Бригада Нов дом

• 134 231
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Аз пак изпуснах началото. Какво се е случило с тези хора?
Не знам за личната им история, но тези шкафове, които ужасиха бригадата...то не е въпрос на старост на мебелите, просто е нужно да се почистват и поддържат.
Баба на 80 години / актриса, играла е в доста филми/  и внук.Синът и, снахата, другия внук, и дядото/мъжът и/ всички са починали.Живеят с 440 лв на месец.Жилището е строено 1936-та година и почти не са правени ремонти.
В КОИ ФИЛМИ Е ИГРАЛА?

# 241
  • София
Не разбрах, май не казаха.Ама пък имаше разкошно гъста коса за тази възраст.

# 242
  • София
Тази вечер не ги гледах, защото не бях вкъщи, но смятам умишлено да не ги гледам повече. Просто не мога да им търпя мърлящините, това ми е и професията и направо побеснявам, като ги гледам. Такива майстори от типа "викам ти майсторе, щото не ти знам името" не знам как може да ги дават и по телевизията. Ясно, че предаването е социално, ясно, че е и нискобюджетно, ама тия работят като през плет не виждали.
То май последна серия беше, така ми се стори от изказването на Мария.
Така ли? Е, стига им толкова, достатъчно оплескаха.
Дано по-нататък да го подновят, но с по-грамотна бригада и без Мария Силвестър. Все ще намерят някой друг да изпълнява сложните аранжировки с подреждане на възглавнички.

# 243
Да, последен епизод се оказа. Хм, аз също разбрах, че майката се е самоубила. Ако е бил синът, тогава защо Рени каза, че внукът й е кръгъл сирак. Разкошна жена е била и е Ренета, жалко за злощастната й съдба.

# 244
  • Тра-ла-ла
Искам аз на мястото на Мария Силвестър и срещу още една заплата ще стана качествен контрол на майсторите Mr. Green Но сроковете за ремонт рЕзко ще скочат от 5 на поне 15 дни

Не намирам инфо за бабата, филмография или в кой театър е играла. Личи си, че е била шармантна дама.

# 245
Само на мен ли ми се видя, че в тоалетната плочките са едно към гьотере - виждаше се, че не са в една повърхнина и ръбовете им стърчаха

Плочките бяха ужасни!!!! Добре,че са им я оправили, но си личи, че не е много старателно

# 246
Джули- първо бащата, после сина, майката и накрая дядото умират.  Sad
Какъвто и да е ремонта е много по-добре от преди.   Peace

# 247
  • София
Реших, че не са боядисали вратите, защото и в новото си състояние изглеждаха ужасно.

Последен епизод е, от другата седмица почва другата простотия с двамата галфони в чужбина.

# 248
  • София
Втората снимка на възрастната жена е от филм, който със сигурност съм гледала. И не мога да се сетя кой беше. От снощи си блъскам главата.

# 249
Гледам епизодите на повторение, та за новия не съм гледала нищо освен промото, но подкрепям възмущението от качеството на ремонтите - бутафория.
Занимавам се с бани от доста време и честно казано, като видях на предишните хора какъв под в банята изпляскаха, съм сигурна, че не само им лепят 88-мо качество плочки, ами и каквото е останало по складовете за изхвърляне. Категорично стените нямаха нищо общо с "напиканото" жълто-зелено на пода. Ок, по-добре е от нищо, но е просто непрофесионално и смешно.
Присъединявам се и към мненията против чупенето на стари мебели по този вандалски начин. Едно, че старите мебели, както сте и казали, не могат да се сравнят по качество с пдч-тата и второ, ако ще ги махат, не е нужно по този вандалски начин. Минимум, можеха да извикат организация като рето надежда, щяха да им ги изнесат без пари и да ги ремонтират за свои си нужди, просто например. Но не, трошене, чупене и хвърляне през прозореца. Супер забавно, няма що.

# 250
  • София
Най-неприятното на цялата работа е, че те се бият в гърдите какво предаване правят и как помагат, а на тези хора след това ремонта може да им струва скъпо. И както винаги, каквито и критики да получат - няма да си вземат бележка.

# 251
Втората снимка на възрастната жена е от филм, който със сигурност съм гледала. И не мога да се сетя кой беше. От снощи си блъскам главата.
Как са двете имена на възрастната дама ? newsm78
Може да и открием филмите в които е участвала и да ги гледаме /аз лично с удоволствие бих ги гледала/.Красива жена е била , дори и сега има живинка в нея /въпреки болката която е понесла в живота си/.
Аз предвид личната история на  г-жа Рени  , този път ремонта не го гледах много задълбочено .Гледах реакциите и вълнението на двамата с внука и .

# 252
  • София
Как са двете имена на възрастната дама ? newsm78
Може да и открием филмите в които е участвала и да ги гледаме /аз лично с удоволствие бих ги гледала/.Красива жена е била , дори и сега има живинка в нея /въпреки болката която е понесла в живота си/.

Точно това е проблемът.
Търсих снощи 1 час в гугъл - Рени Атанасова, Ренета Атанасова, Рената Атанасова. Нищо не излиза.
Но е напълно възможно тя да е с друга фамилия.

# 253
Ето как може да намерим филмите в които е участвала ,търсене по години .
https://www.google.bg/search?q=%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8+%D0%B0%D … eN2mKr-1Ql4iHM%3A
https://www.google.bg/search?q=%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8+%D0%B0%D … vFIudhGvAn2A9M%3A

# 254
http://poloma.net/2%20LoraM/2.2.html
Тук търсенето е удобно .
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0% … D0%B8%D0%BD%D0%B0
http://bnf.bg/

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 10:47 от Markrit

Общи условия

Активация на акаунт