Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~87~

• 41 707
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • У Диспансера ...♥♥♥
Васе     Heart Eyes Hug аз даже не съм чела, че ни е класирала като видни грозотии  Mr. Green

# 92
Васе     Heart Eyes Hug аз даже не съм чела, че ни е класирала като видни грозотии  Mr. Green
Ама аз съм убава #Silly щот не го аресвам Mr. Green

Хуже одного врага - два врага. А знаешь, что хуже двух врагов? Две женщины! Mr. Green hahaha

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 21:40 от DIKsi72-Душко-Клоди-Надуфка-Рени

# 93
Васе     Heart Eyes Hug аз даже не съм чела, че ни е класирала като видни грозотии  Mr. Green

Хуже одного врага - два врага. А знаешь, что хуже двух врагов? Две женщины! Mr. Green hahaha
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ренка, гледаш Хрониките на Шанара, а Laughing аз го изгледах вече със субки, чаках всяка седмица за него Laughing първи сезон-10 серии, има го в датата Laughing качиха го после и в един торент Laughing
Меги Hug Heart Eyes

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 21:54 от savovas

# 94
Гюнайдън, прекрасни  Hug Hug Hug Хубава събота на всички  Peace

Миме  Hug Heart Eyes тва рекламата ли бе, сабах сабах  Shocked Mr. Green

За тези, които не са на работа днес, 21 епизод Кара Севда  Hug

http://data-bg.net/details.php?id=25375

Скрит текст:

https://www.youtube.com/watch?v=Tz8aVFhO8kU
Яяяяяя, преведен епизод, Party благодаря Виии. bouquet bouquet bouquet

# 95

Ренка, гледаш Хрониките на Шанара, а Laughing аз го изгледах вече със субки, чаках всяка седмица за него Laughing първи сезон-10 серии, има го в датата Laughing качиха го после и в един торент Laughing
Меги Hug Heart Eyes
bouquetГледам hahaha чак ми ареса Laughing въпреки че такива фантасмагории не обичам Laughing ма ше чакам бтв не ми се чете Rolling Eyes

# 96
Скрит текст:

Меги Hug Heart Eyes
bouquetГледам hahaha чак ми ареса Laughing въпреки че такива фантасмагории не обичам Laughing ма ше чакам бтв не ми се чете Rolling Eyes
Joy Joy Joy аз харесвам такива Laughingследя и Ловци на сенки-сериала, пак от датата Laughing  бях гледала игралния филм Реликвите на смъртните:Град от кости и ми беше любопитно да видя и сериала Laughing и ся и него чакам всяка седмица Laughing

Наде Hug Heart Eyes

# 97
  • Дубай
Здрасти от мен Hug Hug Hug, току що изгледах епизодчето с превода.Благодаря на Еве и ЕКИП.
Много ми стана мъчно когато Нихи се  сбогува с Кемо  оставя мъжа на живота си да е с друга защото не може да бъде с него.Ама и Кемо, спри я  бе човек ,върни я ама неговият морал не му позволи.Мисля си обаче Кемо като играе срещу Емко защо не го настъпи малко за майка му и как всички изведнъж забравиха за нея. С Емир трябва се воюва с неговите оръжия инак не става,с неговите камъни по неговата глава.Зезка взе се повече да ми харесва добре го поизпотява Емко.Очаквам още повече от нея.Асу струва ми се много охотно се възползва от болният си чичо си.Според мен нишанче ще има.Може и сватба да излъже Кемо само за пред Чичо и ,и после аферим отиди няма отърване, втори Емко.Кемал явно е предал брат си ,много ми стана и там мъчно как си поплакаха,трябваше малко да проучи.
Лейла много ми харесва, как с усмивка посреща врага си.Много открита.Харесва ми как говори с Емко.

# 98
Еви тенкс за превода  Hug Hug Hug Hug Hug

В последните дни нямам много време,че тез уроци и контролни ме изтощават  Close
Сигурно чак сряда преди епизода ще успея да изгледам преведеният но съм така винаги изоставам,но имам приоритети,които са важни за мен  Peace Може да си оставя един маратон от няколко преведени серии-ще преценявам спрямо ситуацията.Колкото и да се дразня на тв превода ми е по удобен че  мога да върша куп неща а със субки немога  Peace
Редовно пускам нещо и се гримирвам или обличам или пиша нещо,но ми е трудно гримирване и четене субки особено от лаптоп,от тел по става  Grinning
Лека нощ момичета.Аз продължавам да преписвам уроци  ooooh!

