Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 8

• 106 268
  • 799
  •   1
Отговори
# 765
  • София
На мен ММ ми носеше стекчета с минерална вода, много по-удобни ми бяха малките бутилки. Диспенсерите ги няма вече, беше удобство с тях.

# 766
  • Пловдив/София
питай направо на регистратурата кой точно прави хостероскопии и тогава дай имената, та да получиш по-точни мнения.

точно това питах,но ми отогвори- а, не знам, елате на преглед и те ще ви обяснат.Иде ми да ги ударя с нещо тежко понякога- нормално ли е да се информирам от бг мама, а не от самата болница??

Ще чакам Еленчев, на мен не ми е спешна операцията,просто не исках да я мисля още 2 месеца...

Много тъпо, че няма вода в болницата. Някой питал ли е за причината?Егати ВОДА е, не е злато...като раждах преди 2г си наливах на ден по няколко чаши, аз съм си жаба, осовбено първия ден не се виждах да слизам до долу, а и разходката до диспенсера помагаше за раздвижване. Оплаквайте се, според мен е време да се мисли за нова сграда с повече място- имат бюджет, лекари,пациенти, ноу хау, само място и още малко организация им липсва...

# 767
  • В сърцето на любимия човек
В момента разширяват сградата - строят допълнителни кабинети в двора към булеварда.
За водата преди време някой беше писал, че са прекратили договора с доставчика поради проблеми с доставките, но можеха да намерят друга фирма.

# 768
Другата възможност е да се взема филтрираща бутилка. Много тъпо е да няма диспенсъри  Tired

# 769
  • София
Вода няма, възможност за самостоятелна стая почти няма, избор на екип няма, отзиви все по-негативни, оплаквания от храна, акушерки, доктори, пропуски и в неонатологичен пакет и т.н.
Дано да оправят проблемите, че иначе нещата стават като във всяка друга болница.

# 770
Аз вода в нито една болница не съм виждала(само в Надежда)-нито държавна, нито частна.

# 771
  • София
Аз вода в нито една болница не съм виждала(само в Надежда)-нито държавна, нито частна.

Не, че е толкова важна водата, ама в крайна сметка плащаш една добра сума за някои удобства. Честно казано мен повече ме притесняват другите пропуски напр. изследванията, които се правят на бебето след раждане.

# 772

Има, има- водя детето на прдиатър в друга частна болница( близо до Надежда) и там съм виждала диспенсъри. Незнам дали има вода горе в отделенията, но при кабинетите има.
За още две частни клиники се сещам с диспенсъри.

# 773
В Щерев също има.

# 774
  • София
как да няма вода, от чешмата си тече постоянно  Rolling Eyes
тия диспенсъри са доста по-гнусни от чешмяната вода, която не знам защо всички пренебрегват.

# 775
Да-Щерев имах предвид

# 776
Хаха, в Щерев са сложили сигурно като са махнали диспенсърите в Надежда. Преди 4 години нямаше или не съм ги видяла. Simple Smile

# 777
В Щерев има поне от три години  Peace
Ама това са подробности. Водата да е проблема!

# 778
  • София
в Щеревата болница имаше диспенсери още преди шест години- бяха още в старата сграда.
Чешмяната вода, аз не я пренебрегвам даже честичко пия от там но има места на който водата е гадна и мирише много, вкуса и е отвратителен.
Дано си вършат работата лекари, сестри, санитари и т.нат. както трябва аз и без вода ако се наложи докато съм в болницата ще оцелея.

# 779
  • София
Момичета,
Моя много бизка приятелка е естествено бременна - според нея в 5 г.с. Прокървила е и ЛЛ й е дал направление за хоспитализация. Ако отиде в Надежда дали ще я приемат като не им е пациентка и трябва ли да доплаща нещо ако лежи там за задържане и се налага да й се вливат медикаменти?

Общи условия

Активация на акаунт