"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 3

• 86 910
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
Голему локуми. Ейлюл е яко дразнеща. А тоя Алпер, мамооо! Телевизора ми се напуква чак. То бива, бива грозник.
 ooooh!

# 646
  • София
А Феридето какво е перде !!!!!!  ooooh! ooooh! ooooh! Личи си, че е сестра на Ейлюл...  Joy

# 647
Еййййй как ни резнаха във времето днескааа. Много грозно  Crossing Arms
Мъжа ми ми вика "глей ся, глей как изчезва Феридето...." и пляс, пуснаха финалните надписи. Знаел е, че ще пускат мач, гадината му с гдина и ми гледаше сеира  Joy

# 648
Мама Къти хахахах, моят мъж понякога се прибира рано и като види сериала и вика "ейй пак ли Бахар и Кемал дават?" А ако го гледам по турската привечер и вика "Ее ми тея още ли не са умряли?"  Joy Joy Joy

# 649
Ееее прибирам се преди малко с надежда да хвана поне края на филма,пускам и...футболно студио.Като ви чета явно са отрязали сериала днес.
Някой може ли да каже с две три думи какво се случи днес,има ли смисъл да го търся в нета или нищо особено.

# 650
Наде, нищо. Лейля отиде на гроба на майка си да поплаче там, Умут я намери. Саит се ядосваше, че избягала и отиде да търси сестра й, за да я нарани, защото тя наранила него и тя в тоя момент се появи. Облече булчинската рокля, оня сельо сложи костюма и гостите дойдоха. Джесур търсеше Бахар, но не я намери и се ядосваше, че Шахин я е скрил. Ейлюл отиде в имението и прати бележка на Джунейт, че знае коя е истинската майка на Тунч. Зюхре я прочете и отиде да й се моли да мълчи, Ейлюл каза, че ще замълчи, само ако изгонят Фериде оттам. Зюхре започна да гони Фериде, но Джюнейт беше категоричен, че Феридето ще си седи там. Ейлюл беше решена да каже истината на Осман и я каза. Зюхре й стана лошо, Кемал удари няколко токата на грозния Алпер и май това беше.
Юсуф нервен, плачка, обрязали го и бил неспокоен. Друго не се сещам. Joy

# 651
Благодаря  bouquet
Значи може да превътря на бързо тази част с Ейлюл и семество Козан да водя какво става,явно само това е било интересното днес.

# 652
Виж, то много се точи. Ейлюл каза, че Тунч е син на Зюхре, Осман се приближи до нея и й каза: "Нали знаеш, че казана дума е хвърлен камък" и това беше. Зюхрето ревеше. Сигурно другата седмица ще е интересно да видим продължението.

# 653
  • София
Наде, Зюхре се моли на Феридето да напусне дома им, умоляваше я на колене, като каза, че иначе е погубена, но Фериденце гледаше като изоглавена с овчия поглед и не мръдна... Егати тапира!  ooooh! #Crazy

# 654
И какво трябваше да направи Фериде? Въобще не ми е жал за Зюхре, честно.

# 655
  • София
И какво трябваше да направи Фериде? Въобще не ми е жал за Зюхре, честно.
На мен също не ми е жал за Зюхре! Ама аз няма да и ставам снаха...  Joy
А Фериденце можеше поне временно да напусне, можеше да я съжали, нали е добрия ангел...  Wink  ама къде ти...  ooooh!
Като пиавица е, братче...  ooooh!

# 656
Явно другата седмица ще е интересно ама то така се протакат нещата,до сега гледахме Йелдъс депресирана сега ще гледаме Зюхре.А относно Фериде дали тя не е пожелала или Джунейт не и е дал да тръгне не знам,не съм го гледала още,но че нито единия не влиза положението на Зюхре това е ясно.Някак си егоистични ми станаха двамата изведнъж,Кемал поне като искаше да е с Бахар си обра чукалата и замина без да се бърка на никой,пък тия двамата...но както и да е предполага ме по-нататък ще ги захаресам отново.
А на мен ми е интересно сега Ейлюл като обвини Тунч за всичко,след време като се появи как ли ще реагират всички,дали ще го приемат.

# 657
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Феридето е като голяма бяла птица т.е. патка....В началото ми се струваше добричка, наивничка...Нооо откакто си плю на сурата и отиде да живее при Козан... #Cussing out Поддава се на всякакви манипулации от кой ли не.  Naughty
Днес, много добре знаеше за какво говори Зюхре....Можеше да си грабне чантата и да се махне, поне за момента...Ако беше го направила, Зюхре щеше да и бъде съюзник до гроб. Ама не, седи и се пули... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 22:10 от susy

# 658
З пък не обвинявам Фериде, дори напротив. Ай сиктир и Зюхрета и чудесии, все на някой трябва да отстъпва братче и да им прави услуги. Ми прави са с Джунейт да мислят вече само за тях. Малко ли преживяха...

# 659
  • Велико Търново
З пък не обвинявам Фериде, дори напротив. Ай сиктир и Зюхрета и чудесии, все на някой трябва да отстъпва братче и да им прави услуги. Ми прави са с Джунейт да мислят вече само за тях. Малко ли преживяха...
И аз съм на същото мнение - само я тъпчат и унижават; ако трябва винаги и с всички да се съобразяват, няма да са заедно никога; пък и защо да отговаря тя за минали действия, премълчани истини....

Общи условия

Активация на акаунт