Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 33

• 78 970
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Какво искаш да кажеш, свива и придърпва  Cry охх дано всичко да е наред Sad Не кървя,ама не разбрах къде точно да ме боли и тнт  Sad Sad Sad : . Иначе пия витамини,а и има ли начин как да разбера,че бебето е добре попринцип

# 226
  • в сърцата на децата <3
Нещо изобщо има ли ти? Какъвто и да е дискомфорт?

# 227
Мисля,че не,незнамм.А пък съм на лекар чак на 18,04 дано да ми расте добре бебенцето  Wink

# 228
  • в сърцата на децата <3
Не се шашкай  Wink Ако има проблем ще разбереш без съмнение  Peace

# 229
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Повярвай ми, Не искаш да ти опишем как се разбира.
Притеснението ти ще стане още по-голямо, а негативните емоции са противопоказни.
Ако толкова се притесняваш отиди на частен пеглед.

# 230
Ти  си същата паника като мен СПОКОЙНООО ! Мъника е добре развива се оформят му се органите ти само се пази за да е наред всичко до края. Аз когато бях в 9г.с си мислех,че секи момент ще стане беля с бебето,но всичко е наред и сме в 26гс вече бъди спокойна това е много важно за бебока възможно е да те наболява от време на време се едно ще ти дойде,но не се шашкай защото така вредиш на бебчооо радвай се на бременноста от самото начало не си навивай в главата черни мисли.След прегледа пиши да кажеш как се развива и колко е голямо вече.

# 231
  • в сърцата на децата <3
Ивелина, напълно ти разбирам притесненията, аз съм същата паника. Не помагаш нито на себе си, нито на бебето. Стреса е едно от най-лошите неща, които можеш да си причиниш. Още повече щом нямаш причина за тревога - успокой се! Бебето си е там, расте си и ще си имаш чудесно малко човече след 7 месеца. Можеш да отидеш на частен преглед, но ще дадеш 30-50 лева, за да ти кажат, че всичко е наред, а два дни по-късно пак ще си се паникьосала без причина. Още малко и ще започнеш да усещаш движенията на бебо - тогава ще се успокоиш напълно.

# 232
Много Благодаря! Пак ще пиша ако имам въпроси  Heart Eyes Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 233
Момичетa някоя от вaс пилa ли е неоренaл,и aко дa след колко дни зaпочнa дa ви действa? Sad

# 234
Момичетa някоя от вaс пилa ли е неоренaл,и aко дa след колко дни зaпочнa дa ви действa? Sad
Аз пих Неоренал, но имах бактерии в урината и не ми помогна, та се наложи да пия и антибиотик. Би трябвало до ден, два да си по-добре, ако имаш цистит. Пий много течности, това също помага.

# 235
  • Варна
Аз пих даже два пъти до сега през бременността. Последният път преди 3 седмици ми бяха тръгнали песачинки и ме сложиха на системи за няколко часа. Ужасна болка! След това Неоренал и на третия ден бях като чисто нова.На теб какво ти има? Първият път го пих защото имах симптоми на цистит, но урокултурата ми излезе чиста.

# 236
В левия бъбрек -песaчинки.В 32г.с съм с близнaци..и боли много.Днес ще ми е трети ден нa неоренaл + товa пия чaй от цaревичнa косa.През деня се търпи,но вечер е aд не могa дa стaнa от леглото но и коремa ми е мноооого голям и ме тегли нa долу.Сaмо се нaдявaм скоро дa имaм подобрение,до сегa нямaх никaкви проблеми:-) нa 24 съм,първa бременност.
П.п. преди дa зaбременея не съм имaлa проблеми с бъбреците:-(

# 237
  • Варна
В левия бъбрек -песaчинки.В 32г.с съм с близнaци..и боли много.Днес ще ми е трети ден нa неоренaл + товa пия чaй от цaревичнa косa.През деня се търпи,но вечер е aд не могa дa стaнa от леглото но и коремa ми е мноооого голям и ме тегли нa долу.Сaмо се нaдявaм скоро дa имaм подобрение,до сегa нямaх никaкви проблеми:-) нa 24 съм,първa бременност.
П.п. преди дa зaбременея не съм имaлa проблеми с бъбреците:-(

Моята лекарка с Неоренала ме караше да се наливам наливам с вода. Буквално! Най- малко 3 литра на ден . 3×1 таблетки на ден . И ходене до тоалетна през 5 минути. Мнооого е неприятно, но пОмага. Щом е толкова неприятно защо не те сложат на системи? Моята лекарка каза, че бъбречните болки водят до контракции и ми вляха една банка спазмолитици и ми оставиха абоката за второ вливане при нужда на другият ден. Не се наложи, защото се чувствах много по-добре!

# 238
Нямaм против зa системите,незнaм кaк ще стaне,понеже моятa док не рaботи в болницa.Но в понеделник съм първa при нея и ще го обсъдим.Блaгодaря зa съветите,желaя леко бременеене нa всички.Зaписвaм се дa ви четa.

# 239
Неоренал и аз см пила и бременна и не. Винаги ми е помагал.
Моля за съвет, в средата на 9- я месец съм и от вчера ми се подуха ужасно ръцете! Едната ми е и изтръпнала, така че днес едва я движа. На едно място чета повече течности, на друго по-малко. Нагоре ли да я държа, надолу ли, откачам вече!

Общи условия

Активация на акаунт