Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 48

• 56 908
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря Ви, Пънче и Наси.  Hug
Пънче, по колко коремни преси на ден да правя?
Наси, аз пия ресвератрол, витамин Е,инофолик сашета и отскоро капки Вегантол.много пъти съм питала доктора какво да пия, но нищо не ми изписва. Като се сетя,че при предишния доктор пиех по 20хапчета -добавки на ден лошо ми става. Тогава бях по зле и от стара баба а колежките ме мислеха за луда,но нали доктор ми ги изписваше. Тези съм си ги назначила сама, даже май от капките витамин Д има ефект, защото освен задържания фоликул имах още 4-5фоликула. Аз съм с ИЯР.
Още веднъж,благодаря за съветите момичета!

# 721
  • В сърцето на любимия човек
По колкото можеш без да си докараш мускулна треска. Качване на стълби, клекове, подскачане на въже - въобще всякакви упражнения, които подобряват кръвообращението в малкия таз и малко или много натискат леко яйчниците, за да им помогнат.

# 722
Елбааааа изтормози се миличка, не се отчайвай, не е било твоето бебенце скоро и то ще дойде Cry Hug

# 723
  • София/Стара Загора
Елба, съжалявам за случващото ти се, каквото и да кажем, ти си знаеш най-добре как се чувстваш  Hug Hug Hug

Момичета, скоро ще пусна новата тема. готова е, чака на нисък старт Mr. Green

# 724
Елба, поплачи си и смело напред към успешния опит Hug
Случват се и гадости  Sad

# 725
  • В сърцето на любимия човек
Да попитам дали някоя от пациентките на д-р Стаменов е успяла да го попита за оставянето на лекарства в манипулационна?

Аз ходих тези дни по друг повод до клиниката и попитах акушерките дали, ако ми останат от инжекциите Пролутон депо, които една съфорумка любезно ми купи от Турция, мога да ги оставя при тях за някоя жена, която спешно се нуждае. Казаха ми, че може, но все пак става дума за ампули в неразпечатана опаковка, които не се предлагат в нашата аптечна мрежа. Ще видим дали ще ги приемат след време, дано не си променят мнението.

Може би ще се съгласят да приемат неразпечатани ампули и блистери.
Нека, ако някоя има възможност, да попита д-р Стаменов дали подобна инициатива от страна на пациентите ще се приеме от клиниката!

# 726
Анджи, кой лекар ти каза с 32 мм  задържанфоликул да стоиш и да чакаш да се спука?
А колко време трябва да го чакаш да се спука?
Аз имам доста голям опит със  задържаните Ф  и ми стана интересно, информацията ще ми бъде и полезна.

Исках да попитам каква беше стимулацията, която беше спряна заради лош яйчников отговор, а също така  на каква база беше назначена тя?

# 727
с 32 мм  задържанфоликул да стоиш и да чакаш да се спука?

Когато бях по-млада и след клостилбегит единият от фоликулите беше 32 мм и се спука при идването на МЦ. Имах болка и кафеникаво зацапване. Сега вече с годинките - не, при мен не се пукат, ако задържа Sad

Може ли да попитам: попълних формуляра на клиниката за записване на час, но се чудя дали евентуално мога да направя само лапароскопия? Явно клиниката е претоварена.

И друго се чудя: тъй като съм доста заплетен случай, да не кажа вече кауза пер дута, ако решат да ме отсвирят какво мога да очаквам? Необаждане? Час за след една година? Каква е политиката на клиниката, ако не искат да приемат някой пациент за инвитро? (Питам, защото от Плевен ме отсвириха без изобщо да получа отговор от тях, а лично доц. Конова ми обеща по време на прегледите. Обаждах се после, имейли писах и нищо.)

# 728
  • София
ако си заплетен случай при стаменов може да те запишат.
пък той да те отсвири като си поговорите, ако си на възраст  Rolling Eyes
само за лапароскопия някой от другите лекари, май Еленчев беше единия  newsm78

# 729
Според мен Стаменов не отсвирва. Той би опитал и с най-трудните случаи.Ще търси и предлага варианти.

# 730
  • София
отсвирва и още как.
донорска или няма да се занимава.

# 731
Ти така подтискаш момичето.

# 732
  • София
по-малко подтисната ли ще е да чака година за преглед и да и кажат същото  newsm78

# 733
Не знаех, че д-р Стаменов пише от твоя профил. Laughing

# 734
Ти така подтискаш момичето.
Не, няма да се потисна. По-скоро да съм на ясно, ако ще ме отсвирват, отколкото както с Плевен се чудех няколко месеца какво става, защо нямам имейл въпреки обещанията. Обаждания, имейли да пиша и да съм в неизвестност. Предпочитам да зная.

Но поне за лапаро надявам се, че няма да има проблеми. Че за лапарото пък д-р Попов 2 пъти ме връща. Не иска да ме оперира, защото нямало да ми помогне да забременея. Д-р Андреева от Щерев и тя не искаше да ме оперира, но нейното сякаш беше, защото не прави вече лапароскопии. Обърквам се, ако не ми казват нещата в прав текст и фантазията ми започва да работи и да попълва "дупките" Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 15:03 от Magdalena1978

Общи условия

Активация на акаунт