"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 3

• 86 900
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
Еййййй много тъпа тая Бахар, ейй. Чак ме е яд да гледам... Как ще идеш сама бе, как бе?! Тъпачка, сама си заслужава последствията. Нали сега за убийството на тоя ще я тикнат в панделата?

# 676
  • Велико Търново
Е, вече Бахар започва да се закопава - чак ме е яд да я гледам ooooh! кой знае колко серии ще виси в затвора....

# 677
Чак сега изгледах епизода от днес и да ви кажа честно Йелдъс ми се стори много права в нещата които им каза в болницата.Веднъж и аз да съм съгласна с нея Joy
А тая пък Бахар веднъж не е казала истината.И не стига че излъга но и отиде сама да но си парите...нямам думи за нейната глупост просто ooooh!

# 678
  • София
Да, вчера дадаха Осман как си говореше на гроба на Едибе и каза, че е знаел, че Тунч е син на Зюхре, но е чакал да види кога ще му каже. Според мен повече го боли, защото не тя му каза, а научава от хората, в случая от Ейлюл. Сега не го обвинявам, прав е човека да не й вярва и да се държи така.
Абсолютно! Peace

# 679
Така й се пада на глупавата Бахар, като пази толкова тайни. Чак нямах търпение ченгетата да я пипнат, макар и невинна. Нека да си поседи малко в ареста, та да й дойде акъла в главата като все крие неща от мъжа си. Първо с къщите се набута, сега отиде и сама в чуждата къща при мъж, който видимо беше агресивен и ненормален. Ми нека й. Патка.
Йълдъз сега ще хване ли въдицата на тоя "мачо"? Осман кога ще прости на жена си? Някоя от вас, момичета, знае ли?

# 680
Знам, че Бахар ще виси 50тина турски серии в затвора. Ще ни дотегне, повече от месец е това.

# 681
Тая Бахар  newsm78 Кой нормален човек ще ходи по хорските къщи и ще влиза вътре без да е поканен, викайки: Ехооо има ли някой?  ooooh!

# 682
  • Велико Търново
Тая Бахар  newsm78 Кой нормален човек ще ходи по хорските къщи и ще влиза вътре без да е поканен, викайки: Ехооо има ли някой?  ooooh!
Joy

# 683
Така й се пада на глупавата Бахар, като пази толкова тайни. Чак нямах търпение ченгетата да я пипнат, макар и невинна. Нека да си поседи малко в ареста, та да й дойде акъла в главата като все крие неща от мъжа си. Първо с къщите се набута, сега отиде и сама в чуждата къща при мъж, който видимо беше агресивен и ненормален. Ми нека й. Патка.
Йълдъз сега ще хване ли въдицата на тоя "мачо"? Осман кога ще прости на жена си? Някоя от вас, момичета, знае ли?
Ще се хване и ще преспи с него.Той ще и направи запис и Одман ще го види.Ще се поболее и тогава Йелдъс ще го прибере и Зюхре ще е там,но дали и прощава тогава не знам.Те всички по него време живеят в апартамента на Йелдъс а Ейлюл живее в имението.

# 684
Бахар толкова ме дразни с тъпотата си, че сменям канала. Дано я приберат в затвора и не я показват много много. Така добре си беше, когато беше в кома Crossing Arms

# 685
  • Край ''синьосиньото синьо море''
На гроба на Едибе Осман каза че е знаел но е мълчал защото ""ИМАЛ ПЛАН".Какъв ще да е този "ПЛАН", който ще накара такъв ОСТЪР КАМЪК като Козан да мълчи... Въобще не е чакал тя да си каже...Да не би да я попита, както би направил всеки нормален мъж. Naughty.Пак някакви комбинации дето са само в неговата глава и тази на Ейлюл...И там е имало ''уговорка'' между тях.... Затова Осман се вбеси, че Ейлюл си отвори устата....
О.К. жертва всичко като реши, жена, деца....всичко! #Cussing out
А каква е точно причината Едибе да полудее....Дали не е че Осман още тогава е знаел истината и е тормозел сестра си, че помага на Зюхре,,,Към детето на сестра си няма причина да се отнасяш като с парцал... Naughty
Това си е моя логика.....а сценаристите....те си знаят Mr. Green
Като казах сценаристи.....Да беше сложил ножа в ръката на Бахар онзи мутраляк, че да имаше отпечатъци.... ooooh!

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 17:41 от susy

# 686
Не го ли сложи? Joy

# 687
Че той ножа не е ли на Бахар? Някой го взе от кухнята й, защото когато ония отиде да се кара с Бахар тя режеше салата, а като се върна в кухнята ножа го нямаше. По ножа ще има отпечатъци от Бахарката

# 688
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Мдаам! newsm78 Ако е влязал май съм го пропуснала  Mr. Green Тогава се връзва  Peace
Аз съм ДЕВА и обичам да анализирам Mr. Green
Отпечатъците по ножа, когато режеш домати са РАЗЛИЧНО разположени от тези когато наръгваш някого в сърцето... Naughty Peace Peace Peace
Ама май полицията няма да се съобрази с моите разсъждения Mr. Green и ще държи Бахар на топло, което е добре за нейната глупост...белким схване що за тъпа патка е.... Naughty hahaha Joy
Казах ''патка'' щото другата дума е нелицеприятна ноооо много по-подходяща! Mr. Green

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 19:35 от susy

# 689
  • София
Бахар толкова ме дразни с тъпотата си, че сменям канала. Дано я приберат в затвора и не я показват много много. Така добре си беше, когато беше в кома Crossing Arms
Joy  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт