MAC & Sephora - 35 тема

• 111 675
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • гр. София
Здравейте  Hug. Бих те ли ми препоръчали пудра, която да е удачна за суха кожа. Ще я използвам с цел фиксиране на ФДТ, ББ. Пробвах на La Prairie и много ми хареса ефекта, но не и цената Crossing Arms
Благодаря  bouquet

Аз харесвам MAC Natural skin finish. И аз съм със суха кожа и само с нея от изпробваните от мен изглеждам прилично.

# 181
 Hug, за съжаление във Варна нямаме МАС, а без проба е рисковано  Confused.
Благодаря,  ще го запиша и при възможност ще го тествам  bouquet

# 182
Момичета, някоя от вас знае ли на коя дата зареждат при нас лятната колекция на Chanel? Flutter

# 183
  • София
В Selfridges са заредени Guerlain Météorites pearls carousel http://www.selfridges.com/GB/en/cat/guerlain-meteorites-pearls-c … 77002296-G042236/

# 184
Много им се чудя  Thinking Опаковката много ми харесва, но не знам дали с тези ровози топчета няма да са като Crazy Pearls от 2013-та

# 185
МОМИЧЕТА,КАКЪВ ФДТ ЩЕ МИ ПРЕПОРЪЧАТЕ?ИСКАМ ДА НЕ Е МНОГО ПОКРИВЕН И ДА Е ОЗАРЯВАЩ?А КАТО ЦЕНА ДА Е ДО 50 ЛВ.

# 186
  • Бургас
Crazy Pearls  ги ползвам като руж, страхотно блърват  Grinning , но ще ги имам мнооого дълго време. Обаче се ччудя дали да изкарам червените топчета, колкото и да не съм фен на това . Приключвам първите си метеорити и ще използвам тяхната кутийка .

# 187
  • София
Новите червила на Guerlain са вече налични в Дъглас (Сердика Център). Цената им е 60 лв.

# 188
Жестоки червила тип балсам. Непременно ги пробвайте.

# 189
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
а имат ли аромат, щом са от колекцията?

# 190
Видях вчера снимки от колекцията на MAC  за Стар Трек,  какъв ли е шанса и тук да дойде? Такова перфектно съчетание на два от интересите ми сигурно няма да се случи скоро, направо цялата ми се иска да я изкупя  отсега още Laughing

http://www.startrek.com/article/macs-trek-inspired-makeup-collection

# 191
  • Бургас
У,най-после Герленските червила и в Бг,непременно ще ги пробвам. Heart Eyes

# 192
У,най-после Герленските червила и в Бг,непременно ще ги пробвам. Heart Eyes
+1

# 193
а имат ли аромат, щом са от колекцията?
Разбира се, миришат на Едп версията на Малка Черна Рокля. Освено това моето 069 е сладко на вкус като си оближеш устните след нанасяне половин час примерно след това. Това ме кефи страшно.

# 194
Моите и двете имат лек мирис при нанасяне и сладнят 1-2 минути след това. Не бих казала, че вкуса ми харесва обаче. Тъмното (top coat) ми издържа 4-5 часа като цвят, докато Leather Blazer е значително по-нетрайно. Не мисля, че хидратира нито едно от двете.

Похвалвам топ лака на МЧР. Като гел е консистенцията и има много хубав кристален блясък. Не знам колко време ще издържи лакът с него, но почти три дни нося Табу с него и не е мръднал.

Общи условия

Активация на акаунт