"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 3

• 86 897
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
Макар, че тези серии, които "текат" сега са снимани от по-отдавна и е възможно като време пак да се появи за малко. Някоя от вас, която следи сериала има ли информация какно става с този герой?

Убиват го...но защо newsm78...незная...гледах час от серия...всички бягат през една гора...Джунейт,Фериде,Осман,Ейлюл...и Тунч умира в ръцете на майка си...

# 706

Благодаря, Свети!

# 707
Грях ми на душата, но днес не почувствах и грам съчувствие към Бахар...Като IQ-то ти е под средното слушай какво ти говорят хората и изпълнявай...Да сгрешиш е човешко, но всеки път да настъпваш мотиката, колчем ти се предостави случай е ......диагноза!  Sick
Да поседи сега в тюрмата да и дойде акъла! newsm78 Такива....само до печката...И да се молят от семейството да не обърка копчетата на газовата фурна.... ooooh!
Ама, моля ти се, тя адвокатка щеше да става!

# 708
Оффф някой да каже какво стана днес,какво пак е направила Бахар ooooh!
Почнах работа и не мога да гледам Cry

# 709

Благодаря, коте! Четох за този нов сериал. Ето, значи, къде изчезнал нашия Тундж. Едва ли ще се появи отново в сериала. Макар, че тези серии, които "текат" сега са снимани от по-отдавна и е възможно като време пак да се появи за малко. Някоя от вас, която следи сериала има ли информация какно става с този герой?

Моля, моля, Криси 🙋
Тунч пак се появява след около 40 серии, събират се с Ейлюл и накрая умира докато търсят бебето на Джунейт и Фериде ли беше, не си спомням. Но това става след много мноогоо серии. Тунч го раняват и той пуква посред гората. Иначе го убиват, защото щял да участва в друг сериал и т.н.

Радвам се, че съм полезна!    Wink

# 710
Такива....само до печката...И да се молят от семейството да не обърка копчетата на газовата фурна.... ooooh!

Joy Joy

Тия сценаристи биха по тъпотия и Дързост и красота   hahaha И каква е тази присъда дето влиза в сила веднага?

А Йълдъз значи като невидяла. Този мнимия психолог само и хвърли два три погледа и на нея и омекнаха коленцата като на ученичка  ooooh!

# 711
  • Край ''синьосиньото синьо море''

Ами тойзи ''процес'' беше гУем т***к....Нямаше показания на разследващите полицаи....Нямаше никакви веществени доказателства....само една циганка, дето не се чу какво точно каза... ooooh!
Ииии от раз 15 год.  Joy
Разбирам я Йълдъз....Оказа се прецакана от всички....Ама тя си е виновна като се е вторачила във Ферман цял живот...Занемарила университет, кариера... всичко!  Сама се е обрекла на ''домашен
уют''....Мъжете не обичат дейни жени....но към ''домакините'' са пренебрежителни,високомерни, арогантни,(по мои наблюдения) Naughty

# 712
Здравейте, изпуснах последните две серии. Случи ли се нещо интересно? Палавата Йълдъз спа ли с мнимия доктор? hahaha

# 713
Много съм на зад със сериите но поне съм ги гледала на турски и долу горе знам за какво става на въпрос.Та снощи изгледах епизода в който Умут каза на семейството си че с Лейля са женени.Ами какво да кажа,тази жена Севгито за всяко едно нещо припада или просто пада и седи на земята или се търкаля,не знам трябва да и дадът награда за най много припадъцимногоин сериал.Вече разбирам от кого Бахар е наследила седенето и леженето по земята и таркалянето по улиците.Поне вече няма да се чудя защо е такава Whistling Joy

# 714
Здравейте, изпуснах последните две серии. Случи ли се нещо интересно? Палавата Йълдъз спа ли с мнимия доктор? hahaha

Вчера го гледах и май да, Йълдъз изглежда е имала цун-гун с доктора, но е разбрала, че е измамник. Как обаче, не разбрах, нека някой друг да ни го изясни този момент, моля  Grinning

# 715
  • ГО
Е как, как - Фериденцето я светна.  Tired
Намери някаква бивша на мнимия доктор, заведе я при Йелдъз, онази й разказа всичко и така разбраха що за стока е той. После отидоха до апартамента му и видяха, че е имало камери, тръгнаха си, а малко след това Йелдъз получи клипа, дето е снимана да се гушка с него.

# 716
  • София
Не мога да разбера защо всички жени в този сериал са много тъпи .... Има само една Ейлюл, която явно не е, защото разиграва всички. Страхотен имидж за жените.... или тъпа или зла

# 717
  • София
 Joy

А някои от тях и тъпи, и зли!   Joy

# 718
Гледах финала на 5 сезон.Сценаристите са наистина с психични отклонения.
Скрит текст:
Севги е с мозъчен инсулт заради Демир,Кемал умира,Бахар падна до къщата която гореше.Осман Козан и него го убиха.Може и да има и други убити,понеже дадоха как стрелят наред в имението. Фериде влиза в затвора.И Мерт напусна сериала.Ще видим дали ще го замести някой.

# 719
Ние тук кой сезон гледаме?

Общи условия

Активация на акаунт