MAC & Sephora - 35 тема

• 111 676
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Червилата постоянни ли ще са? Учудващо евтини за Герлен.

# 196
А 60 лв. евтини? Те са балсамни като Коко Шайн.

# 197
  • HH
Тези Метеорити само в официалната им страница ли ще се продават?

# 198
А не те са пролетна колекция. Аз ги очаквам и тук да дойдат.

# 199
За червило не е евтино, но за тяхно, сравнено с другите им по 80 и отгоре ми се видя евтино  Laughing
Изобщо  и не ги гледах, не съм в период на разхищения.

# 200
Ами то това е цветно балсамче в хубава опаковка. Даже много струва според мен. Е, балсамчето е хубаво и хич не мога да го сравня с недоразумението Коко Шайн.

# 201
  • HH
Добре, но тук в Дугляс още ги няма. Ако се бях сетила щях да питам.

Да дам инфо за новите глосове на Ланком Juicy Shaker. Повечето са почти безцветни, но са овляжняващи и ароматите на всички са различни и свежи. Моите фаворити са 352 Berry Tale & 300 Lemon Explosion. Като втория има само много ситни бляскави частици и почти никакъв цвят.

# 202
Полудяха с тези аромати. Много мразя ароматизирана козметика.

# 203
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
а имат ли аромат, щом са от колекцията?
Разбира се, миришат на Едп версията на Малка Черна Рокля. Освено това моето 069 е сладко на вкус като си оближеш устните след нанасяне половин час примерно след това. Това ме кефи страшно.
благодаря! bouquet

# 204
За червило не е евтино, но за тяхно, сравнено с другите им по 80 и отгоре ми се видя евтино  Laughing
Изобщо  и не ги гледах, не съм в период на разхищения.
А да 80 и нагоре са тези най-луксозните техни в страшно тежката, масивна гилза с огледалото. Те също са балсамести много между другото.

# 205
Видях вчера снимки от колекцията на MAC  за Стар Трек,  какъв ли е шанса и тук да дойде? Такова перфектно съчетание на два от интересите ми сигурно няма да се случи скоро, направо цялата ми се иска да я изкупя  отсега още Laughing

http://www.startrek.com/article/macs-trek-inspired-makeup-collection

Жестока е, дори да не дойде при нас ще си поръчам нещо от uk сайта  Heart Eyes
Между другото вчера гледах уникални снимки и на МАС Future колекцията. Много ме радват с такива галактически колекции  Two Hearts

аз съм луда на тази тема  Crazy

# 206
  • София
А не те са пролетна колекция. Аз ги очаквам и тук да дойдат.

Денси, вчера специално питах за тях и ми каза дамата, че няма да дойдат тук.

# 207
Ох гадно. Благодаря ти, да не ги чакам. Ще поръчаме от чужбина явно. Hug bouquet

# 208
  • София
От 01.04 до 17.04 оферта от Сефора - платете 2 и вземете 3 продукта с марката Сефора.

# 209
промоциата на сефора с "върнете старата си спирала и вземете новата е.лаудер" каква спирала искат да върнеш? каквато и марка да ти е старата или само ако си имала такава на е.лаудер?

Общи условия

Активация на акаунт