# 99
Хоп-троп по нощите  Mr. Green Hug Hug Hug
Еви,

# 100
  • In the light side of the Moon!
Ренка  Hug 4ок тръстика напоследък ме държи дале4 от вас  Laughing
едвам успявам да ви из4ета по верев  Grinning

изгледах еп...
тия наддигравания запо4наха да ми стават банални. недостижимия Емир върти вси4ки на пръста си, вси4ки жени са в краката му. Тази Бану и тя патка заспала. Зезето дано поне си уддържи на думата "да разтрогне брака на Емир"  Joy Joy Joy ве4е в нея ми е надеждата  Joy Joy Joy Кемал по4ти издава багажа  Mr. Green
сем Сойдере с лека ръка се отказват, ха от дъщеря си, ха от сина си...еее остана им един единствен син, ади и от него да се откажат, 4е да останат бездетни и да не ги мисля пове4е  Crossing Arms едни и същи повторения, в разли4ни сцени с разли4ни реплики  ooooh! добре 4е са само 3 деца, 4е ако бяха 15  smile3555 щеше да ни се стъжни !!
много рев много нещо...Нихан не спря да реве в този еп...и това ми идва в пове4е. вярно, 4е е Кара ама 4ак на мен ми става едно Карно  Crossing Arms добре, 4е са тия ретроспекции, дето преди целувката 4ок ме дразнеха., сега ги 4акам с нетърпение.
ами или да се разделят или да се взимат и да се борят заедно. Кемал пък, кто 4е ли извършил престъпление, 4е цеунал Нихан. ами като да не я целува, нека си взима там асу-то и да се приклю4ва работата. грозна работа с тази Асу...как се възполва от състоянието на 4и4о си, за да привле4е Кемал....уфффф 4е отвратителнооооо, мани, мани..пу,пу  Sick 4ак ми се догади от нея.
някак си ми се изгуби тръпката, да 4акам новия еп с нетърпение, защото като 4е ли нищо не се слува...някак си тъп4ат на място.
Нихан защо забрави какво й каза Танер за Озан  newsm78 кога ще си го спомни? Когато Кемал вдигне сватба с Асу  Crossing Arms
тойбе, тойбееее!!!!!

# 101
Току що изгледах епизода с превод и много съм разстроена в момента, още се стичат сълзи по бузите ми, много тъжна серия за мен, мноооого.
За първи път видях истински решена Нихан да го пусне за да е щастлив щом тя не може да го направи такъв и за първи път видях ужаса в очите на Кемал заради това, че Нихан се отказва от него.
Имам усещането, че Кемо макар и да го боли не иска Ниханче да се отказва от него.
За мен това е преломен епизод в отношенията помежду им и голяяяяма кара се задава, голяма и безкрайна, ooooh! и нещо взе да ми писва да не виждам лъч в тунела.
Той с Асу, тя с Емко кой знае докога и дали някога, ще са заедно.
Другите герои не ми се коментират, по-по-най Емир и Кемал, аман, ooooh! Бану и тя е сърби, боли, драго ми е, Cry тариката Туфан, тъпака Тарък, заблудения Озан, безгласната буква Ондер, семейство Сойдере, хвани единия, удари втория, че да падне третия, Tired  Вилдан, Галип, все тарикати се пишат, а и севда не се задава, и все повече кара, бактън.

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 01:26 от Neidjal

# 102
Току що изгледах епизода с превод и много съм разстроена в момента, още се стичат сълзи по бузите ми, много тъжна серия за мен, мноооого.
За първи път видях истински решена Нихан да го пусне за да е щастлив щом тя не може да го направи такъв и за първи път видях ужаса в очите на Кемал заради това, че Нихан се отказва от него.
Имам усещането, че Кемо макар и да го боли не иска Ниханче да се отказва от него.
За мен това е преломен епизод в отношенията помежду им и голяяяяма кара се задава, голяма и безкрайна, ooooh! и нещо взе да ми писва да не виждам лъч в тунела.
Той с Асу, тя с Емко кой знае докага и дали някога, ще са заедно.
Другите герои не ми се коментират, по-по-най Емир и Кемал, аман, ooooh! Бану и тя е сърби, боли, драго ми е, Cry  тариката Туфан, тъпака Тарък, заблудения Озан, безгласната буква Ондер,  семейство Сойдере, хвани единия, удари втория, че да падне третия, Tired  Вилдан, Галип, все тарикати се пишат, а и севда не се задава, а се дава все повече с кара, бактън.
И аз я догледах преди малко. Отначало беснях, ся пък ревах  ooooh!Mr. Green На мен ми се догади и от Асу и от Емир Mr. Green за тоз човек няма нищо свято Mr. Green

Ани Hug Heart EyesКлари Hug Heart Eyes

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 01:23 от savovas

# 103
Скрит текст:

Меги Hug Heart Eyes
Joy Joy Joy аз харесвам такива Laughingследя и Ловци на сенки-сериала, пак от датата Laughing  бях гледала игралния филм Реликвите на смъртните:Град от кости и ми беше любопитно да видя и сериала Laughing и ся и него чакам всяка седмица Laughing

Наде Hug Heart Eyes
Васе, Hug чак сега ти отговарям на поздрава, сори,  hahahaно Кемо и Ниханчето са виновни.
Лека Ви нощ.

# 104
Скрит текст:

Меги Hug Heart Eyes

Наде Hug Heart Eyes
Васе, Hug чак сега ти отговарям на поздрава, сори,  hahahaно Кемо и Ниханчето са виновни.
Лека Ви нощ.
Laughing Laughing Laughingщом е заради тях, извинена си Laughing
Лека Hug

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 02:24 от savovas

Общи условия

Активация на акаунт