Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~87~

• 41 739
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Tццц ooooh! хрома ми показва всички гащи, а мозилата мойте и тези, дет съм ги правила и качвала на едно място, не  #Crazy ко й става на тази мозила, не моа да разбера Mr. Green

Момичета стигнах до заключението че не случайно сме се надушили и харесали  smile3521 smile3503
Хрътки от класа сме Mr. Green

Много убав финал на щерките Party
Па ти нали го спря Laughing ся само финала ли му изгледа Laughing аз го карам него докрай, ареса ми сериала Laughing
Спрях го Laughing ма викам финала да видим Laughing

Аз съм само на хрома за сега Laughing
Аз ги имам и двата Laughing досега бях на мозилата, ма преди един час престана да ми показва тез гащи и минах на хрома Laughing явно и аз засега ще съм на него Laughing

# 541
  • In the light side of the Moon!

Меги Hug Heart Eyes верно много охранен твоя Laughing

само 6 кила е  Laughing не е много. породата им такава на тези...стигат много пове4е  Heart Eyes

Ренка, Кемал нямаше ли ку4е бе...Кюпюк  Joy Joy Joy ама смешно име има това ку4е!

изгледах епизод4ето. ами хубавко беше, хареса ми. този еп се о4акваше да е на кемал...с;едващия ще е на Емко  ooooh!

и сега какво  newsm78
Туф4о за кой работи  според вас newsm78 за брата на Емир ли  newsm78
и къде  е детето на женицата  newsm78 да не би пък той да е самия Туф4о  Thinking
вие вси4ко това ве4е сте обсъдили, аз малко със закъснение  Rolling Eyes

харесаха ми КеНи  Heart Eyes сладки са като са зака4ливи.....така искам да ги гледам, може да няма севда, ама поне да не ги разделят да му се невиди  Laughing

умрях от смях с Лелято, 4е и на Вилдан се смях докато и излизаха вените от гушата....  smile3508 smile3508 тая и Ондер изгони... егати кукумицина  ooooh!
апа Ондер сади нарциси на Лейлято...пак навреме се е сетил  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 542
Меги брата на Кадир има такъв котак Laughing
Рени, кажи как свършиха, че нали ти искаше Халю да изтрепе всичките. Mr. Green Laughing
Исках Mr. Green фърли се от една скала Laughing а майката щерките и двамата пичове си заминаха за Измир Laughing

# 543
Рени, кажи как свършиха, че нали ти искаше Халю да изтрепе всичките. Mr. Green Laughing
Исках Mr. Green фърли се от една скала Laughing а майката щерките и двамата пичове си заминаха за Измир Laughing
Супер финал, Party  ще го гледам като го качат и преведат като за изпроводяк.
Мисля оттук-насетне Карата да я продължа когато на хоризонта се зададе севда/ако въобще се зададе, че бактън от кара. Tired

# 544
Ше се хвърля, я Mr. Green изнасилвачът му гаден, щерките са негови щерки Laughing а Али е на друг, Севилай е била бременна като се оженила за Халю, без да знае Laughing

# 545
Ше се хвърля, я Mr. Green изнасилвачът му гаден, щерките са негови щерки Laughing а Али е на друг, Севилай е била бременна като се оженила за Халю, без да знае Laughing
PeaceТова не го знаех Laughing

С Тера така се смяхме у месинджъра Laughing кви ли финали не мъдрихме па те ни изненадаа Mr. Green
Викам единия ше се дави другия ше се бетонира Laughing ади жените у Измир мъжете у гроба Mr. Green

Много добър артист е Халю Heart Eyes кат Душко ми е почти Laughing

# 546
Момичета, които сте тук да ви кажа , че понеже е вече 20- имам рожден ден - да съм жива и здрава и да знаете много се радвам ,че ви открих ! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 547
Фили ЧРД Heart Eyes да си жива и здрава Hug Heart Eyes

# 548
Опааааа... надушвам рожден ден  Laughing Laughing Laughing

Честит рожден ден, Фил!  Hug Hug Hug

Здраве, щастие, пара, късмет, whiskey с лед и всичко да ти е наред! 

# 549
  • In the light side of the Moon!
Фили  Hug жива, здрава и много, много щастлива  Hug

аз се 4удя , какво да подхвана да гледам  newsm78 трябва ми още един сериал да се приспивам ве4ер  Joy Joy Joy
дайте идея...
гледам карата, ашката и възела....  Sunglasses

# 550

дайте идея...

