиста  smile3511
Азис остана сам в голямата и красва къща и сега дано не успее да се самоубие преди да отговаря за престъпленията си пред закона  newsm17
Много интересно инфо за Нургюл прочетох smile3521Халит е голям артист и харизматичен мъж и според мен ще си отиват с нея и ще им се получат нещата мнооого добре  smile3521Дано се окаже вярно инфото и да започнат съвместен проект двамата  smile3521

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 10:50 от Eny87

# 694
Нова снимка на Мурат - не е от Нинели.  Grinning

И от инстаграма на Нургюл

Müdürnaaptın keyfiiii😂😂😂 @tolgacevikofficial

# 695
  • На юг от тук
Добро утро във вторник.

И пак Родопи планина

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 08:37 от KKATINNA

# 696
Добро утро и от мен!  Hug

Кати, донесла си ни нова красота и кафенце.  Hug Този път аз ще добавя само компанията и пожелание за ведър, спорен и спокоен ден, в очакване на финала довечера!  Grinning Heart Eyes Hug

# 697
 Добро утро и от мен на всички! Hug Hug Hug Hug Hug

Кати, донесла си ни отново красота! bouquet а Алекс, компания. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последният Kralicesiday... започва да ни наляга тъгата и да усещаме липсата на Мурат, но и аз се надявам да е за кратко. И аз като Марти, не му пречи на Мурат да играе в два проекта. Heart Eyes Дано, дано, дано... както се пее в една наша песен...  Simple Smile до  един много добър Мурат, да застане поне още една добра партньорка... Simple Smile Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Силно се надявам да видя Халит и Нургюл в един проект, с един хубав сценарий и в същото време след Парчетата вече имам малки страхове за великите актьори на едно място... Дано това, което се случи в Парчетата да е било просто инцидент. newsm78

Алекс, благодаря за подробното инфо  за Тихите. На мен първи епизод ми допадна, направен по американски, разбира се, но се придържат по турския, поне за сега. Радвам се за добрата оценка на турския вариант, което си беше факт и не знам дали сега комшиите ще оценят какъв хубав проект прекратиха набързо в нищото. Mr. Green

Надявам се, бързото посещение на Нинели наистина да не е само служебно и да има връзка също и с Мурат, а не просто да се видят. Praynig

Приятен ден на всички и след около 10 часа - всички на финала. Heart Eyes

# 698
Тази снимка на Мурат се появи късно снощи - хотел "Четири сезона" в Истанбул.

А Нинели качи тази в 2 ч. през нощта - явно дълго са празнували подписването на Протокол за побратимяване на Истанбул и Тбилиси от кметовете на двата града.  Grinning

Скрит текст:
Signing Ceremony of Istanbul and Tbilisi Sister City Protocol. Dr. Kadir Tobash Mayor of Istanbul and
Dr. David Narmania Mayor of Tbilisi.

Таня, появи се докато пиша.  Grinning Hug И аз си мислех същото за великите актьори в един проект, но после се успокоих, че Халит най-добре си се целуваше във ВВ, а пък във филма "Горчива любов" си беше направо страстен, та се успокоих.  Joy Joy Joy

# 699
  • На юг от тук
Альооо Алекс Hug Hug,сабах,сабах за целувки си заговорила.Моля те не забравей,че някои хора сме на работа и ако около нас се намира хубав и по-млад колега...... не ми се мисли какво може да му се случи. Joy Joy Joy Joy 
Танче,вече времето е хубаво,сигурна съм че Мурат често ще го срещаме я по кафето,я по някои летища.Ще го следим изкъсо къде джитка Joy Joy и с кого newsm78 newsm78

По-слънчев ден на всички.

# 700
Кати, целувките на Халит, за които споменах одеве не знам, но тази снимка с нашия младоженец може и да възбуди по-такива помисли...  Joy Joy Joy

Gecenin Kraliçesi Final bölümü ile bu akşam Star Tv’de! #geceninkralicesi #final

Ето най-после и снимка от Нинели - Мурат ви чете съобщенията и ви се радва.  Joy Joy Joy Както и очаквах - вече брадясал и леко рошав.  hahaha hahaha hahaha Да видим колко дълга брада ще си отгледа този път.  Mr. Green

😃😄😄

Малкия Каан пък ни пита дали ни харесва новата му прическа.  Grinning

Herkese merhaba, yeni saç modelimi nasıl buldunuz ?󾍇󾌴󾌴󾌴󾀼󾌬☀󾥼

И от инстаграма на Мурат - сигурно одеве така старателно ровеше в телефона си, за да избере с коя снимка да ни зарадва.  Joy Joy Joy

"Gecenin Kraliçesi Final" bu akşam 20:00 de star'da..Veda için..😎🖐🏻

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 12:21 от Alex_B

# 701
Привет! Кати,  Таня,  Hug Алекс  Hug
Докато ми дойде нетът, времето ми за мотаене изтече  #Cussing out Joy Joy Joy

Кати, целувките на Халит, за които споменах одеве не знам, но тази снимка с нашия младоженец може и да възбуди по-такива помисли...  Joy Joy Joy

Gecenin Kraliçesi Final bölümü ile bu akşam Star Tv’de! #geceninkralicesi #final

Ето най-после и снимка от Нинели - Мурат ви чете съобщенията и ви се радва.  Joy Joy Joy Както и очаквах - вече брадясал и леко рошав.  hahaha hahaha hahaha Да видим колко дълга брада ще си отгледа този път.  Mr. Green

