Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 48

• 56 905
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
  • София
дава по един шанс и на по възрастните, но толкова.
на поредните две преди две седмици им каза че няма смисъл.

# 736
бамбарадамбара, пишат ли във форума тези жени, или това е информация offline Simple Smile

# 737
бамба, откъде имаш тази информация? Аз все си мислех, че той се бори до край. На колко години бяха жените?

# 738
  • София
над 40, след пункция си лежахме заедно.

# 739
Бамба е права ,и аз и тя знаем от личен опит Mr. Green

# 740
  • В сърцето на любимия човек
Аз също мога да потвърдя, че Стаменов насочи към донорска програма две мои близки на възраст над 40г, които не успяха при него нито със стимулации, нито със събиране на ембриони.

Понякога е по-добре да ти се каже "Стоп, така не става", отколкото да ти се дават напразни надежди. В крайна сметка е важно жената да е физически здрава, за да може да отгледа детето си (независимо дали с ДЯ, ДЕ, осиновено или генетично твое), отколкото след време да не може да се грижи за това дете.

# 741

Но поне за лапаро надявам се, че няма да има проблеми. Че за лапарото пък д-р Попов 2 пъти ме връща. Не иска да ме оперира, защото нямало да ми помогне да забременея. Д-р Андреева от Щерев и тя не искаше да ме оперира, но нейното сякаш беше, защото не прави вече лапароскопии. Обърквам се, ако не ми казват нещата в прав текст и фантазията ми започва да работи и да попълва "дупките" Simple Smile

Ако Попов, който е може би един от най-добрите в лапарото те връща, не знам накъде да се насочиш  newsm78
Бамба ти е казала за Еленчев, той прави лапароскопии в Надежда и онкогинеколог, но за него знам, че предпочита отворени операции пред лапаро. Попов е този, който прави "чудеса от храброст" с лапароскопии, но е особняк и любител на фенестрациите, които пък за жена с НЯР си е присъда направо.

П.П. Попълни си онлайн формата за първичен преглед, нищо не губиш. Така или иначе ще почакаш докато дойде време за часа и през това време ще решиш какво да правиш. От Надежда ще ти върнат отговор, независимо какъв. Ако пък до месец нямаш, ще звъниш на регистратура и ще настояваш, че ти е необходима обратна връзка. Другото, което ми идва на акъла е ако станеш пациент на Еленчев, да помолиш нещо за съдействие за консултация със Стаменов  newsm78

# 742
Аз мислех, че фенестрацията е отживелица. Преди две години като го питах Стаменов на моята лапароскопия дали планира нещо такова, той каза абсурд - това вече никой не го прави.

# 743
Може и Попов да се е спрял последните години, знам ли  Thinking
Едно време и беше голям фен.

# 744
  • В сърцето на любимия човек
Не е спрял, оперира една приятелка миналата зима и и надупчи яйчниците.

ПП: сега се замислих, че всичките ни приятели, които все още нямат деца, са по клиниките...

# 745
Не забравяйте д-р Персенска, отличен оператор в съчетание, че е репродуктивен специалист.
За нея мога да потвърдя от роднина, че е висш пилотаж и я препоръчвам за лапарото. След нейна операция има бебе по естествен начин.

# 746
Попов прави уникални лапароскопски операции на жени с големи проблеми и 4 степен ендометриоза с много поражения, но тези фенестрации..... не знам защо не ги спре! Предполагам ако му се постави като условие, би се съобразил  newsm78

Герда, за Персенска ще и трябва първо час за първичен. Тя не прави лапароскопии на пациенти на АГ сектора, а само на собствени пациенти и ако замества колега от репродуктивен сектор.

# 747
Анджи, кой лекар ти каза с 32 мм  задържанфоликул да стоиш и да чакаш да се спука?
А колко време трябва да го чакаш да се спука?
Аз имам доста голям опит със  задържаните Ф  и ми стана интересно, информацията ще ми бъде и полезна.

Исках да попитам каква беше стимулацията, която беше спряна заради лош яйчников отговор, а също така  на каква база беше назначена тя?

Пациентка съм на др Цветков. Не ми каза кога и колко ще чакам да се пукне фоликула. Каза на 2ри ден да отида на преглед. Четох, че някои момичета гонят един и същ фоликул по 3-4месеца и пият противозачатъчни.
Доктора не беше изненадан като ме видя първия път когато отидох.Тогава липсваше цикъл, каза, че е очаквал така да стане, явно е станало след стимулацият
а. Стимулацията беше с Фостимон и зарзио.

# 748
Той явно очаква да се спука всеки момент. Анджи, след колко дни трябва да отидеш при д-р Цветков?

И аз съм с НЯР, ама док не ме е отписал.

# 749
Май е време за нова тема.
Пънчита, ти ли ще си?

Общи условия

Активация на акаунт