Меги,  Heart Eyes Hug ако си търсиш усмивки, хемен ти връчвам диагноза  Laughing Laughing  "Любов на инат" - намира се в дата, вбокс и контакта.  Peace

# 551

С Тера така се смяхме у месинджъра Laughing кви ли финали не мъдрихме па те ни изненадаа Mr. Green
Викам единия ше се дави другия ше се бетонира Laughing ади жените у Измир мъжете у гроба Mr. Green

Eм, тоя дойде от Германия и всички разбраха за Али/ и той включително/ Laughing и тоя хахав кат Халю Laughing пък и бил женен там и имал син, който не обича / брат на Али, ма той не знай/ Laughing дотътри се и синчето , за да наказва баща си и да трови живота на любимия му син Laughing Гюнеш тепна бившия си мъж, без да иска Laughing тоя щеше да й каже истината и Халю го бутна пред колата й и тя го сгази Laughing оттук всичко тръгна зле за Халю Laughing Али / разбра от Саваш, че Халю е изнасилвачът и е баща на близначките/и за да предпази Селин, се ожениха тайно и ония пощуряха, ма си останаха женени Laughing Гюнеш разбра истината/ аблата й показа, де е записа с признанието му/ Laughing Севилай си остана хахава докрай, претрепа Гюнеш и тя едвам остана жива Laughing беше бременна, ма не знам ко е станало, че още не съм го догледала Laughing

Спор няма, много добър артист е Laughing как само си изигра ролята тук Laughing

Фили  Heart Eyes ЧРД! Да си жива, здрава и много щастлива Hug

# 552
Здравейте, момичета!
Честито на имениците! Еви bouquet за дъщеря ти
Гледам на домашни любимци сте преминали, да ви покажа и моите- кучо Джери и принцеса Лъки

https://www.dropbox.com/s/dwodejlkjdi11t4/IMG_20150527_182858.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/x0a9jcrpuxuhn3v/IMG_20151213_175749.jpg?dl=0
Hug Грешка дава Rolling Eyes
Аз ги видях Laughing кучо и котана Laughing, като копнеш адреса на изображението, дет не се вижда и и го поставиш у чичи, ще ти ги покаже Laughing

Скрит текст:

Много благодаря, Васе  bouquet bouquet Hug

# 553

Eм, тоя дойде от Германия и всички разбраха за Али/ и той включително/ Laughing и тоя хахав кат Халю Laughing пък и бил женен там и имал син, който не обича / брат на Али, ма той не знай/ Laughing дотътри се и синчето , за да наказва баща си и да трови живота на любимия му син Laughing Гюнеш тепна бившия си мъж, без да иска Laughing тоя щеше да й каже истината и Халю го бутна пред колата й и тя го сгази Laughing оттук всичко тръгна зле за Халю Laughing Али / разбра от Саваш, че Халю е изнасилвачът и е баща на близначките/и за да предпази Селин, се ожениха тайно и ония пощуряха, ма си останаха женени Laughing Гюнеш разбра истината/ аблата й показа, де е записа с признанието му/ Laughing Севилай си остана хахава докрай, претрепа Гюнеш и тя едвам остана жива Laughing беше бременна, ма не знам ко е станало, че още не съм го догледала Laughing

Благодаря ви скъпи мои !
Преди малко ме изненада и моето скъпо момче - както винаги иска да е пръв !
Много съм щастлива.
А мъжо спи ли, спи ... #Cussing out
всъщност деня е мой , но ще се ''родя ''чак късно след обяд
Предлагам да гледаме новия сериал с лелята на Нериман , дето сега язди магаре  Laughing

# 554
Аз гледам само Зимно слънце Laughing ма надали ше изкара още #Cussing out най много 2-3 серии ooooh! а така ми ареса Heart Eyes без мишка го гледам Laughing само майката на Пелин Mr. Green кат ми реве я махам Laughing а иначе се приспивам с Фатиха Mr. Green орязала съм си го таман Laughing пускам обръщам се на другата страна и ма приспива Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha видех ги бащата и брата у предишната серия ма не знаех какви са Laughing нали свалям и пращам на Мима Laughing та се загледах и откарах цялата серия Laughing

дайте идея...

Меги,  Heart Eyes Hug ако си търсиш усмивки, хемен ти връчвам диагноза  Laughing Laughing  "Любов на инат" - намира се в дата, вбокс и контакта.  Peace
И аз щях да и го предлагам Laughing днес ще гледам 5 еп Laughing ма си чакам бг превода не бързам Laughing

А ся Thinking кой от кого копирал newsm78 Mr. Green

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 01:09 от DIKsi72-Душко-Клоди-Надуфка-Рени

Общи условия

Активация на акаунт