Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 33

• 78 440
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Имате ли мнение за добър специалист по ФМ в Пловдив?

Доктор Троянчев, останах много доволна от него. Прегледа продължава към 30 мин и обяснява всичко много подробно и на разбираем език. Мога да ти дам и телефон понеже трябва предварително запазен час.

# 91
  • Телиш/Плевен
Здравейте, момичета. Малко ми е притеснено. Бях на преглед преди близо 2 седмици и всичко беше ок. След седмица и няколко дни ще ходя отново вече за регистрация и преглед. Сега съм 10-11 г.с. и нямам никакви симптоми. Всъщност аз още от началото освен напрегнати гърди и отпадналост други неразположения не съм имала. Това нормално ли е за 3 месец?
Напълно нормално е, радвай се, че е така. Peace
При мен беше същото.

# 92
Здравейте, момичета. Малко ми е притеснено. Бях на преглед преди близо 2 седмици и всичко беше ок. След седмица и няколко дни ще ходя отново вече за регистрация и преглед. Сега съм 10-11 г.с. и нямам никакви симптоми. Всъщност аз още от началото освен напрегнати гърди и отпадналост други неразположения не съм имала. Това нормално ли е за 3 месец?
Напълно нормално е, радвай се, че е така. Peace
При мен беше същото.
Благодаря ти много за отговора. Не знам защо все си мисля, че трябва да усещам нещо, за да си доказвам, че всичко е наред. Чувствам се добре, даже последните няколко дни съм по-енергична, но това е на моменти. С две думи не усещам неразположения.  Wink

# 93
Smiley-flower, аз съм в 10 та седмица, утре влизам в 11та, та и аз като теб нямам никакви симптоми, дори гърдите ми не знам дали са напрегнати и постоянно се притеснявам. От време на време ми става гадно, но и това не знам от какво е. Успех и лека бременност

# 94
Здравейте момичета. Бременна съм в 15г.с , но съм с настинка. В петък бях при АГ си и ми изписа Тонзилотрен 2 дни през 2 часа да смуча за гърлото , витамин Ц 3пъти по 5 от 100мг и ми каза,че спокойно мога да пия до 4 парацетамола на ден.Също така си направих капки за нос от вода и морска сол , направих си и лимони+мед,а и наблягам на течностите. Настинката ми се състои от хрема, ужасна хрема,от която се чувствам като парцал,нямам кашлица , температури и т.н. Та въпроса ми е колко дни мога да пия парацетамола?Пила съм вчера 3 - сутрин , обед , вечер по 1.И днес сутринта изпих още едно.Няма да мога да се свържа с АГ-то си днес и утре ,за да попитам него и затова се обръщам към вас.

# 95
Smiley-flower, аз съм в 10 та седмица, утре влизам в 11та, та и аз като теб нямам никакви симптоми, дори гърдите ми не знам дали са напрегнати и постоянно се притеснявам. От време на време ми става гадно, но и това не знам от какво е. Успех и лека бременност
Много добре те разбирам. Аз все си търся симптоми, а нямам такива. Най-добре да се успокоим и да не го мислим. Все пак всяка бременност е различна. Лека бременност и на теб  Hug

# 96

Доктор Троянчев, останах много доволна от него. Прегледа продължава към 30 мин и обяснява всичко много подробно и на разбираем език. Мога да ти дам и телефон понеже трябва предварително запазен час.

Бях при него за ФМ преди седмица и съм много доволна.Часовете са му много натоварени,но ако имаш търпение да чакаш , няма да те върне.Иначе ако ти е важна и спешна ФМ , по телефона обясни и ще намерят час в който да те вмъкнат.

# 97
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Здравейте момичета. Бременна съм в 15г.с , но съм с настинка. В петък бях при АГ си и ми изписа Тонзилотрен 2 дни през 2 часа да смуча за гърлото , витамин Ц 3пъти по 5 от 100мг и ми каза,че спокойно мога да пия до 4 парацетамола на ден.Също така си направих капки за нос от вода и морска сол , направих си и лимони+мед,а и наблягам на течностите. Настинката ми се състои от хрема, ужасна хрема,от която се чувствам като парцал,нямам кашлица , температури и т.н. Та въпроса ми е колко дни мога да пия парацетамола?Пила съм вчера 3 - сутрин , обед , вечер по 1.И днес сутринта изпих още едно.Няма да мога да се свържа с АГ-то си днес и утре ,за да попитам него и затова се обръщам към вас.

Четири дена мисля, че можеше да се пие, но ако си само с хрема парацетамола няма да ти помогне така или иначе.
Аз бях с много тежка хрема и кашлица почти две седмици. В общи линии - облекчаваш симптомите докато не отшуми. Друго не можеш да направиш.

# 98

Четири дена мисля, че можеше да се пие, но ако си само с хрема парацетамола няма да ти помогне така или иначе.
Аз бях с много тежка хрема и кашлица почти две седмици. В общи линии - облекчаваш симптомите докато не отшуми. Друго не можеш да направиш.

Да да знам,че нищо друго не мога да пия.До днес не беше само хрема , чувствах си се болна,нямам кашлица,но го отдавам на това,че пия много мед и лимони(сока).А иначе още днес ще приключа с парацетамола. Много благодаря за отговора,бях притеснена да не би да е само ден два. Още един път много благодаря за отговора.  Hug

# 99
  • Пловдив

Бях при него за ФМ преди седмица и съм много доволна.Часовете са му много натоварени,но ако имаш търпение да чакаш , няма да те върне.Иначе ако ти е важна и спешна ФМ , по телефона обясни и ще намерят час в който да те вмъкнат.

Да, и аз записах час при него, само хубави отзиви намерих, благодаря на mamitobs и на Aggele, че се включиха  bouquet

# 100
Предстои ми записване на йога курс за напълно начинаещи. Курсът продължава до юни месец и е един път седмично. Увериха ме, че щом съм влязла в 3ти месец курсът е лек и не е проблем да се запиша, но ми се искаше да чуя и вашето мнение? Някой посещавал ли е такъв курс, за ме посъветва от първа ръка? 

Hug

# 101
Предстои ми записване на йога курс за напълно начинаещи. Курсът продължава до юни месец и е един път седмично. Увериха ме, че щом съм влязла в 3ти месец курсът е лек и не е проблем да се запиша, но ми се искаше да чуя и вашето мнение? Някой посещавал ли е такъв курс, за ме посъветва от първа ръка? 

Hug
Аз не съм ходила на курс, защото в моя град няма, но в началото правех йога вкъщи по два-три пъти седмично. Сега залагам предимно на разходки, но не съм се отказала от йогата, защото се чувствам много добре след това Simple Smile

# 102
  • Варна
И аз в четвъртък ще ходя за първи път на йога за бременни. Преди да забременея и до теста за бременност ходих по 3 пъти в седмицата и отделно си правих в къщи доста тежки упражнения. Като направих теста спрях,а след това получавах контракции и лекарката ми забрани. Сега съм в 24 г.с и да чукам на дърво се чувствам много добре и нямам търпение да тръгна на йога!  Grinning

# 103
Благодаря за инфото момичета  Hug И аз нямам търпение са започна в петък живот и здраве.

# 104
Не знам дали въпросът ми е за тук, защото вече не съм бременна, но все пак ще питам. Раждали мами, колко време след раждане изчезва линията на корема, която се появява през бременността? Моята вече трети месец си стои.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт