MAC & Sephora - 35 тема

• 111 689
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Всякаква спирала може да се върне. Промоцията не е на Сефора иначе, а на бутиците на ЕЛ (участват и Дъглас/Бюти Зоун). Не знам дали и други магазини участват. Аз мисля утре да се възползвам. Simple Smile

# 211
  • в 1001-та нощ
В моя СМС от ЕЛ пишеше, че връщаш стара спирала и взимаш не коя да е друга, а Sumpt. Extreme на ЕЛ за 26 лв  Blush

# 212
  • Пловдив
А какви са ви впечатленията от тази спирала на ЕЛ? Аз много харесвам Drama Lancome и Le Volume Chanel и си  купувам само тях от години, дали ще ми допадне и тази? С какъв ефект е?

# 213
  • в 1001-та нощ
Една от най-харесваните спирали от времето, в което следях темата и имаше класиране Simple Smile

Аз предпочитам разделящата Sumpt. Infinite  Peace

# 214
  • София
В моя СМС от ЕЛ пишеше, че връщаш стара спирала и взимаш не коя да е друга, а Sumpt. Extreme на ЕЛ за 26 лв  Blush

Да, но няма нужда да връщаш спирала на ЕЛ.  Hug

# 215
  • в 1001-та нощ
Да  Peace връщаш някаква, може да е нова за 2 лева  Mr. Green Twisted Evil

# 216
  • София
Мда! Това си е идея! Flutter
Че ми свърши Шанелската любима Ле волюм и я хвърлих преди няколко дена... Пфу! Да съм знаела да пазя опаковката! Money

# 217
Тази спирала струва 66 лв. мисля или 56 и на мен много ми харесва. Събирам си старите опаковки и връщам.

# 218
  • в 1001-та нощ
Над 60 лв, но и аз не помня точно колко  Peace

# 219
До кога е промоцията (не съм си получила сма-а)?

# 220
До 13 Април.

# 221
Или до изчерпване на количествата, а интерес има. Няма значение от марката на спиралата, която връщаш. Редовната цена е 66 лв, с офертата - 26 лв.
Аз днес си взех, като поисъхне тушът става по-хубава, но и съвсем нова е супер.
Кой би се поколебахл за Ести спирала на такава цена...  Mr. Green

Заредили са и герберчетата ружове и сенки, между другото. Май са 46 лв. Красиви са, но им се чудя...

# 222
  • София
Че ми свърши Шанелската любима Ле волюм и я хвърлих преди няколко дена... Пфу! Да съм знаела да пазя опаковката! Money

Приятелка е взела от Сефора, но нямала стара спирала и момичетата й казали, че няма проблем Hug Дават и талон за отстъпка за ЕЛ козметика.

# 223
  • София
A, чудесно! Simple Smile
Благодаря, че сподели, Илли! Hug

# 224

Приятелка е взела от Сефора, но нямала стара спирала и момичетата й казали, че няма проблем Hug Дават и талон за отстъпка за ЕЛ козметика.
Колко процента е отстъпката на талона?

Общи условия

Активация на акаунт