😃😄😄

Малкия Каан пък ни пита дали ни харесва новата му прическа.  Grinning

Herkese merhaba, yeni saç modelimi nasıl buldunuz ?󾍇󾌴󾌴󾌴󾀼󾌬☀󾥼

И от инстаграма на Мурат - сигурно одеве така старателно ровеше в телефона си, за да избере с коя снимка да ни зарадва.  Joy Joy Joy

"Gecenin Kraliçesi Final" bu akşam 20:00 de star'da..Veda için..😎🖐🏻

Алекс,  Heart Eyes много хубави снимки си ни донесла. Нинели най-накрая се отбеляза, но може да се иска и още  Peace Laughing

И Мерием с гаджето, което на мен определено ми харесва (за мъжа говоря  Peace Laughing)

Скрит текст:

До довечера!  Hug

# 702
Марти, Hug И аз мисля, че Нинели може да се постарае доста повече - какво е само една снимчица за чакащите фенки на Мурат.  Joy Joy Joy

Алп Йозджан, гаджето на Мерием, и на мен ми харесва визуално. А като се добави, че се занимава с яхти и има офис в Сен Тропе, съвсем ми хареса.  hahaha hahaha hahaha Доколкото разбирам от гугълчо, са били на закуска, а по повод финала на Кралицата тя е казала, че в живота е така - нещо свършва, друго започва. Скоро ще има нов проект, за който ще чуем. Много ми е интересно какъв ли ще е?  newsm78

http://televizyongazetesi.com/dizide-uzulen-meryem-uzerli-askta-guldu/42004/2/

Още една статия, публикувана от Ранини, в която анализират и сравняват турския и американския вариант на Сускунлар, но аз лично нищо не разбрах.  Mr. Green

http://www.ranini.tv/ilk-bakis/14138/1/game-of-silence-ben-hic-unutmadim-unutamam

Вчера пък четох нещо за Аслъ и Мурат Боз, от което по същия начин нищо не ми стана ясно, добре, че поне него рускините го преведоха.  Grinning

Скрит текст:
Мурат захотел и Аслы прекратила общение! Ревностный кризис!

Поговаривают , что Мурат Боз строит свадебные планы по отношению к Аслы Энвер. Певец обратился к возлюбленной с особой просьбой.

Поговаривают , что Мурат захотел чтобы Аслы разорвала связи с своим агентством и изменила фирму, с которой сотрудничает. Такое желание Боза вызвано тем , что бывший муж Аслы -Биркан Соколлу связан с этим же агентством. Так как Мурат не хочет чтобы Аслы каким либо образом было связана с Соколлу, девушка приняла эту просьбу. Мурат даже не захотел , чтобы Аслы сама шла расторгать договор. Как сообщают , актриса воспользовалась услугами уполномоченного лица, чтобы тот разорвал все пути с агентством. Также выяснилось , что Мурат стал против совместного проекта Аслы с бывшим мужем Бирканом Соколлу.

Кстати , сегодняшняя любовь Биркана Соколлу- актриса беррак Тюзюнатач , рабтает в том же агенстве.

И още една клюка, която са превели - това вече наистина ми се струва, че си е чиста проба жълтина...

https://gecce.com/fotogaleri-erol-kose-tuba-buyukustun-ile-onur- … aylak-bosandi?p=1

Скрит текст:
ШОК!
ЭРОЛ КЁСЕ : ТУБА БЮЙЮКЮСТЮН И ОНУР САЙЛАК РАЗВЕЛИСЬ!

Эрол Кёсе сказала, что Туба Бюйюкюстюн и Онур Сайлак развелись , но они скрывают развод от всех. В программе Эрол Кёсе "Давай поговорим обо всём" появилась интересная новость. Как утверждается Туба Бюйюкюстюн и Онур Сайлак развелись. Также ведущая сказала о том , что эту новость они скрывают от всех.

Кёсе в сделанном заявлении сказала так:" Пожениться важно , но продолжить ещё важнее. Все знают , что Эрол Кёсе не разбрасывается пустыми утверждениями. То. что я слышала - это конкретное утверждение : Туба Бюйюкюстюн и Онур Сайлак развелись , и скрывают это от всех.
Я и раньше делала утверждение : Мурат Боз и Элиз Сакучуоглу поженились. Эти мои слова , поклонники опровергли. Спустя неделю , в "Турецкие новости" вышло подтверждение брака.

Эту новость , я узнала от очень близкого источника Онура Сайлака. Приблизительно 2-2,5 месяца назад они развелись".

Тази снимка на Нургюл от представянето на Орифлейм не сме я виждали - преди малко я качи мениджърката ѝ /на снимката е вляво/.

И от туитъра на Кралицата

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 13:33 от Alex_B

# 703
     Привет, момичета!  wavey wavey wavey

Кати, Алекс, Таня, Марти! Hug Hug Hug Hug

Една нова снимка от щастливото събитие в епизода довечера.

Много сладка снимка на малчугана от инстаграма му.

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 16:44 от ~Hrisi~

# 704
Хриси,  Hug и още една зад кадър  Heart Eyes

Алекс, дано вторият ти спойлер НЕ се окаже истина  Praynig Praynig Praynig Този сериал не ми се гледа Mr. Green #2gunfire #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт