"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 3

• 86 903
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
И аз подкрепям Фериде и Дженката.
Постоянно ги лъжат, те добри толкоз добри, че чак прости.
И като си тръгне Фериде какво? Ейлюл да не би да бъде обичана, жал ми е за Ейлюл в момента, защото е безсилна и прави мизерии след мизерии.
Въобще в тоя филм всички лъжат като дърти мангасари.

# 661
  • Край ''синьосиньото синьо море''
З пък не обвинявам Фериде, дори напротив. Ай сиктир и Зюхрета и чудесии, все на някой трябва да отстъпва братче и да им прави услуги. Ми прави са с Джунейт да мислят вече само за тях. Малко ли преживяха...
И аз съм на същото мнение - само я тъпчат и унижават; ако трябва винаги и с всички да се съобразяват, няма да са заедно никога; пък и защо да отговаря тя за минали действия, премълчани истини....

Ами да се хванат двамата и да отпрашат към залеза, и да си устроят живота далеч от сем.Козан...
Млади, здрави, образовани и с пари....Да започнат на чисто...
Фериде много добре знае какво я очаква в къщата на Козан-ще я '' тъпчат и унижават'' И тогава защо се набута там, вместо да се дистанцира докато Дж. се разбере с баща си и жена си, ако е мъж, де! Thinking

# 662
Ние като подхванахме Джунейт и Фериде та няма спиране  Joy
Я споделете мнение и за другите участници във филма и за другите ситуации.
Мен лично Берат много почна да ме дразни отново.Не знам в момента в който го видя в костюм да се надуваи просто ми иднадувасчупя телевизора.И на Йелдъс се дразня малко в повече са вече тия нейни фасони.

# 663
Това с Йелдъс и мен започна да ме дразни....Ими знаеш какъв е баща ти...К'во друго очакваш, освен да сътвори някоя простотия....Легнала, дрогира се с хапове, вместо да се вземе в ръце и да реши какво да прави...Размисляш....дали да си прибереш мъжа, да му простиш и да си подредиш живота, доколкото е възможно.......или да му биеш шута и край.... Naughty Йелдъс е някак недоразвит образ...Учила ли е , има ли професия, защо не се включва в семейния бизнес   Или и е отредена ролята на цивреща интригантка... Crossing Arms               
На мен много ми е интересен Шахин....как ше се измъкне от ситуацията... newsm78

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 21:53 от susy

# 664
Е той Шахин сигурно няма да се измъкне от ситуацията и ще го разберат какъв е,но сигурно ще разтягат локуми 200-300 епизода докато видим развръзката,все пак как ще го докаратбдо 1000 епизода иначе. Joy

# 665
Шебнем го прострелва нали ви казах.
Тя отива с багер да бута къщата и да убива Севги, а той се изперчва пред куршума. Както Ейлюл спаси Осман.
После изчезва и не знам как се появява пак.

# 666
Брей, браво на Йълдъз.
Събуди се от депресията.

# 667
  • Велико Търново
Мда...добре му го рекна, на баща си.
Тая Зюхре пък не мога да я разбера - защо не каже, че е била изнасилена? Оня вика, хули, обижда, децата - шашардисани...

# 668
За мен Зюхрето е много противоречив образ. Все мълчи, все не смее да говори и стават патардии. Замълча, когато Бахар дойде бременна и яде шамари.
Замълча, когато Тунч реши да се жени за Фериде, все гледа своя гъз и Осман да не научи. Уж за семейство от 40-41г. (нали го дадоха наскоро) , уж се обичат, уважават и подкрепят с Осман, а  тя така и не смее да каже истината.
Ейлюл и тя обича Тунч, цуни-гуни, а го повлече в блатото.
Всички са изкукуригали неадекватници.
Добре се движат след 400 и кусур серии се разбра чий син е Тунч.
Сега чакаме да видим кога двете магарици ще разберат, че са сестри.

# 669
Нали племеникът на акушерката каза на Осман, че Зюхра е майка на Тунч....Дъртия що чак сега се газира? newsm78

# 670
Умут има тесни връзки с мафията, а няма пари да купи нови гащи на Лейля и ходи да краде дрехи от бабите? Ще падна. Joy

# 671
  • ГО
А Бахар какви вежди си е отгледала  ooooh!

# 672
Ах,Козан! Тая дърта лисица!

# 673
  • Велико Търново
Я, кажете с две думи какво изпуснах вчера Wink bouquet

# 674
Да, вчера дадаха Осман как си говореше на гроба на Едибе и каза, че е знаел, че Тунч е син на Зюхре, но е чакал да види кога ще му каже. Според мен повече го боли, защото не тя му каза, а научава от хората, в случая от Ейлюл. Сега не го обвинявам, прав е човека да не й вярва и да се държи така.

Общи условия

Активация на акаунт